Prisjakt

Jay_

Medlem sen 2016-02-15
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Fyndiq
Bra
(500+)
Usel
ett år sedan*
Beställde ett ett magnetiskt plånboksfodral och magneterna är så svaga att telefonen ramlar ur fodralet vid lätt beröring. Enligt kundtjänst så är fodralet designat så och vill inte stå för någon retursedel. Nu ska man behöva betala 49kr för att returnera en vara som inte fungerar som den ska. Blir nog till att ta en titt på vad ARN har att säga om detta. Handla ej av Fyndiq om du söker bra service, trygg e-handel och/eller produkten av god kvalité. Hade gett lägre betyg om det hade varit möjligt.
*Redigerades ett år sedan
Elcykelvaruhuset
Bra
(231)
Usel
2 år sedan*
Köpte en cykel med deras Black Friday-erbjudande, cykeln blev skickad och hade anlänt till Malmö från Örebro på måndagen. Sedan hade Elcykelvaruhuset stoppat utleveransen p.g.a tekniskt fel med rabatterna och det visade det sig att det skulle kosta 5000kr ytterligare om jag ville få cykeln levererad. En låskätting för ca 450kr erbjöds som kompensation för strulet. Eftersom jag är var behov av cykeln så meddelade jag att jag accepterade att köpa cykeln för priset på deras rea och att de skulle släppa vidare cykeln för leverans till mig. Dagen efter ser jag att cykeln gått i retur till Örebro trots att jag meddelat att jag ville genomföra köpet. Efter 1,5 dag lyckas jag få tag i dem igen och får information om att det blivit något fel och att de skickar ut cykeln igen från centrallagret i Örebro när den anlänt där. På torsdagen skickas cykeln igen och jag får en faktura på det fulla beloppen och märker att en kreditupplysning tagits på mig. Jag betalade min första order via kort för att jag inte önskade betala via faktura och bli kredittestad. Cykeln blir 5000kr dyrare, minst en vecka försenad leverans och jag blir kreditprövad utan att bli informerad och någon återbetalning av min ursprungliga order har jag inte sett skymten av heller. Knappast bra i miljösynpunkt att skicka cyklar fram och tillbaka i onödan. Jag skulle inte rekommendera Elcykelvaruhuset till någon! Update: Har tagit emot cykeln nu och den hade redan börjat rosta innan den var uppackad. Det har även kommit till min kännedom att andra kunder blivit erbjudan en högre ersättning än vad jag blev erbjuden. Orättvist och dålig stil!
*Redigerades 2 år sedan
Tretti
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Bra service och trevlig support.
*Redigerades 4 år sedan
Jabra Steel
Full Star 1
1.3
(3)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Totalt värdelöst. Varenda person som jag pratar med via headsetet klagar på ljudkvaliten, det låter bulkigt och flera säger att det låter som jag sitter i en låda. Detta är mitt andra Jabra Steel (det förra hade samma problem), har även haft FYRA Jabra Stealth som alla strulat på olika vis. Jag kommer att byta till ett annat märke nu för jag har gett Jabra tillräckligt många chanser att visa att de kan leverera fungerande produkter. Avråder alla från att köpa både Jabra Steel och Jabra Stealth.
*Redigerades 5 år sedan
NetOnNet
Bra
(500+)
Usel
5 år sedan*
Gjorde en förbeställning på nätet av en vara under förra veckan och betalade via kort och fick en orderbekräftelse. Två dagar senare får jag ett mail om att varan jag beställt inte finns på lager och att jag ska få ett mail så fort den skickas. Nu idag märkte jag att pengarna kommit tillbaka till mitt konto utan något besked och när jag kollar min orderhistorik på mitt konto på Netonnet så finns inte min order med. Riktigt dåligt då det var ett specialerbjudande när man gjorde förhandsbokning!
*Redigerades 5 år sedan