Prisjakt

Mårten_C

Medlem sen 2007-01-18
13
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
10 månader sedan*
Komplett har en kunderservice som är grym. Även när det är många i kö så är väntetiderna ändå extremt rimliga. Har haft kontakt med 3-4 på kundtjänsten (via chat) senaste veckan och alla utom en får 10/10. Prismatchning gör det väldigt enkelt då man inte behöver beställa från flera ställen men samtidigt så får man bästa pris. Snabb leverans på mitt 3060Ti.
*Redigerades 10 månader sedan
Alphaspel
Utmärkt
(400)
Utmärkt
ett år sedan
Jag kan inte ge Alphaspel något annat än 10 stjärnor. 1.Dom skickar oerhört fort. 2. Har haft 2 produkter med problem (två olika ordrar), båda gångerna har jag fått svar SAMMA dag om mina alternativ (kan förstås inte beskylla Alphaspel för problem med produkter då dom inte öppnar innan det skickas, båda gångerna kunde dom inte veta att där var skada) Deras alternativ på kontaktvägar är extremt bra. Telefon, mail, Discord.
Dustin Home
Bra
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Beställde ett headset. Skickades mycket snabbt. Upptäckte efter en tids sparsamt användande att där var ett fel. Skickar på fredagen och får godkänt retur på onsdagen och enda anledningen att jag ger 9/10 är att för att jag var tvungen att ringa för att få ny produkt istället för pengarna tillbaka.
*Redigerades 4 år sedan
Collector's Point
Usel
(19)
Utmärkt
5 år sedan*
Beställde klockan 9 på morgonen, leverans nästa dag. UPPDATERING: De har nu svarat, därför uppdateras betyget. Hemsidan skulles som tidigare recensioner nämner kunna vara betydligt bättre.
*Redigerades 5 år sedan
Speljätten
Usel
(14)
Utmärkt
8 år sedan*
Superbra service, snabba och precisa svar via mail. Skickar grejerna fort.
*Redigerades 8 år sedan
Game Maniacs
Utmärkt
(15)
Utmärkt
8 år sedan*
Mycket bra butik. Svarar oftast väldigt fort, ibland inom några minuter.
*Redigerades 8 år sedan
CDON
Bra
(500+)
OK
9 år sedan*
Håller med dom som säger att CDON blivit sämre. Jag har handlat VÄLDIGT mycket från CDON och det har alltid gått supersnabbt att få grejerna. Min sista order tog över 1 vecka, innan har det handlat om 2-3 dagar. Den sensate ordern stod som "packas" i ungefär 4 dagar vilket är under all kritik. Känns tråkigt att behöva sätta så här lågt betyg men något måste hända.
*Redigerades 9 år sedan
Starcraft: Brood War (exp.)
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
10 år sedan*
Fick i höstas chansen att spela 10-12 gånger. Är fan av SC och gillar denna typ av brädspel. Dock tar det mellan 2-8 timmar beroende på vana och hur många deltagare.
*Redigerades 9 år sedan
MoviePrix
Usel
(12)
Utmärkt
10 år sedan*
Beställde på söndag kväll, betalade med hjälp av bank. Hade varan på onsdag.
*Redigerades 10 år sedan
MaxGaming
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Vad ska man säga? Köpte ett spel för 69 kr, frakten skulle gå på 49. Ringer och snackar med Johan, frågar om man inte kan få koden istället (behöde inte skivorna). Jodå, det kan dom fixa. Beställer (skriver det vi överenskommer i meddelandefältet) och betalar alltihop, inkl. frakten. Fick koden SUPERSNABBT och pengarna tillbaka efter 1 DAG. Japp, vad ska man säga, UTMÄRKT ställe att handla på. TACK MAXFPS
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1