Prisjakt

Bigscreentv

Medlem sen 2006-11-30
28
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Cykelkraft
OK
(500+)
B
Bigscreentv
28 omdömen
Usel22 dagar sedan

Beställde en cykelhållare och även ett tillbehör till denna. När det väl ska skickas, skickar de ett mail att cykelhållaren tyvärr ej fanns (lagersaldofel), men de skickar tillbehöret så snart de kan. Vad ska jag med tillbehöret till om jag inte har en cykelhållare?!? Inte mycket rätt med detta företag tyvärr. Kan ej rekommenderas.

Apple iPhone 5 1GB RAM 32GB
Full Star 1
4.3
(37)
1 550 kr
B
Bigscreentv
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Riktigt bra telefon! Skärm med grym kvalitet. Byggkvaliteten är det bästa världen sett hittills. Inte några plastdetaljer här inte.

Bose SoundLink Bluetooth Mobile Speaker I
Full Star 1
4.4
(14)
B
Bigscreentv
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Underbar kvalitet och lika bra ljud! Finns inget som slår något i denna storleken och jag är säker att denna slår mycket som tom är större. mycket klart ljud och ställer man den bara rätt i rummet så får man även rätt bra bas. Givetvis slår den ingen sub, men vad förväntar man sig av denna storleken? Den är grymt portabel och batteritiden är helt ok. Står 3h på fullt ljud, men man kör aldrig denna på fullt ljud. Köpte den kromade versionen med läderfodral. Dyrt, men fruktansvärt bra!

Apple iPad 2 16GB
Full Star 1
4.2
(124)
199 kr
B
Bigscreentv
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Underbar produkt som gör att man klarar sig utan dator till större del. Perfekt enkel att ta med sig, eller sitta bekvämt i soffan/ligga i sängen samtidigt som man kan använda sociala medier, se film, läsa nyheter, spela spel, jobba, maila etc. Listan kan göras hur lååååång som helst. Lite kass kamera och kanske att ljudet kunde varit något kraftigare, annars inget att klaga på. Men vem har denna som kamera?? KÖP!

Neato Robotics XV-15
Full Star 1
4.4
(25)
B
Bigscreentv
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Har alltid velat ha något som dammsuger huset, så jag slipper. Testat ett par modeller innan (irobot och samsung navibot) men aldrig blivit nöjd. De har inte rört sig bra och alltid felat på någon eller några punkter. Läste ordentligt på nätet och fastnade för denna robot. Den navigerar på ett helt nytt sätt och kör runt riktigt smidigt och mycket bättre än tidigare robotar. Kört min några veckor. Har ett hus på dryga 100m2 och det tar den i en laddning. Dammsuger riktigt bra med både borste och sug. Skillnad mot tidigare modeller jag använt som bara borstat. Stort plus där. Lite negativt kanske att den inte har sidoborste, men å andra sidan så kör den riktigt nära bordsben, väggar etc. Så jag är ändå mycket mer nöjd med denna. Enkel att programmera. Har den nu så den tar hela huset 3ggr per vecka och sen måste man bara tömma den emellan. Det är enkelt att tömma och då ser man ju hur mycket damm den faktiskt tar upp. Otroligt mycket varje gång faktiskt. Sedan lyfter man bara upp den och sätter den i tvättstugan och låter den städa där. Piper när den är klar och sen lyfter man hem den till laddaren igen. Lite skoj att den "säger" Please put me down on the floor mm. Den tackar för att man tömt behållaren, säger åt en att sätta tillbaka behållaren etc. Hyfsat enkel lcd skärm, men den räcker faktiskt. Man gör ju inte mer än att ställa in klockan och sedan programmera den. Den går även att uppdatera via sladd till datorn. Nu hade min senaste programvara när den levererades, så jag har bara kopplat upp den och kollat av det. Men det verkar enkelt att uppdatera. Rekommenderas starkt. Klart bästa robot jag testat och sättet den rör sig på över golvet, runt hinder etc är riktigt bra! Hoppas nu batteriet håller i ett par år och att maskinen också gör det. Fick ju med extra borste samt filter etc. Får se var man köper fler tillbehör den dagen det blir aktuellt och hur mycket det kostar.

