Prisjakt

Mårten_C

Medlem sen 2007-01-18
12
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
M
Mårten_C
12 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Komplett har en kunderservice som är grym. Även när det är många i kö så är väntetiderna ändå extremt rimliga. Har haft kontakt med 3-4 på kundtjänsten (via chat) senaste veckan och alla utom en får 10/10. Prismatchning gör det väldigt enkelt då man inte behöver beställa från flera ställen men samtidigt så får man bästa pris. Snabb leverans på mitt 3060Ti.

Alphaspel
Utmärkt
(478)
M
Mårten_C
12 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Jag kan inte ge Alphaspel något annat än 10 stjärnor. 1.Dom skickar oerhört fort. 2. Har haft 2 produkter med problem (två olika ordrar), båda gångerna har jag fått svar SAMMA dag om mina alternativ (kan förstås inte beskylla Alphaspel för problem med produkter då dom inte öppnar innan det skickas, båda gångerna kunde dom inte veta att där var skada) Deras alternativ på kontaktvägar är extremt bra. Telefon, mail, Discord.

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
M
Mårten_C
12 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Beställde ett headset. Skickades mycket snabbt. Upptäckte efter en tids sparsamt användande att där var ett fel. Skickar på fredagen och får godkänt retur på onsdagen och enda anledningen att jag ger 9/10 är att för att jag var tvungen att ringa för att få ny produkt istället för pengarna tillbaka.

Collector's Point
M
Mårten_C
12 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Beställde klockan 9 på morgonen, leverans nästa dag. UPPDATERING: De har nu svarat, därför uppdateras betyget. Hemsidan skulles som tidigare recensioner nämner kunna vara betydligt bättre.

Speljätten
M
Mårten_C
12 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Superbra service, snabba och precisa svar via mail. Skickar grejerna fort.

Game Maniacs
M
Mårten_C
12 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Mycket bra butik. Svarar oftast väldigt fort, ibland inom några minuter.

Starcraft: Brood War (exp.)
Full Star 1
5
(1)
M
Mårten_C
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Fick i höstas chansen att spela 10-12 gånger. Är fan av SC och gillar denna typ av brädspel. Dock tar det mellan 2-8 timmar beroende på vana och hur många deltagare.

MoviePrix
M
Mårten_C
12 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Beställde på söndag kväll, betalade med hjälp av bank. Hade varan på onsdag.

MaxGaming
Utmärkt
(500+)
M
Mårten_C
12 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Vad ska man säga? Köpte ett spel för 69 kr, frakten skulle gå på 49. Ringer och snackar med Johan, frågar om man inte kan få koden istället (behöde inte skivorna). Jodå, det kan dom fixa. Beställer (skriver det vi överenskommer i meddelandefältet) och betalar alltihop, inkl. frakten. Fick koden SUPERSNABBT och pengarna tillbaka efter 1 DAG. Japp, vad ska man säga, UTMÄRKT ställe att handla på. TACK MAXFPS

Sony Ericsson W715
Full Star 1
4.1
(62)
M
Mårten_C
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

En mycket trevlig Walkman mobil med bland annat GPS.