Hifi Experience
Vinnare 2013 - Årets nykomling
 • -Gratis Frakt, Butik i Uppsala
 • -Räntefri Avbetalning, Svea
 • -Faktura, Företagsleasing
Matsen
Matsen

47 omdömen

Utmärkt
9 månader sedan

Alltid lika serviceinriktade och mer intresserade av att tillgodose kundens behov än av att sälja på kunden något. En butik man återkommer till!

Excallibur
Excallibur

23 omdömen

Utmärkt
9 månader sedan

Fantastisk butik på alla sätt och vis och vilken underbar support och service! 😀👍 Innan inköp mailade jag ett par omgångar med frågeställningar till Hifi Experience och fick svar nästan omgående. När jag väl sedan hade bestämt mig och lagt beställningen så tog det inte många minuter innan ordern var behandlad och inväntade att leverantören skulle skicka iväg produkten. Jag la beställningen på måndagen och på onsdagen hade jag mina nya högtalare. Dessvärre hade jag fått fel högtalare mot vad jag hade beställt. Detta fel skyller jag ej på butiken, utan det var leverantören som hade plockat fel vara pga namnlikheter mellan de två högtalarmodellerna. Jag hade beställt Elac Uni-fi Reference, men jag fick Elac Reference Debut. Men det är i sådana här lägen som supporten och servicen verkligen ställs på prov. Och Hifi Experience levererade verkligen i denna situation! 😀👍 De tog kontakt med leverantören och såg till att de skickade ut korrekt vara och redan på torsdag eftermiddag ringde det på ytterdörren. Då stod en budbil med de korrekta högtalarna utanför dörren! Det är vad jag kallar service! 😀👍 På mindre än ett dygn så var felet uppklarat och löst! Den servicen och support finns inte på många ställen idag! Hifi Experience skaffade sig med detta en framtida trogen kund! Jag kommer hädanefter alltid att försöka göra mina HiFi-inköp hos HiFi-Experience! 😀👍 Tack för underbar service!

C
Call3

8 omdömen

Utmärkt
10 månader sedan

varan fanns inte på lager så erbjöds längre kabel vilket gick bra, trevligt bemötande och snabb hantering.

L
Leif

3 omdömen

Utmärkt
ett år sedan

Varor av hög kvalitét, men framför allt -otroligt snabba! Beställde via hemsidan på onsdag fm och på fredag em kunde jag hämta ut paketet hos mitt lokala postombud.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Telfonkontakt med säljare i butiken gällande frågor runt högtalarkabel. Intresserad ock kunnig försäljare som gav sig tid att lyssna på mina önskemål. Samtalet resulterad i köp som levererades påföljande dag. Bra pris och gratis frakt. Mycket nöjd med rådgivningen inför köpet och resultatet.

d
devastator

19 omdömen

Utmärkt
ett år sedan

Mycket snabb leverans. Jag beställde ett par hörlurar på en lördag och fick de redan på tisdag. Gratis frakt och attraktiva priser.

k
kerre91

56 omdömen

Utmärkt
ett år sedan

I absoluta klass med Hembiobutiken.se! Alltid lika nöjd med er service samt utbud! Keep it Up fellas'

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Riktigt bra bemötande och snabb leverans. Jag rek dom starkt.

Betyg köpupplevelse

4.4Utmärkt
3 omdömen

Om butiken

Hifi Experience

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SveaWebPayVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.hifiexperience.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Hifi Experience Uppland AB

Organisationsnr: 556915-8578

Information hos allabolag.se