Prisjakt

solsso

Medlem sen 2007-02-25
42
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Home Online
Bra
(40)
s
solsso
42 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Bra priser och outstanding service och kommunikationer. Rekommenderar starkt!

Apple AirPods Pro Wireless In-ear (2019)
Full Star 1
3.8
(173)
2 495 kr
s
solsso
42 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Gillar Apple. Men mindre och mindre. Mikrofonen på de här lurarna fångar upp allt oönskat ljud runtomkring och förstärker det vid samtal. Uselt är diplomatiskt uttryckt. Har ett par Bose 700 och de har en bra mix. Ja de är over ear... Sjukt dålig mikrofon. Ljud ok, inget speciellt.

XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
s
solsso
42 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Långa leveranstider. Sluta använda Bring. Går inte använda presentkort på webben. Ofta fel på produkter på webbsidor, slarvigt skött site. Trist på en annars helt ok sportaffär, även om (i varje fall fysiska) Decathlon är i en helt annan klass.

Keller Sports
s
solsso
42 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Ett felaktigt tennisracket som sprack vid strängning. Nu ska jag stå för dyr frakt och de ska granska racket, känns som att spela på lotto. Inte direkt lika kundvänliga som Amazon där sådana här problem aldrig existerar. Kommer aldrig att handla där mer. Uppdatering: mailat om de kan lösa på annat sätt. Skulle dessutom ta 2-4 veckor att undersöka felet...

Canon Selphy CP810
Full Star 1
2.8
(4)
1 491 kr
s
solsso
42 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

kassett fastnar. usel produkt. inga drivrutiner för mac. lika dåliga som hp är för skrivare.

Broil King Keg 4000
Full Star 1
5
(1)
s
solsso
42 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

+Mångsidig (Rök, grill, pizzaugn, brödugn, indirekt värme direkt värme) +Snabbt varm +Upp till 400 grader, kan använda som tandoor, pizzaugn +Baka bröd med fuktig miljö +Utmärkt för långkok, t ex karré i 125 grader, oxbringa i 20 timmar. +Kolen räcker länge. Upp till ett dygn på en stor laddning. +Håller värmen jämn när man lärt sig ställa in den. Finns info på amerikanska forum. + Stål som inte spricker. keramik kan spricka om fuktig (vanligt i Kamadogrillar). +Går att köpa till diverse automatiska temperaturcontrollers (automatiska fläktar) +Verkar vara mycket bra kvalité och robust som håller länge och ingen keramik som kan gå sönder. -Tar ett tag att lära sig få rätt värme. Blir det varmare än man tänkt sig så behövs vatten på kolen för att få ner värmen. +-Finns mycket tillbehör Jag rekommenderar ett köp om man vill köra mycket långkok, baka och grilla.

Nescafé Dolce Gusto Cappuccino 16st (Kapslar)
Full Star 1
1
(1)
59 kr
s
solsso
42 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Fy vad det smakar "vitt" som i de billigaste kaffemaskinerna. Det här var riktigt dåligt. Läste om bra resultat tester, men köper aldrig mer en produkt med mjölk i deras sortiment. Ska testa svarta kaffesorter snart.