Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 dagar sedan
Beställde en iPhone 6s. Den var väldigt svår att ladda direkt när vi fick den och svagt batteri öht. När den efter ett halvår inte gick att ladda upp alls, svarade de att garantin inte gällde pga en minimal spricka på sidan av skärmen. Undvik swappie!
Utmärkt
20 dagar sedan
Har köpt två mobiler som båda var i mycket bra skick, fungerar felfritt och levererades snabbt. Har även sålt en mobil och fick då pengarna på kontot på ett par dagar.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Katastrof. Beställt två mobiler som ej fungerat, varit jättemycket krångel hela tiden. Rekommenderas inte. Är ej värt besväret..
P
Pernilla

1 omdöme

Usel
2 månader sedan
Beställde en iPhone XR och samma sekund som orden lagts, bekräftas den automatiskt av Swappie. Detta gör att kunden inte har möjlighet att ångra sitt köp och få pengarna tillbaka, när leveranstiden efteråt ändras och blir längre. Då ska varan ändå först skickas för att kunden sedan ska returnera den, vilket i sin tur tar en massa onödig tid. Jag beställde en iPhone XR i ”mycket bra skick” och även tjänsten, att ett professionellt skärmskydd skulle installeras för 199 kr. Iphonen som kom såg jättefin ut, dock fungerar telefonen inte som den ska. Jag hörs knappt i vanliga samtal och måste använda headset eller högtalarfunktionen istället. Telefonen ringer ibland och ibland inte fast ljud är påslaget och volymen hög. Iphonen hakar upp sig konstant och måste startas om. Tyvärr så tappade jag telefonen 1 vecka efter leverans och även om ett "professionellt skärmskydd” installerats så krossades både skärmen och skärmskyddet på telefonen, vilket betyder att jag inte kan skicka tillbaka den för de fel jag då hade hunnit uppleva.
k
kulkille

16 omdömen

OK
2 år sedan
Snabbt och smidigt. Dessvärre fick jag en telefon som mikrofonen var kass på.
g
gustmoge

2 omdömen

Bra
2 år sedan
Snabb service. Fick en refurbished mobil dagen efter. Den motsvarade förväntningarna enl beställningen, dvs bra skick. Laddare och hörlurar följde dock inte med, vilket stod i det finstilta.
M
Mark

1 omdöme

Usel
2 år sedan
Jag beställde 3 mobiler och alla var i väldigt dåligt skick. Jag rekommenderar ej Swappie till någon.
L
Lars234

11 omdömen

Bra
2 år sedan
"Begagnade och fabriksåterställda mobiltelefoner Alla Swappies telefoner är testade och renoverade vid behov av specialister. Swappie erbjuder kostnadsfritt en 12 månaders Swappie Garanti™ på köpet till alla telefoner! Med hjälp av Swappie Garantin™ kan du vara säker på att produkten fungerar till hundra procent. Vår garanti är mer omfattande och snabbare än den garanti som Apple erbjuder för nya telefoner, eftersom vår garanti i praktiken täcker allt utom självorsakade skador. 14 dagars returrätt." Swappie är ett stort(?) finskt företag som nyligen börjat sälja i Sverige. De använder Klarna. De har 10,000 likes på sin Facebook. Snabb och effektiv kundtjänst. Kändes proffsigt , trevligt och tryggt. Att det inte blev 10 stjärnor beror på att jag inte hittade alla telefoner de säljer på sajten, jag hittade en ännu billigare genom att googla "swappie Iphone 7". Sajten har ett utmärkt filter för färger och minnesstorlekar.Skalan för telefonernas skick ser ut så här: Nyskick Mycket bra skick Bra skick OK Sliten Nu väntar jag på leverans av en IPhone 7 (4,740 kr) och en 7 plus (5,440 kr) . Båda 128 GB och i mycket bra resp. bra skick. Frakt 75 kr med DHL. Återkommer efter jul med produktbedömning.
Betyg köpupplevelse
2.1OK
4 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Finland. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

swappie.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Swappie Oy

Organisationsnr: 2692328-4

Information hos allabolag.se