Prisjakt

kevinTyrs

Medlem sen 2015-11-13
21
Bidrag
46
Hjälpsamröster
Armored Core VI: Fires of Rubicon (Xbox One | Series X/S)
Full Star 1
5
(1)
399 kr
k
kevinTyrs
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan

Mycket bra spel. Inte spelat tidigare AC spel men detta kändes som en nystart och mer anpassat för nya spelare att komma in i logiken med att bygga sin AC (armored Core) Grymt kul från början till slut, Emellanåt svårt men finns massa grymma videos på youtube man ska tänka kring sin AC build för olika bossar o missions. Gillar tidigare FROMSOFT spel , elden ring osv.. och gillar verkligen AC VI. Otroligt finslipat spel, inget lagg eller några buggar vad jag märkt, flyter på jättebra på Xbox Series X. Rekommenderar starkt om man vill ha en najs gameplay och något utmanande.

Forza Horizon 5 (Xbox One | Series X/S)
Full Star 1
3.5
(2)
575 kr
k
kevinTyrs
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Efter att ha läst övriga reviews här på Prisjakt om Horizon 5 så får man nog bidra med en ordentlig review för dom som missat detta underbara spel! Kan inte jämföras med Hot wheels spelet , vilket jag avskydde för att där var NOLL körkänsla och bara känns som ett barnspel, vilket det är också... Detta spel är PERFEKT för oss som inte vill lira en hardcore raceingsimulator (finns forza motorsport för det) utan vill ha den där precis lagom känsla av realism och skön "Arcade raceing". Körkänslan kan ändras väldigt mycket beroende på inställningar och om man styr med kontroll eller ratt såklart. Personligen spelar jag med en Xbox kontroll och tycker känslan i styrningen är precis så bra som den ska vara i ett bilspel som inte siktar på 100% realism. Ljudet i bilarna är generellt sett väldigt lika verkligheten med vissa undantag där till exempel en Ferrari 458 låter lite mesig, medans en Ferrari Pista låter nästan exakt som i verkligheten. Har mycket erfarenhet av sportbilar i verkligheten ska jag tillägga.. Grafiken är fantastisk i både Quality och Performance mode. Föredrar att köra Performance med 60fps dock och ibland dregla över bilarna i Quality mode... Här blir nog ingen besviken. En självklar uppgradering från FH4 och är i dagsläget det vackraste spelet jag vet. Content är fantastisk: Man har en hel uppsjö av bilar att köpa/ vinna via många olika sätt. Man väljer helt enkelt vad man vill göra, köra race, klara Challenges, spela online eller bara freeroam och hitta "barn-finds". Säsonger förändrar hela kartan och kommer med nytt content varje gång i "playlist" samt flera olika utmaningar via super7 och Forzathon där man kan kämpa sig genom roliga utmaningar och race. Kan inte komma på något negativt riktigt.. gillar man övriga forza så anser man nog att detta är det bästa forza hittills och enligt mig finns inga konkurrerande spel som ens ligger i samma liga som forza i just denna typ av spel. Har inte upplevt några buggar heller direkt mer än någon visuell bugg mellan cutscenes och gameplay. Det är ett OTROLIGT finslipat spel som är i mina ögon ett perfekt spel för alla som gillar Bilar och racing. Finslipade spel som är grymma vid launch finns det VÄLDIGT få av i dagens gaming. Applåder till utveckarna!

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
k
kevinTyrs
21 omdömen
UselRedigerades 3 år sedan

Något billigare än andra butiker men sämsta service, leveranstid, bemötande och hantering av ärenden. -Fick inte spel till releasedag, vilket dom struntar i TOTALT. - Fick fel version av spelet - xbox one version istället för series X där "fullt spel" skulle inkluderas samt att där står på omslaget series X, PLUS att detta är den enda tillgängliga versionen till salu. - enligt kundservice fick jag "precis vad jag beställt" och hade ingen som helst vilja att hjälpa till det minsta, utan bara påpekar att jag gjort fel trots deras missvisande information om produkten. Dom har dessutom nu i EFTERHAND ändrat upplägget på hur dom presenterar produkten om det är en xbox one eller Series X version. Det i sig självt är väl ett erkännande på att dom gjort fel?? - när jag tillslut returnerade spelet så tar det 10-12 arbetsdagar för dom att hantera returen.. -returkostnaden fick jag ju givetvis stå för själv eftersom dom inte var det minsta behjälpliga. så jäkla dåligt kundbemötande där dom bara påpekar att jag som kund gjort fel och hantering av ärenden.. Otroligt besviken, när man dessutom är en återkommande kund sedan tidigare och dom behandlar en så dåligt. Har ännu inte fått returen bekräftad eller pengar tillbaka. Får jag inte pengarna tillbaka kommer jag kontakta konsumentverket.

