Prisjakt

danperfer

Medlem sen 2016-01-29
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Delitea
Utmärkt
(500+)
d
danperfer
5 omdömen
Utmärkt2 månader sedan

Grymt sortiment, helt ok priser!

Sage Appliances Oracle Touch SES990
Full Star 1
4.3
(10)
19 990 kr
d
danperfer
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Har just börjat gå ner mig i kaffeträsket. Många inställningsmöjligheter och priset är helt rätt med tanke på att den både har PID och dubbla kokare! Har bara haft den i några veckor och märker en otrolig skillnad i användandet av helt färska bönor kontra äldre. Ju äldre bönor desto finare inställning på kvarnen för att få en lagom lång extraktion. Det som är positivt med maskinen är: + Rätt pris + Gott kaffe + Oändligt många inställningsmöjligheter + Touchskärmen, grymt resposiv! + Lätt att fylla vatten (framifrån) Negativt - Tveksam till designen - Galet högljudd kvarn - Någon har noterat att den tar för mycket bönor, men det kan enkelt justeras via tamper fan. Har sneglat på en Rocket R Cinquantotto som nästa uppdatering. Blir nog en sådan nästa gång. Kommer att komplettera med en tystare extern espressokvarn. Inte för att det behövs, men för att det verkar roligt att tampa. :) Bara köp!

Broil King Gem 320
Full Star 1
3.2
(5)
d
danperfer
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Bra gasolgrill! Gedigen konstruktion som ger bra värme. Hade den på en större bjudning med ca. 30pers och den grillade karré fantastiskt bra och snabbt. Rekommenderas!

DJI Mavic Air 2 Fly More Combo RTF
Full Star 1
4.6
(8)
11 990 kr
d
danperfer
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Har haft drönaren i 6 månader, otroligt bra! Köpte den först för att få till lite fina bilder på bilen. Jag måste säga att den motsvarar mina förväntningar! Mycket användbara automatiska flyglägen där drönaren följer/ fokuserar på objektet etc. Det jag eventuellt skulle önska är sensorer i sidled för att förhindra krock samt zoom på kameran och att den skulle vara tystare i luften, Köp inte någon billig skitdrönare utan satsa på kvalitet och hållbarhet!

Apple AirPods Pro Wireless In-ear (2019)
Full Star 1
3.8
(173)
2 495 kr
d
danperfer
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Hög kvalitet och bra ljud. Nästan i klass med mina Bose over ear QC35II. Det enda är väl styrningen där man måste greppa runt den för att aktivera Siri eller byta låt etc. På de tidigare modellerna räckte det att knacka på luren. Efter några veckors användning märker jag att de lätt glider ur örat vilket känns lite frustrerande. Det händer främst vid svettiga träningspass.