Prisjakt

flykickinglion

Medlem sen 2015-11-22
10
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Jaybird Vista 2 Wireless
Full Star 1
2.3
(32)
f
flykickinglion
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Dem är över lag bra hörlurar och jaybird erbjuder EQ i appen som gör att man kan anpassa ljudet efter sitt egna behov vilket är en underskattad funktion som de flesta företagen inte erbjuder vanligtvis. I EQ ska man också kunna ändra bredden av EQ inställningarna genom att toucha på punkterna i själva EQ och på så vis kunna få en mer detaljerad förändring i sin EQ. Trotts att dessa hörlurar är bra så har dem även än del problem. Första problemet är ANC(active noise cancelling). När ANC är på och jag knäpper fingrarna så plockar hörlurarna upp någon form av statisk plötsligt sprakande ljud. Detta hände även bara när jag slog till lite lätt med en gaffel på tallriken. So under tiden kommer jag att hålla mig till off eller SurrounSense mode. När man touchar på ena budsen för att ändra mode ändras det endast på den ena sidan och inte för båda. Detta orsakar ett problem i appen där alla 3 modesen blir helt plötsligt ibockade och då måste man in på inställningarna för sound mode och sedan backa ur för att få den delen av appen att fungera igen. När man ändrar sound mode i appen så ändras det dock för båda sidorna. Problemet skulle kunna lösas genom att Jaybird kanske gör det möjligt för användaren att se vilken sida som är på vilken sound mode i appen eller att man ändrar så att tap/touch funktionen på hörlurarna ändrar för båda. Det tråkiga med hörlurarna är att deras räckvidd är på 10m vilket är mindre än mina Jaybird X4 som jag tidigare använde. Så jag får helt enkelt hålla min mobil fastklistrad till mig när jag använder hörlurarna. Men överlag skulle jag definitivt säga att dessa hörlurar är bra. En annans sak är att jag upplevde en känsla av att hörlurarna töjde lite på den yttre delen av hörselgången efter en lång användnings period men den känslan har blivit mindre med tiden för mig men alls öron är olika så ha det i åtanke iallafall.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
f
flykickinglion
10 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Löjligt snabb leverans. Skickades ut någon timme efter att jag beställt och fick mitt paket dagen efter levererat. Har aldrig varit med om snabbare leverans i hela mitt liv. Kommer definitivt köpa mer från ComputerSalg framöver. Bor i Göteborg och gjorde min beställning på kvällen.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
f
flykickinglion
10 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Tog 2 arbetsdagar att skicka iväg min PSU, frågade vart dem skulle skicka den ifrån och personen på kundtjänst säger Borås.. dagen efter när jag följer paketet ser jag att de har skickats från Umeå. Så onödigt lång tid för att få min leverans till Göteborg. Alla andra företag har gratis frakt och levererar efter 1-2 arbetsdagar, men på netonnet gillar man verkligen att ta sin tid. Kommer inte köpa något mer från er. Gillar verkligen inte när någon ljuger för mig. Var i akut behov av PSUn och om jag hade vetat att de skulle bli så här hade jag hellre åkt till Borås och köpt den.. och returnerat den från Umeå senare när den kommer fram.

Sony WH-H910N Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
2.6
(7)
f
flykickinglion
10 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

WH-XB900N och den äldre verisionen WH-H900N är bättre. Bygeln består av bara mjukplast och är annars helt tom (så inget stöd på huvudet). Via mjukvaran på mobilen har denna samma inställning som WH-H900N så hyfsat begränsad till hur man kan justera ljudet i jämförelse till WH-XB900N. Det är även ingen direkt respons på dessa när man lägger handen på touchsendorn för att höra sin omgivning vilket är väldigt skumt då den äldre verisionen WH-H900N ger en direkt respons. Överlag så ser jag ingen vits att köpa dessa. De kostar bara mer för att de släpptes senare med andra ord.

