Kategorier
Prisjakt

Lars234

Medlem sen 2017-11-17
11
Bidrag
1
Hjälpsamröster
AKG N60 NC
3.8
(13)
4 månader sedan*
Har haft mina i tre år och nu har de mekaniskt gått sönder så jag köper ett par nya. Ena kudden ha fått en spricka i sömmen och kåpans kulled har hoppat ur led. Köpte ett par Sony WH 1000 XM3 i helgen men de har sämre ljud (men otroligt många inställbara ljudeffekter i appen och fantastisk NC, dvs sånt som som jag inte behöver eller använder) så Sony-lurarna lämnar jag tillbaks. Också beroende på att de har inbyggd spionteknik från Google och Apple. AKG lurarna sitter dåligt fast på huvudet så de har åkt i golvet otaliga gånger. Man får vara försiktigare än vad jag har varit om man vill att de ska hålla mer än tre år. Rekommenderas varmt för ljudets och bekvämlighetens skull.
*Redigerades 4 månader sedan
Elgiganten
Bra
(500+)
Utmärkt
4 månader sedan
Lätt att handla på nätet men skulle vara smidigare om de hade Klarna. Finns alltid en trevlig och kompetent försäljare på Asecs i Jönköping som kan hjälpa mig hitta rätt prylar och servicetekniker som snabbt ger besked. Sällan någon kö och lätt att parkera gratis utanför dörren. Pålitliga leveranser men inte så snabba och enkelt att returnera varan. Prisgaranti och långt öppet köp villkor.
WD My Cloud 3TB
3.6
(16)
3 083 kr
2 år sedan*
Fungerar bra efter 4-5 år. Svårt få bort dubletter, för mig i a f. Verkar stryktålig. Har fått vara med i flera flytt världen över.
*Redigerades 2 år sedan
Swappie
Dålig
(10)
Bra
2 år sedan*
"Begagnade och fabriksåterställda mobiltelefoner Alla Swappies telefoner är testade och renoverade vid behov av specialister. Swappie erbjuder kostnadsfritt en 12 månaders Swappie Garanti™ på köpet till alla telefoner! Med hjälp av Swappie Garantin™ kan du vara säker på att produkten fungerar till hundra procent. Vår garanti är mer omfattande och snabbare än den garanti som Apple erbjuder för nya telefoner, eftersom vår garanti i praktiken täcker allt utom självorsakade skador. 14 dagars returrätt." Swappie är ett stort(?) finskt företag som nyligen börjat sälja i Sverige. De använder Klarna. De har 10,000 likes på sin Facebook. Snabb och effektiv kundtjänst. Kändes proffsigt , trevligt och tryggt. Att det inte blev 10 stjärnor beror på att jag inte hittade alla telefoner de säljer på sajten, jag hittade en ännu billigare genom att googla "swappie Iphone 7". Sajten har ett utmärkt filter för färger och minnesstorlekar.Skalan för telefonernas skick ser ut så här: Nyskick Mycket bra skick Bra skick OK Sliten Nu väntar jag på leverans av en IPhone 7 (4,740 kr) och en 7 plus (5,440 kr) . Båda 128 GB och i mycket bra resp. bra skick. Frakt 75 kr med DHL. Återkommer efter jul med produktbedömning.
*Redigerades 2 år sedan
Happy Green
Bra
(40)
Utmärkt
2 år sedan
Min första beställning på Happy Green, lägsta pris, fraktfritt och bra omdömen.. Använder Klarna.
Lenovo Yoga 920-13 80Y7003JMX
3.7
(2)
2 år sedan
Omdömet håller 910. Går inte använda i tabläge (hopfälld baklänges) med extraskärm, tangentbordet stängs av. Har testat lura systemet med starka magneter men det hjälper inte. Annars en bra investering.
Motorola Moto Z2 Play Dual 64GB
4.3
(27)
2 år sedan*
Pris/prestanda och kvalitet helt outstanding. Jag har ingen som helst nytta av några promille högre spec som ändå är helt osynliga, oanvändbara och ohörbara, i alla fall för mig. Efter uppgradering till 8.0.0 har batteritiden fallit, men den räcker fortfarande. Har i efterhand köpt ljudmodulen för att lyssna på poddar. Rekommenderas varmt.
*Redigerades 2 år sedan
IKEA
Dålig
(287)
Utmärkt
3 år sedan*
Detta betyg gäller för tjänsten plockhjälp. Först handlar man on-line hemma dagen innan (obs grejerna måste hämtas dagen efter) betalar och får ett ordernummer. Nästa dag får man ett SMS att nu finns varorna att hämta på utlämningen som ligger bredvid utgången. Jag kör dit, parkerar nära utgången, går till utlämningen. Där står två trevliga expediter och väntar på mig. Jag legitimerar mig och de kommer ut med varan på en vagn som jag får och jag går 20 meter till utgången och till bilen. Allt klart på fem minuter. Perfekt 10 stjärnor.
*Redigerades 3 år sedan
IKEA Markus Kontorsstol
3.4
(18)
1 695 kr
3 år sedan
Ersatte min gamla stol från ICA som gått sönder och knarrar efter ett år. Denna stol har 10 års garanti och verkar vara av toppkvalitet. Extremt enkel att montera. Går att höja väldigt mycket för långa underben. Tråkiga färger i urval, bara grått och svart, det blir avdrag en stjärna för det, och en stjärna till för att fjädern i gungan är för svag för min vikt +100 kg och vassa kanter på metalldelarna. Armstöden passar perfekt i höjd för mig. Viktigt när man har diskbråck eller karpaltunnel.
Lenovo Yoga 910-13 80VF006VMX
2.8
(1)
3 år sedan*
Har haft denna denna Yoga i drygt 15 månader. Imponerar på andra men inte så mycket på mig. Bra bild och ljud. Snabb. Liten, lätt smidig. Superstark mekaniskt. Känns som military grade. Dåligt. Medföljande laddare har gått sönder två gånger. Laddaren driver datorn men laddar inte batteriet. Har tvingats använda min telefonladdare som är lite för svag. Fingeravtrycksläsaren är alldeles för petnoga, inte alls lika bra och snabb som på min telefon. Minsta felvinkel eller smuts så fungerar den inte. Nekar entry efter 2-3 försök. Bra ljud och mikrofon Det saknas numeriskt tangentbord. Du kan inte skapa tecken med Alt+Ascii, du måste använda skärmtangentbordet. Det går inte göra ctrl+home eller ctrl+end även om knapparna finns ! Mest tråkiga med den är att jag kan inte använda datorn hopvikt bakåt, dvs i surfplatteläge, med ansluten extern bildskärm. Det mekaniska tangentbordet slutar fungera. Har försökt lura den med starka magneter men det fungerar inte på riktigt även om det påstås göra det på youtube. Den skulle ta extremt liten plats på skrivbordet i surfplatteläge och jag skulle ha ett kraftpaket till min 20 tums bildskärm. För lite utgångar.Nu får jag köra med två stora adaptrar för att kunna ansluta wired network, HDMI till skärmen. Headset (iobbar i kundsupport). Sändare för musen. Skulle köpt bärbar med större tangentbord och fler utgångar. Inte så prisvärd.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1