Battlefield 3 - Limited Edition (Xbox 360)
Full Star 1
5
(7)
19 kr
B
Bigscreentv
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Ett av de bästa jag spelat. Snyggt, bra ljud och känsla. Finns egentligen inget jag kan slå ner på. Single player är väl sådär, men multiplayer läget är ju därför man skaffar ett sådant här spel. Svårt då det är väldigt många duktiga där ute, men skoj, skoj, skoj... man vill aldrig sluta spela...

Samsung Navibot SR8855
Full Star 1
3.2
(5)
B
Bigscreentv
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Hade denna i några månader, men returnerade till slut. Den plockar upp mycket damm, bevisligen, då det är mycket att tömma. Det som jag läst av andra som stämmer är att den lämnar en del små dammtussar efter sig som den vispar fram och samlar ihop från kanterna. Sedan hamnar detta damm på en plats som redan är städad och blir liggande. Den har rätt stora problem att nå hem till laddstationen. Bör vara 100%, men kanske är 80%. Den klarar trösklar på ca 1cm eller kanske någon mm mer än det, men vi har ett par rum som den aldrig kom åt och då försvinner ju lite av vitsen med att ha den. Anledningen till att vi returnerade var att vår ofta virrade runt och inte visste vart den skulle. Detta till grund (tror vi) av att den fick damm på sina sensorer. Tog man en dammvippa och rengjorde den så kunde den allt som oftast fortsätta städningen. Ibland fick man starta om. Den står ibland när du kommer hem, fast någonstans. Skosnören, mattkant etc kan förstöra för den. En ok maskin som jag ändå tyvärr inte kan rekommendera då jag hittade allt för många svagheter (kan ha varit vårt exemplar som var kass, men det vet jag ej). Väntar nu på nästa generation dammsugare då jag ändå gillar idén med dammsugarrobot. Man plockar upp och städar lite varje dag så den får fritt spelfält för städning. Detta ger som resultat att man kommer hem till ett nystädat hus! Testa gärna själva...

Apple iPhone 4 512MB RAM 32GB
Full Star 1
4.5
(86)
790 kr
B
Bigscreentv
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

En MYCKET BRA mobil. Många har problem med att Apple håller hårt i oss och inte tillåter oss att ändra i allt och inget, likt Android. Inget som stör mig. Snygg design, underbart skarp och härlig skärm, bra funktion i touchskärm etc. Har en massa apps nu och denna mobil har blivit central i mitt sätt att leva. Använder den till mail, surf, navigering, träna, kalender, att göra lista, spela osv osv. Kan bara varmt rekommendera den! Ett litet minus som jag märkt efter hand är att mobilen låter som det ligger en lös liten kula i den. Är säkert gyrot och ska enligt Telia vara normalt. Men stör mig då det låter som något i mobilen är löst och det gör den varje gång man lägger den ner mm.

Kinect Adventures (Xbox 360)
Full Star 1
3
(2)
29 kr
B
Bigscreentv
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Roligt fest-spel som är roligt just för att testa kinect. Ger dock inte så hög "spela igen"-känsla utan faller rätt platt. Åka på en tågvagn och flytta sig vänster/höger/dycka/hoppa när det kommer hinder är rätt skoj. Bra träning ger det också. Vissa banor/uppdrag däremot är rätt trista. Spelkontrollen är väl inte 100% när man åker ner för forsen. Inte lika exakt att hoppa som att trycka på en knapp på en kontroller, men det är väl det som är en bit av tjusningen också. Lite lagg i rörelser är det tyvärr. Det som lyfter är alla kommentarer när man ser saker för första gången. Ungefär samma man hörde när man tog hit folk och spelade wii när det var nytt.

Kinectimals (Xbox 360)
Full Star 1
3
(2)
B
Bigscreentv
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Halvt om halvt underhållande. I alla fall i några dagar. Har tre barn som spelat detta i några dagaroch de har haft en del skratt och en del "åhhh vad söt". Man väljer en tiger i början av spelet och får poäng för att klappa, mata och leka med honom. Efter ett tag låses nästa värld upp osv. Blir rätt enformigt. Hela tiden ska man svinga med armen för att kasta boll, frisbee, hatt mm. Ibland kör man "radiostyrd bil" med händerna sträckta framför sig, där tiger åker där bak. Dock inget spel som är värt pengarna tycker jag. Betalar man 400-500kr så förtjänar man rätt många mer timmar underhållande. (vi gav 360kr med 10% rabatt hos elgig)