Asus USB-BT211
Full Star 1
2.8
(5)
f
flykickinglion
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

USB-BT211 = Qualcomm Atheros bluetooth AR3011 https://www.ath-drivers.eu/download-driver-nr-352-for-atheros-AR3011-and-Windows10.html

Google Nexus 5X H791 2GB RAM 32GB
Full Star 1
3.6
(64)
f
flykickinglion
10 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

2019-02-26 Usel i dagsläget då den fastnar och lagar genom att använda bara snapchat. Blir extremt varm när den börjar jobba med lite mer avancerad appar som snap eller spel osv. Dåligt mängd RAM som gör att man kan inte jobba smidigt med flera appar samtidigt i bakgrunden. _______________________ Grymt bra mobil! rekommenderar den starkt. Jag har haft en massa Samsung mobiler och t.o.m. en oneplus one men denna slår alla dem enheterna alla dagar i veckan. det som gör denna mobil så annorlunda från alla andra är att du kan exempelvis ladda andra enheter via den. Det är en häftig feature att ha men skulle nog inte rekommendera någon och göra det då batteriet på denna mobil inte är så värst stor men den räcker för en hel dag iaf. Sedan har den även fingeravtrycksläsare men den sitter på baksidan på ett riktigt bekvämt ställe så länge du använder dig av pekfingrarna. om du råkar vara en oneplus användare eller är bekant med den mobilen så vet du att den hade något grymt material på baksidan av mobilen så att den satt bra i handen. Denna nexus 5x har något liknande till det fast utan den där sandpapper känslan som man fick från oneplus one. Vanligtvis har jag alltid varit missnöjd med mina mobiler och på något sätt fått dem att starta om sig själva, frysa osv. men med just nexus 5x har jag inte haft något utav dessa problem. Det enda problemet var att man fick inte med någon usb kabel eller en micro usb-c till micro-usb adapter, utan man fick bara en usb-c till usb-c kabel för att kunna ladda. Adapter hittar du iaf hos Kjell&Co och usb-c till usb 3.0 kabel hittar du billigt på amazon.co.uk jag köpte denna https://goo.gl/jIQb1p vilket kommer kosta dig ca 45kr ink. frakt, kabel till usb-c till usb är 1m lång. Sen är det även lite svårt ibland att googla lösningar till problem då det brukar komma upp men massa länkar till nexus 5 istället för 5x på google.

Asus RT-N66U
Full Star 1
4.4
(165)
f
flykickinglion
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

antennerna räcker gott och väl för en 5 rum o köks familj. Routerns mjukvara tillåter dig att namnge alla kopplade enheter och även lägga bilder till enheterna så att du lättare kan hålla koll på alla som är kopplade till din router.

Bose SoundSport IE for Android Devices
Full Star 1
3.3
(3)
f
flykickinglion
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Grymt bra hörlurar blir ännu bättre om du kör musik appen poweramps EQ med dessa. Kabeln på hörlurarna är väldigt stabila och klarar av mycket drag och slit. Det ända som var tråkigt var att kontakten inte är L formad utan rak. Vilket kan göra att den pressad in i dig om du har en stor mobil och en liten fika.. men det har inte jag iaf. kontakten klarar av och bli pressad av min höft utan att behöva glappa i ljudet. Har LG Nexus 5X och allt funkar som det ska utan problem.

SteelSeries Rival 300
Full Star 1
3.5
(43)
f
flykickinglion
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

musen är perfekt formad för ens hand i jämförelse till Steelseries kinzu och sensei raw. Sidoknapparna är både perfekt placerade och är tillräckligt hårda för att man inte ska råka klicka när man bara nuddar knapparna lite lätt. Vad som var häftigt och väldigt annorlunda i jämförelse med alla andra mös som jag tidigare haft är att man kan med denna se med hjälp av färgen på logoan eller vid scrollens led lampor hur mycket pengar och HP(liv) man har i spel som exempelvis CS:GO där rött är lågt och grönt är högt.