Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
21 dagar sedan
Köpte en iphone i "mycket bra skick". Några dagar efter att jag fått den upptäckte jag att det var en repa på kameralinsen. Jag skickade tillbaka den o trodde att dom skulle skicka en annan. Returen med Swappies returfraktsedel tog över en vecka. Det blev ett garantiärende och garanatin gällde inte för repor . Swappie skickade tillbaka iphonen med repa men utan laddare. Laddaren skickade dom tillbaka efter 2 mail. Så efter en månds strul sitter jag med en defekt iphone. Om Swappie skickar en defekt telefon är det köparen som får betala reparation.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
Trasiga telefoner och omöjligt att få tag i kundtjänst.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Beställde en iPhone 6s. Den var väldigt svår att ladda direkt när vi fick den och svagt batteri öht. När den efter ett halvår inte gick att ladda upp alls, svarade de att garantin inte gällde pga en minimal spricka på sidan av skärmen. Undvik swappie!
Utmärkt
2 månader sedan
Har köpt två mobiler som båda var i mycket bra skick, fungerar felfritt och levererades snabbt. Har även sålt en mobil och fick då pengarna på kontot på ett par dagar.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
4 månader sedan
Katastrof. Beställt två mobiler som ej fungerat, varit jättemycket krångel hela tiden. Rekommenderas inte. Är ej värt besväret..
P
Pernilla

1 omdöme

Usel
4 månader sedan
Beställde en iPhone XR och samma sekund som orden lagts, bekräftas den automatiskt av Swappie. Detta gör att kunden inte har möjlighet att ångra sitt köp och få pengarna tillbaka, när leveranstiden efteråt ändras och blir längre. Då ska varan ändå först skickas för att kunden sedan ska returnera den, vilket i sin tur tar en massa onödig tid. Jag beställde en iPhone XR i ”mycket bra skick” och även tjänsten, att ett professionellt skärmskydd skulle installeras för 199 kr. Iphonen som kom såg jättefin ut, dock fungerar telefonen inte som den ska. Jag hörs knappt i vanliga samtal och måste använda headset eller högtalarfunktionen istället. Telefonen ringer ibland och ibland inte fast ljud är påslaget och volymen hög. Iphonen hakar upp sig konstant och måste startas om. Tyvärr så tappade jag telefonen 1 vecka efter leverans och även om ett "professionellt skärmskydd” installerats så krossades både skärmen och skärmskyddet på telefonen, vilket betyder att jag inte kan skicka tillbaka den för de fel jag då hade hunnit uppleva.
k
kulkille

16 omdömen

OK
2 år sedan
Snabbt och smidigt. Dessvärre fick jag en telefon som mikrofonen var kass på.
g
gustmoge

2 omdömen

Bra
2 år sedan
Snabb service. Fick en refurbished mobil dagen efter. Den motsvarade förväntningarna enl beställningen, dvs bra skick. Laddare och hörlurar följde dock inte med, vilket stod i det finstilta.
Betyg köpupplevelse
1.8Dålig
6 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(1)
(0)
(0)
(0)
(5)

Om butiken

Butiken finns i Finland. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

swappie.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Swappie Oy

Organisationsnr: 2692328-4

Information hos allabolag.se