Prisjakt

Daniel R

Medlem sen 2015-12-02
6
Bidrag
16
Hjälpsamröster
TP-Link Deco XE75 (3-pack)
Full Star 1
4.5
(4)
3 890 kr
D
Daniel R
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
ett år sedan

Gick väldigt fort att få igång och mycket av installationen gick automatiskt. Appen fungerar väl vilket var väldigt förvånande då många assistent/ companion appar brukar bråka en hel del. I princip alla inställningar man vill åt går att ändra i appen, dock så kan det ta en liten stund att hitta allt. En konstig sak var att default LAN den drog igång inte var för /24 utan för /22, vet inte varför man skulle behöva ha plats för 1000 enheter på ett vanligt lokalt nät. Hastigheten på 2.4ghz var lite sådär men det är inte så konstigt med tanke på storleken på enheterna. 5ghz och 6ghz fungerade som de ska vilket är mycket viktigare än 2.4ghz. Det är dessutom väldigt enkelt att kontrollera nätet och hålla det uppdaterat. En varning till er som köper routers med inloggning online (att man kan logga in även när man inte är kopplad på wifi) är att ha ett bra lösenord och vara redo på att byta det om något händer. Som slutsats är jag väldigt nöjd nu efter 1 månads användning. 9/10

POWER
Utmärkt
(500+)
D
Daniel R
6 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Enkelt, snabbt att få grejerna och inga problem 👍

Multibrackets M VESA Wallmount Super Slim Fixed 600 MAX
Full Star 1
5
(1)
339 kr
D
Daniel R
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Billig bra kvalité, något luddiga instruktioner men inte så svårt . Det ända minus är att pluggarna är gigantiska, se till att borra någon millimeter extra om ni ska montera den på en betongvägg, annars blir det ett helvete när ni ska skruva in skruvarna. Vi fick lägga inte lite skit bakom hållaren för att den inte skulle vobbla (men det var fel från vår sida)

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G SM-N986B/DS Dual SIM 12GB RAM 256GB
Full Star 1
3.1
(32)
10 990 kr
D
Daniel R
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan

Om du letar efter en ny telefon och blir skrämd av det dåliga omdömet så kommer det från människor som inte har använt telefonen. Kolla på omdömmen från recensenter istället som pratar om telefonen istället för att gnälla på processorn. Ja det är en skillnad på några procent. Det är inget som märks av under en vanlig dag med telefonen. Jag har haft min s20 5g sen den släpptes och den är mer än tillräckligt snabb för allt mitt bruk av en telefon. Den ända gången där skillnaden är märkbar är vid spel i hög upplösning. Om du då tycker det är jobbigt att ha köpt en telefon för över 12000kr och dina mobilspel inte ser ut som på reklamen. Köp en dator eller spelkonsol. Nya flaggskeppstelefoner har mer prestanda än vad som krävs av dem. Kolla istället på hur bra skärmen är, om du tycker telefonen ser bra ut och känns bra i handen. Kolla om det är en telefon du gillar istället för vilken processor den har.

Logitech G933 Artemis Spectrum Over-ear Headset
Full Star 1
3.2
(72)
D
Daniel R
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Ljudet är ok med en del bas, kanaluppdelningen ger ett bra surround ljud lämpat för fps. Konstruktionen är väldigt plastig och gnisslar om man rör på huvudet. Det är väldiga många onödiga knappar för allt möjligt samt ett vobblit skrollhjul för ljudet. Batteritiden är bra och laddningen tillräckligt snabb. Headsetet är stort och tungt vilket kan kännas jobbigt för nacken utan ordenligt stöd. Kvalitén på laddningssladden var inte super bra då den nöttes upp och kortslöt hela headsetet vilket nu är återvunnet. Kort och gott köpt det väldigt billigt eller köp något annat som är lättare med samma ljud och som gnisslar mindre.

Oppo PM-3
Full Star 1
4.5
(2)
D
Daniel R
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan

Väldigt, väldigt bra. Mysigt och naturligt ljud. De sitter bra, bra byggkvalite och ser proffsiga ut, inte direkt som att gå runt med ett par fulta beats.