Prisjakt

Lars234

Medlem sen 2017-11-17
13
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Apotea
Utmärkt
(500+)
L
Lars234
13 omdömen
UtmärktRedigerades ett år sedan

Jag har handlat på Apotea länge och det har alltid fungerat bra. Edit 2022-11-25 Fortsätter handla på Apotea, fungerar fortfarande jättebra och nu med Black Friday rabatt. Jättebilligt, en tub Voltaren på Apoteket 225 kr på Apotea 135 kr ! Eller varför inte en generic Diklofenak, samma sak men ännu billigare 101 kr. 😙

Kjell & Company
Utmärkt
(500+)
L
Lars234
13 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Allt fungerade perfekt, jag kommer inte på något som kan göras bättre. All teknisk information och kundomdömen om ev. svårigheter med installation fanns med i varukatalogen. Många kundomdömen på alla produkter. Fem stjärnor ⭐⭐⭐⭐⭐

AKG N60 NC On-ear Headset
Full Star 1
4.1
(13)
L
Lars234
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Har haft mina i tre år och nu har de mekaniskt gått sönder så jag köper ett par nya. Ena kudden ha fått en spricka i sömmen och kåpans kulled har hoppat ur led. Köpte ett par Sony WH 1000 XM3 i helgen men de har sämre ljud (men otroligt många inställbara ljudeffekter i appen och fantastisk NC, dvs sånt som som jag inte behöver eller använder) så Sony-lurarna lämnar jag tillbaks. Också beroende på att de har inbyggd spionteknik från Google och Apple. AKG lurarna sitter dåligt fast på huvudet så de har åkt i golvet otaliga gånger. Man får vara försiktigare än vad jag har varit om man vill att de ska hålla mer än tre år. Rekommenderas varmt för ljudets och bekvämlighetens skull.

Elgiganten
Bra
(500+)
L
Lars234
13 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Lätt att handla på nätet men skulle vara smidigare om de hade Klarna. Finns alltid en trevlig och kompetent försäljare på Asecs i Jönköping som kan hjälpa mig hitta rätt prylar och servicetekniker som snabbt ger besked. Sällan någon kö och lätt att parkera gratis utanför dörren. Pålitliga leveranser men inte så snabba och enkelt att returnera varan. Prisgaranti och långt öppet köp villkor.

WD My Cloud 3TB
Full Star 1
3.9
(16)
L
Lars234
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Fungerar bra efter 4-5 år. Svårt få bort dubletter, för mig i a f. Verkar stryktålig. Har fått vara med i flera flytt världen över.

Swappie
Dålig
(73)
L
Lars234
13 omdömen
BraRedigerades 5 år sedan

"Begagnade och fabriksåterställda mobiltelefoner Alla Swappies telefoner är testade och renoverade vid behov av specialister. Swappie erbjuder kostnadsfritt en 12 månaders Swappie Garanti™ på köpet till alla telefoner! Med hjälp av Swappie Garantin™ kan du vara säker på att produkten fungerar till hundra procent. Vår garanti är mer omfattande och snabbare än den garanti som Apple erbjuder för nya telefoner, eftersom vår garanti i praktiken täcker allt utom självorsakade skador. 14 dagars returrätt." Swappie är ett stort(?) finskt företag som nyligen börjat sälja i Sverige. De använder Klarna. De har 10,000 likes på sin Facebook. Snabb och effektiv kundtjänst. Kändes proffsigt , trevligt och tryggt. Att det inte blev 10 stjärnor beror på att jag inte hittade alla telefoner de säljer på sajten, jag hittade en ännu billigare genom att googla "swappie Iphone 7". Sajten har ett utmärkt filter för färger och minnesstorlekar.Skalan för telefonernas skick ser ut så här: Nyskick Mycket bra skick Bra skick OK Sliten Nu väntar jag på leverans av en IPhone 7 (4,740 kr) och en 7 plus (5,440 kr) . Båda 128 GB och i mycket bra resp. bra skick. Frakt 75 kr med DHL. Återkommer efter jul med produktbedömning.

Happy Green
Bra
(72)
L
Lars234
13 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Min första beställning på Happy Green, lägsta pris, fraktfritt och bra omdömen.. Använder Klarna.

Lenovo Yoga 920-13 80Y7003JMX
Full Star 1
4.5
(2)
L
Lars234
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Omdömet håller 910. Går inte använda i tabläge (hopfälld baklänges) med extraskärm, tangentbordet stängs av. Har testat lura systemet med starka magneter men det hjälper inte. Annars en bra investering.

Motorola Moto Z2 Play Dual SIM 4GB RAM 64GB
Full Star 1
4.6
(25)
L
Lars234
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Pris/prestanda och kvalitet helt outstanding. Jag har ingen som helst nytta av några promille högre spec som ändå är helt osynliga, oanvändbara och ohörbara, i alla fall för mig. Efter uppgradering till 8.0.0 har batteritiden fallit, men den räcker fortfarande. Har i efterhand köpt ljudmodulen för att lyssna på poddar. Rekommenderas varmt.

IKEA
Dålig
(329)
L
Lars234
13 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Detta betyg gäller för tjänsten plockhjälp. Först handlar man on-line hemma dagen innan (obs grejerna måste hämtas dagen efter) betalar och får ett ordernummer. Nästa dag får man ett SMS att nu finns varorna att hämta på utlämningen som ligger bredvid utgången. Jag kör dit, parkerar nära utgången, går till utlämningen. Där står två trevliga expediter och väntar på mig. Jag legitimerar mig och de kommer ut med varan på en vagn som jag får och jag går 20 meter till utgången och till bilen. Allt klart på fem minuter. Perfekt 10 stjärnor.