Barilla

Medlem sen 2007-01-05
9
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Happy Plugs Air 1
3.1
(22)
536 kr
ett år sedan*
Om man tror att man kommer få Airpods till vrakpris så är man ute och cyklar. Detta är billiga kinalurar med mediokert ljud, kass mic så man knappt hörs och en allmänt buggig upplevelse. De kopplar ifrån sig titt som tätt och är långsamma på att koppla upp sig när man ska ta ett samtal osv. Snåla inte, skaffa ett par Airpods istället.
*Redigerades ett år sedan
B&W PX
4.1
(23)
3 010 kr
ett år sedan
Svårt att hitta bättre lurar om man summerar utseende, material, ljud... Supernöjd med allt. Nästan alla andra headset ser och känns på tok för plastiga, det är något speciellt med äkta läder och metall.
Power
Utmärkt
(500+)
Usel
3 år sedan*
Beställde precis en diskmaskin med uppbärning och installation för 700 kr, trots att det klart och tydligt står gratis frakt så fick man betala 300 kr till, och då bor jag ändå centralt i Stochholm. Mycket irriterande och skapar badwill. Om leveransen är snabb och installationen proffsigt skött så kan kanske betyget höjas, men då det sköts av Bring så ställer jag mig tveksam.
*Redigerades 3 år sedan
Smart-telematik
Bra
(54)
Utmärkt
4 år sedan*
Otroligt bra butik. Supersnabba svar både på mail och telefon. Markus är en klippa!
*Redigerades 4 år sedan
SteelSeries Rival 700
3.9
(19)
4 år sedan*
Kunglig mus, bara man är beredd på att den är betydligt tyngre än "vanliga möss". Men jag gillar det. Ligger perfekt i handen, sensorn är bäst på marknaden och vibrationer är användbart i t ex Dota 2.
*Redigerades 4 år sedan
Zalando
OK
(280)
Dålig
5 år sedan*
Helt ok priser, tyvärr hinner man växa ur plaggen innan de levereras, aldrig vartit med om långsammare frakt.
*Redigerades 5 år sedan
Inkclub
Utmärkt
(500+)
Usel
6 år sedan*
Står på deras sida att om man beställer innan 19 så ska det skickas samma dag. Har beställt två saker inom 4 dagar från dem, ingen av dessa skickades innan 2 dagar. Kanske ett löjligt klagomål, men stoltserar de med denna sak överallt så får de se till att leva upp till det. Kommer att välja andra leveratörer som håller vad de lovar framöver.
*Redigerades 6 år sedan
Divoom Onbeat-500
4
(17)
690 kr
6 år sedan*
Finns helt klart andra produkter som låter "bättre". Men som kostar 2-3 gånger mer och uppåt. Denna leverar helt klart mest välljud per krona. Ville ha något prisvärt som man kan släpa med sig på resor, förfester ute, grillning, båten, landet osv och som man inte skulle gråta blod över om någon häller en grogg i den eller om man tappar den i vattnet. Då är denna i en klass för sig. Sjukt smidig setup med NFC, och bra tryck i ljudet samt väldigt fin batteritid.
*Redigerades 6 år sedan
Canton Digital Movie DM 50
3.8
(5)
3 990 kr
7 år sedan*
Fick hem denna skönhet igår. Blev först lite misstänksam då den kändes lite "liten". Kopplade in den (vilket var väldigt smidigt och snabbt gjort) och hakan ramlade ner. Vilket j-vla ljud från denna lilla låda. Kraftfullt, detaljerat och till film är ljudet otroligt "brett". Dock inget surroundljud men det hade jag inte förväntat mig heller. Displayen är tydlig och klar, fjärrkontrollen ligger fint i handen och är tung, det uppskattas. Bluetoth fungerade också klockrent och den automatiska Lipsynkfunktionen fungerar perfekt, det är annars något som kan störa mig något oerhört. Bland det mest prisvärda jag någonsin köpt.
*Redigerades 7 år sedan