Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2016-04-04
Alltid fått bra bemötande och jag litar på butiken!
2014-07-02
Krypteras inte kontoinformationen vid registering!? Skärpning!
2013-08-17
Mycket bra butik. Svarar oftast väldigt fort, ibland inom några minuter.
2013-06-13
En fantastisk spel- och hobbybutik med ett bra utbud och konkurrenskraftiga priser. De har även en fyndkorg som ni inte får missa där man kan göra riktiga fynd. Det bästa är trots allt den fantastisk servicen och att de gör allt för att man som köpare ska bli nöjd. Här kan man handla tryggt!
2013-05-24
Bra butik, till och med när vi satte igång och strula och dela beställningar för att sedan avbeställa den ena delen någon vecka senare så var de snabba och vänliga och beredda att göra allt för att vi skulle bli nöjda. Vi fick till och med själva välja om vi ville ha ett tillgodokvitto eller pengarna tillbaka direkt på kontot.
2013-04-15
Redigerades 2013-04-27
Oerhört bra butik med fantastisk personal! Jag pratade med en kille som hette Tommy som var oerhört hjälpsam och trevlig! En eventuellt negativ aspekt kan vara att deras hemsida kan verka lite rörig och det finns inte mycket bilder på deras otaliga produkter, men den svagheten avhjälps genom att de är så snabba och bra på att kommunicera via mail. Rekommenderas varmt! *Uppdatering* Jag har beställt ett par gånger till av Gamemaniacs sedan min första kommentar. Jag kan inget annat än att tiofalldiga mitt beröm för hur de hanterar ärenden på! Exceptionell service och snabbt, trevlig kommunikation där inget verkar vara ett problem! De gör verkligen allt för att göra kunden nöjd! Var inte förvånad om ni känner att ni aldrig vill handla på någon annan hobbybutik igen efter ni handlat här!
2013-02-06
Beställt spel ett par gånger, alltid bra service.
2012-10-18
Game Maniacs har en fyndkorg. Är inte bara det värt en tia? :D Där kan du hitta oftast minimalt fraktskadade spel till ett bättre pris än vanligt. Vad som skulle kunna ses som ett plus är att de dessutom ofta erbjuder gratis leverans. Om jag själv fick välja hade jag kanske hellre önskat att de sparade en slant där för att istället kunna erbjuda lite rabatt på större ordrar. Men de har väl kanske själva bäst koll på vad som blir mest lönsamt i längden. Jag känner mig lite obekväm med att beställa ett enstaka spel och få det skickat fraktfritt iaf. Det känns väldigt onödigt. Fast visst hade risken varit att folk då hade velat ha både rabatterade priser och fraktfritt* och det blir väl inte lönsamt någonstans alls. (* Konstigt ord. Få spelet hemfraktat får man ju hoppas att man får .. Det jag menar är frakt till fri kostnad :))
2012-08-21
Utmärkt service och ett otroligt utbud. Har varit kund där sedan en tid och har alltid fått mina leveranser. Ibland kan det vara lite svårt att få allt i samma sänding eftersom hela sortimentet inte alltid finns på lager. Men det kompenseras till viss del av att de är billigare än Games Workshop. Jag föredrar att hålla kontakten via mejl och jag har alltid fått snabba och tydliga svar på mina frågor. Sidan kan vara lite svår navigerad om man inte är helt klar på exakt vad man vill ha.
2011-04-27
När Gameshop makulerade min beställning utan att berätta varför, vände jag mig till Game Maniacs istället vid köp av ett sällskapsspel. Snabb leverans och trevligt kundbemötande, precis som det ska vara!
2009-11-20
Måste sägas att GM:s variant av förskottsbetalning är att betala in på postgiro, dvs man kan inte använda bankkort. Var lite orolig att jag inte skulle få mitt spel i tid, men banken expedierade betalningen fort, och GM reagerade snabbt därefter, även om de enl deras egen uppgift bara skickar mån, tis och tors. Också snabb och vänlig mailkontakt. Nämnde jag stort utbud av spel, och gratis frakt? Affären rekommenderas!
2009-09-29
Det dröjde ett par dagar efter min betalning innan varan skickades. Annars bra!