• Collector's Point

  • se
n
nallerooth

2 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Bra leveranstid och utan tvekan den mest omsorgsfullt packade försändelse jag som kund fått vid beställning via internet.

M
Mårten_C

12 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Beställde klockan 9 på morgonen, leverans nästa dag. UPPDATERING: De har nu svarat, därför uppdateras betyget. Hemsidan skulles som tidigare recensioner nämner kunna vara betydligt bättre.

K
Kobjörn

3 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Beställde flera brädspel samt några spelböcker. Fick paketet två dagar senare, trots att de är i Umeå och jag bor utanför Örebro, snabbt med andra ord. Väldigt bra och proffsigt inslaget, skickade även med ett flygblad om kommande spel. Mycket nöjd och kommer att beställa mera härifrån.

N
NCBALU

1 omdöme

Utmärkt
7 år sedan

Snabb leverans och mycket bra paketerat.

b
blingo79

7 omdömen

Bra
7 år sedan

Inte den bästa hemsidan, dålig sökfunktion, inga recensioner eller länkar till tillverkaren. Stort utbud, god lagerhållning, bra priser och snabba leveranser. Paketeringen är utmärkt, bland den bästa jag sett om inte den bästa. Lådorna i en kartong och omslagspapper runt kartongen. Världsklass! Förbättra er hemsida så blir det full pott!

T
Tompa1978

411 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

Har gjort några beställningar senaste året. Har varit lite krångel med steget för betalning och senast fick jag ingen orderbekräftelse. Så lite småstrul har jag upplevt vid mer än ett tillfälle. Men annars en riktigt bra butik som fungerar utmärkt. Snabba leveranser och bra paketerat.

a
akaLuckyEye

8 omdömen

Bra
7 år sedan

Bra pris, bra leverans. Beställde på Onsdagen någon gång på eftermiddagen mot faktura och fick det på Måndagen. Mycket nöjd.

M
Mike Mike

7 omdömen

Utmärkt
8 år sedan

Mycket bra service och snabba svar. Jag beställde ett brädspel och delar saknades och fick mycket bra hjälp med vart jag skulle vända mig för att komplettera spelet. Rekommenderas varmt.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma