Prisjakt

dario

Medlem sen 2007-03-20
7
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Nothing Ear 1 Wireless In-ear
Full Star 1
3.4
(33)
999 kr
d
dario
7 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Har haft dessa i några veckor nu. Ljudkvalitén är sådär, varken mer eller mindre. Diskanterna är dåliga, basen likaså. Inget krispigt ljud ens med högkvalitativa testljud. I nivå med ett par 200 kr sladdlurar. Men det stora problemet som drar ner betyget är allt krångel. Dessa hörlurar fungerar helt enkelt inte. Tappar kontakten till datorn, mobilen osv stup i kvarten. På en promenad så sker det kanske 30 gånger på 1h. Kör dom vita med senaste uppdateringen på hörlurarna med en android 12 telefon (Samsung Galaxy S2 Ultra). En annan stor miss är att de inte går att muta mikrofonen från hörlurarna, så om jag i ett möte springer på muggen och glömmer muta från PC:n så blir det lite problematiskt... Sedan krånglar även laddningen, dom ligger hela natten i boxen som är fulladdad, på morgonen är ena luren bara på 60%. Batteritiden på lurarna är ca 2,5h, inte 4. När man väl lyssnar så tappar den högra luren laddningen dubbelt så snabbt som den vänstra trots att jag lyssnar på stereo. Snygga men funkar inte. Avråder från att köpa.

Dreame D9
Full Star 1
4
(18)
3 312 kr
d
dario
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Har haft denna i någon vecka nu och måste säga att den är riktigt bra. Den dammsuger upp allting och det blir rent. Även moppfunktionen är okej i form av våttorkningsfunktion men den klarar inte av att gnugga bort ingrodda fläckar då den inte vibrerar med moppen. Det går även att ansluta den till Google Home för att bara kunna be Google att dra igång dammsugaren (man får lägga till "Dreame Bot MiHome" via Google Home appen på telefonen under "Fungerar med Google"). Appen är också bra, samma som Roborock och andra Xiaomi robotdammsugare, och den kartlägger hemmet fint, går att ställa in virtuella spärrområden om man har en trappa eller någonstans som man vet att den ofta fastnar och det går att be dammsugaren att städa ett specifikt område om man skulle spilla något (punktstädning). Via appen kan man också schemalägga städningen så den kör automatiskt när man är på jobbet. Ljudnivån är okej, men den hörs definitivt - hur högt beror på vilken sugstyrka man ställt in men på lägsta sugstyrkan är den så pass tyst att man kan kolla på TV samtidigt utan att bli alltför störd. Den enda nackdelen som jag kommer på är väl att man måste plocka upp leksaker och annat från golvet innan den får dammsuga då den kan fastna i sladdar och inte detekterar smågrejer så som Lego eller strumpor. Har dock inte upplevt att hårstrån trasslar in sig i rotorn men jag har inte så långa hårstrån hemma så jag är kanske inte rätt person att bedöma den grejen. I överlag prisvärd och bra produkt. Gött att slippa dammråttor!

Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10 ZA1R 32GB
Full Star 1
3.9
(9)
d
dario
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 4 år sedan

Riktigt prisvärd padda med bra ljud och otrolig batteritid. Idag fick jag även en officiell android nougat uppdatering. 1 år senare: Uppdateringarna har gjort paddan extremt långsam och oanvändbar. Strategi från Lenovo för att få kunderna att köpa nya enheter?

Maxi-Cosi Pebble Plus
Full Star 1
4.8
(4)
2 319 kr
d
dario
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Bra babyskydd tillsammans med familyfix xp basen som gör att man kan ansluta den via isofix. Skönt att veta att stolen alltid är rätt monterad till skillnad från när man bältar stolen. Ett annat plus som andra inte skrivit är klickbältet som gör det supersmidigt att bälta barnet.

Black & Decker PD1200AV
Full Star 1
2.6
(5)
508 kr
d
dario
7 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Väldigt dåligt sug i denna. Klarar inte av att suga speciellt mycket. Lite pulver och damm kanske fungerar men definitivt inte göra rent bilmattor, träspån och dylikt. Kan inte rekommendera denna till någon i något syfte. Tyvärr...

Furniturebox
OK
(500+)
d
dario
7 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Beställt en del varor från Furniturebox nu och kvalitén på grejerna är urdåligt. Många fel direkt från fabrik, undermåliga konstruktioner och skador. Visst priserna är som IKEA men så mycket sämre produkter. Får se om de överlever första året.

Samsung Galaxy S5 Mini LTE SM-G800F 1.5GB RAM 16GB
Full Star 1
2.7
(19)
990 kr
d
dario
7 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Fick S5 mini på nya jobbet, hade Nexus 5 innan. Jämfört med Nexusen är denna helt usel. Seg i menyerna, taskig batteritid (har tur om den räcker i 6h), kraschar ca 1 gng/dag, har man tur bootar den om, annars får man plocka ut batteriet. Apparna kraschar, ibland låser dom telefonen osv, dessutom är ljudkvalitén usel, folk verkar inte höra mig ordentligt samt att hörlursingången knastrar så fort sladden rör sig (kör ett kvalitetsheadset från Jays) och det räcker med att man andas för att knastret ska höras. Misstänker att problemet helt enkelt är att Samsung hackat sönder Android med sitt eget skräp, lagt på sitt skal på Google appar såsom "Samsung Talk" vilket egentligen ser ut att vara Googles talk fast med ett sunkigare skal på. Jag skulle rekommendera dig att köpa en ren Android telefon istället. Visst, du får inte alla funktioner som denna har såsom den värdelösa fingeravtrycksläsaren (bra nu har NSA ditt fingeravtryck också) men priset är betydligt lägre och du får en ren Android telefon där de funktioner som finns fungerar klockrent - i samma nivå med en iPhone - och du har alltid tillgång till de senaste uppdateringarna. Usel telefon!