Prisjakt

Ensamvargen

Medlem sen 2017-03-17
11
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
E
Ensamvargen
11 omdömen
Utmärktett år sedan

Beställde natten mellan en torsdag och fredag, varan skickades dagtid på fredagen och delades ut till min brevlåda på tisdagen veckan efter. Kanonbra och snabb leverans. Varan var ny och inplastad precis som utlovades på sajten. Som var väldigt lättöverskådlig. Priset var mycket bra och det är i min mening alltid ett plus med ett företag som erbjuder gratis frakt. Jag är mycket nöjd med mitt köp och kommer helt klart fortsätta att handla av detta företag.

Mi Store
Utmärkt
(202)
E
Ensamvargen
11 omdömen
Utmärktett år sedan

Utmärkt utbud. Lätt att navigera på hemsidan samt att hitta det som man söker efter. Väldigt bra priser. Fraktfritt! Samt en väldigt snabb leverans. Rekommenderas varmt!

POWER
Utmärkt
(500+)
E
Ensamvargen
11 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Jag beställde ett spel (Metroid Dread) till Nintendo Switch. Jag hade spelet för uthämtning hos mitt lokala PostNord-ombud på dagen 2 dagar efter beställning. Jag köpte mot Klarna faktura. Jag är mycket nöjd med köpupplevelsen. Positivt = Bra pris, mycket snabb leverans och köp mot 30-dagars faktura. Negativt = Ingenting.

Spel & Sånt
Utmärkt
(500+)
E
Ensamvargen
11 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Utmärkt webbutik (jag har aldrig besökt den fysiska butiken, men den verkar vara lite av ett paradis för oss spelnördar) med ett stort sortiment och väldigt bra priser. Dessutom så är skicket på deras begagnade spel väldigt bra. Jag gjorde mitt första inköp för ett tag sedan och är mer än nöjd med både produkten, priset, leveranstiden samt skicket på produkten. Från det här företaget tänker jag definitivt handla flera gånger. Tack!

Webhallen
Utmärkt
(500+)
E
Ensamvargen
11 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Jag brukar alltid välja leverans till butiken där jag bor så jag kan inte uttala mig om hantering och leverans via andra företag. Utbudet är riktigt bra och likaså priserna. Tiden det tar för varan att levereras från webblager till den valda butiken är i 9 av 10 fall helt överkomligt. Det är kring högtider eller som nu under den pågående globala pandemin som det kan ta lite längre tid, men det har man så klart överseende med. Vi sitter alla i samma båt i det avseendet, inte sant? Personalen i butiken är väldigt trevliga och det är även trevligt och vänligt dom gånger som man behöver kontakta kundtjänst. Allt som allt så är det ett rent nöje att göra affärer med det här företaget.

Gamesplace.se
Utmärkt
(20)
E
Ensamvargen
11 omdömen
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Jag beställde ett spel till Nintendo Wii som jag har varit på jakt efter under en längre tid. Jag lade min beställning natten mellan onsdag-torsdag / 5-6 juni och hade spelet i brevlådan redan fredag 7 juni. Och då är ju 6 juni som bekant Sveriges nationaldag och därmed också numera en helgdag. Den snabba leveransen överträffade med andra ord mina förväntningar och det får jag tacka både butiken och Postnord för. Spelet överensstämde med dess beskrivning, det var nytt och dessutom fortfarande inplastat. Dessutom så var det till min glädje den första utgåvan och inte en Nintendo Selects-utgåva, vilket var en positiv överraskning. Spelet skickades i en vadderad bubbelplast-påse och kom fram i samma skick som det lämnade företaget. Någon dag senare så fick jag även min faktura från Payson levererad till min mejl. På det hela taget en väldigt smärtfri och positiv köpupplevelse och om jag någon gång är på jakt efter något annat lite äldre spel som jag vill ha så är Gamesplace det första stället som jag numera letar på. Tack för ett oerhört lyckat och positivt köp! Rekommenderas varmt!

Motorola Moto G4 Plus Dual SIM 2GB RAM 16GB
Full Star 1
4.7
(32)
1 401 kr
E
Ensamvargen
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Min senaste Android som jag hade fram tills för ett par veckor sedan då den tackade för sig. Jag hade stor nytta och glädje av den i flera år fram tills dess och det här är en av dom bättre smartphones som jag har ägt. Jag har förvisso alltid varit nöjd med mina smartphones, förutom den allra första som kanske var i enklaste laget, men den här känns som att den hade det där lilla extra utan att varken vara den billigaste eller dyraste på marknaden.

Apple iPhone 7 2GB RAM 32GB
Full Star 1
3.5
(64)
757 kr
E
Ensamvargen
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Min första iPhone. Har kört med Android sedan jag blev med smartphone för första gången i December 2012. Att jag numera även har en iPhone beror främst på att operatören som jag använder, erbjöd en iPhone 7 till ett förmånligt pris när jag bytte upp mitt mobilabonnemang till ett bättre. Överlag är jag nöjd med denna. Gillar kanske inte att systemet är så pass låst som det är om man jämfört med en Android. Annars så gillar jag det mesta med den här och kan se hur jag kommer att ha stor glädje och nytta av den i många år framöver. Om så blir fallet så är det inte alls omöjligt att jag kommer att fortsätta att använda iPhone även efter att den här har gjort sitt.

Sony PlayStation Classic 2018
Full Star 1
2.9
(28)
E
Ensamvargen
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Jag tycker att den har fått oförtjänt mycket negativ kritik. Nu när priset har sjunkit kraftigt så är den ett fynd. Priset var verkligen det rätta när jag nu önskade mig den till födelsedagspresent. Designen är väldigt stilren, tidlös och klassisk. Precis som man minns den gamla trotjänaren från när det begav sig. Gillar att den är så liten, den får plats överallt. Visst, både enheten i sig och handkontrollerna känns kanske lite plastiga, men det är inget som drar ner min spelupplevelse. Jag har inte heller tänkt mig slå sönder den, så jag är inte orolig över att den inte ska hålla år ut och år in. Gillar för övrigt att det medföljer 2 handkontroller redan från start, på så vis slipper man lägga ut extra avgifter för att kunna spela tillsammans med någon, eller som i fallet för mig, ha en extra kontroll ifall något händer med den andra som jag använder. Utbudet av spel ter sig lite märkligt. Det saknas, i min mening, en del givna klassiker som borde ha funnits med, men istället så har man valt att ta med spel som aldrig har varit speciellt bra, inte ens när dom kom. Det ska dock sägas att jag främst köpte den här för att kunna återuppleva FFVII och jag ser allt annat som en ren bonus. Det finns tillräckligt med spel för att jag ska ha att göra ett bra tag framöver och bli nöjd. Vissa spel står sig kanske inte så bra om man jämför med dagens standard eller dom minnen som du har från att spela dom, men det är ju ändå väldigt väntat. Som sagt, jag är helnöjd och kan inte se någonting i dagsläget som skulle kunna ändra den åsikten.