Prisjakt
Cykelkraft
 • Störst på cykel
 • 60 dagars öppet köp
 • Smidig retur
2.2OK
15 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
B
Bengt
2 omdömen
Utmärkt2 dagar sedan

Bäst,handlar alltid från er

Gästanvändare
Utmärkt4 månader sedan

Gjort 3 beställningar, och inga problem. Dom små beställningarna kom dagen efter och min cykel som skulle levereras mellan 5 och 10 arbetsdagar dök upp efter 7 arbetsdagar. Så jag är nöjd!

Gästanvändare
UselRedigerades 4 månader sedan

Levereras av bring skickas till duvet jag bor i åre

Gästanvändare
UselRedigerades 5 månader sedan

Jag skickade in en retur. Cykelkraft menar att de redan krediterat returen vilket inte stämmer, de slutar därefter svara på ytterligare kontaktförfrågningar. Jag blev av med varan och mina pengar.

B
Besviken
2 omdömen
Usel5 månader sedan

Ångrade mitt köp efter fem minuter ändå väljer Cykelkraft att skicka varorna och debitera två frakter fast dem inte skapat frakten när dem svarade mig. :(

a
aeroild
4 omdömen
Usel5 månader sedan

VARNING! Cykelkraft vilseleder och lurar sina kunder: 1. Leveranstiderna är felaktiga: "Min cykel" hade en leveranstid på 3 - 5 dagar. Efter över 5 veckor säger dom till mig att dom inte kan leverera cykeln och vill sälja andra cyklar till mig från andra märken. 2. Cykelkraft använder dina pengar som gratis lån: På hemsidan skriver Cykelkraft att dom bara reserverar pengar på ditt kort, men i själva verket drar dom direkt pengar från ditt kort. Du förlorar ränteintäkter, dom tjänar ränteintäkter. 3. Cykelkraft informerar inte sina kunder om förseningar: På hemsidan hävdar Cykelkraft att dom informerar om det blir förseningar. Fel! Du måste hela tiden begära information om status. Cykelkraft anstränger sig inte för att hålla kunden uppdaterad. Gör dig själv och ditt lokala näringsliv en tjänst och köp cykeln från en lokal återförsäljare. Då har du också sinnesro i fall din cykel skulle behöva service. Cykelkraft ger ingen trygghet.

Gästanvändare
UselRedigerades 6 månader sedan

Beställde lite delar varav en skulle "skickas inom 4-8 dagar" enligt sajten. När tiden går kontakar jag kundtjänsten som svarar att leveranstiden är 5-15 arbetsdagar (!) för aktuell produkt. I slutändan tog det två veckor för att få hem delarna, vilket inte känns rimligt. Kommer undvika framöver.

Gästanvändare
UselRedigerades 6 månader sedan

Våran elcyckel har gått sönder efter 11månader, har gjort reklamation till cykelnkraft/support. Men bara fått jättedåliga svar som att cykeln är för gammal, m.m och att dom inte tänker hjälpa till.ringde idag men de säger att de inte har någon telefonväxel idag.jättedålig kundsupport. Köp inget från cyckelkraft.

G
Gustav G
1 omdöme
Utmärkt6 månader sedan

Otroligt snabb leverans! Beställde däck och slang till min hoj, de levererade på två dagar. Nöjd och grejerna passade fint.

Gästanvändare
UselRedigerades 6 månader sedan

Ledtider och saldo på webbplatsen stämmer inte. Dåligt med information om order och leverans. Långa leveranstider.

Om butiken

Cykelkraft

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

SveaWebPaySwishAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.cykelkraft.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Spobik AB

Organisationsnr: 559155-6633

Information hos allabolag.se