Sony Xperia 5 II XQ-AS52 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
4.4
(25)
3 443 kr
k
kevinTyrs
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Grymt prisvärd, lika bra prestanda som toppklass telefoner ! Klubbpris (7600kr) + gratis wh1000x m3 från Elgiganten var detta en grymt bra deal. Prestanda + batteritid = fantastisk Skärmen = underbart smooth med 120hz , märks väldigt stor skillnad, obekvämt att använda en annan telefon nu framöver utan detta! Kameran är extremt bra i både bild och video (4k 120fps!??!) När man använder Sonys egna app. Dåligt optimerad för den vanliga kameraappen, kanske löses i senare uppdatering... Design : mycket stilren och kompakt, premiumkänsla . MEN du måste ha skal, den är extremt hal och slank så man tappar den VÄLDIGT lätt. Skal och skydd är ett måste. ++ Aux + högkvalitativ ljudupplösning Stereo speakers Bra fingersensor - fattas wireless charging.. om man bryr sig om det ens Fingersensorn sitter just där du håller telefonen, vilket är smidigt men sen "låser" den sig när man råkat röra där för många gånger och du blir tvungen o slå in kod ändå.. lite osmidigt. Skulle vilja ta bort funktionen att den "låser sig" helt o hållet. Uppdatering: fortfarande nöjd med allting som sagt ovanstående ,förutom kamerans komplexitet. Det går att ta fantastiska bilder i Pro-appen i goda ljusförhållanden, men den vanliga kameraappen är totalt värdelös, bilderna blir extremt dåliga och är man i de minsta mörka förhållanden så blir bilderna värdelösa. Sjukt svårt att snabbt ta en enkel bra bild, med min förra telefon (pixel 2xl) så kunde jag bara klicka snabbt med kameran på ett objekt och bilderna blev EXTREMT bra. Nu med denna Sonys kamera så känns det som att ta bilder med en 5år gammal telefon. Väldigt tråkigt. Uppdatering 21-09-18 Telefonen blir ibland extremt seg och behöver startas om, precis som om den blir överhettad och sänker prestandan avsevärt, trots att jag inte gör något krävande. Telefonens batteri är ganska mycket sämre redan och har hänt 2 gånger mitt i natten under laddning att den startar om sig själv och börjar med 1% batteri. Vet inte vad detta beror på men ska försöka reklamera telefonen. Tyvärr. Hade varit nöjd med telefonen annars.

B&W PX7 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4.5
(13)
6 294 kr
k
kevinTyrs
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Så nöjd! (Lirar tillsammans med Sony Xperia 5II som har senaste AptX Adaptive) Ljudet är exakt så som du förväntar av ett par lurar i denna prisklass, den där fina klangen från p7 men ändå lite mer finslipat och något djupare bas skulle jag säga. Har ägt p7 ,p7 wireless och PX tidigare. PX7 har alla fina egenskaper från föregångarna men förbättrade till perfektion! Älskade ljudet från p7, designen av PX . Här är en skön kombo av dessa. Sitter riktigt skönt runt öronen och jag upplever inte dem som särskilt tunga på huvudet. Extremt snygga (har carbon edition) Plus i kanten är att Noice canceling är riktigt härlig och fungerar riktigt bra , bryr mig inte så mkt om det då jag ändå bara använder dessa hemma i soffan . Ska tillägga att jag köpte dessa på Thomann på Black Friday rean, men vill ändå påstå att dem är värda sitt pris, tycker inte att något låter bättre som är billigare än dessa men där finns nog konkurrenter i denna prisklass, typ DALI IO-6 Vissa jämför med Sony WH-1000XM4/3. Sony har nog aningen bättre Noice canceling men dem står inte sig alls i jämförelse ljudmässigt. Prioriterar du ljud så väljer man B&W. (Har provat Sony xm4 och även ägt xm3) Update: 2021: provade Dali lurarna hos hifi klubben och slutsatsen är NEJ. B&W låter bättre i mina öron. Px7 dessutom sitter så jäkla skönt runt öronen och känns som ett mer gediget och kvalitativt bygge jämfört med Dali-lurarna. Några nämner att det skulle vara bättre ljud med sladd istället för bluetooth, ja kanske om du har dyrare lurar för dubbla priset så kanske du vill sitta o lyssna med minsta möjliga kvalitetsförlust över bluetooth men jag tyckte inte att p7 med sladd (+ förstärkare) lät det minsta bättre , kan inte uttala mig om svindyra premiumhörlurar med förstärkare osv dock. För priset finns där inte bättre i mitt tycke. Uppdatering 2021-06-04 Älskar fortfarande mina px7! Använder dom nästan varje dag. En bra grej att tänka på är att där finns inställningar i till exempel telefonen som får ljudet att bli sämre.. till exempel finns där i min Sony Xperia Dolby Atmos inställning, vilket måste slås av , annars blir ljudet väldigt obalanserat. Full pott för mig! Så jäääkla bra!

Bose QuietComfort Earbuds Wireless In-ear
Full Star 1
3.5
(22)
1 832 kr
k
kevinTyrs
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 3 år sedan

Än så länge nöjd och hög rekommendation. Grymt ljud , bättre än de flesta in ear-true wireless hörlurar.(kanske alla?) Sköna och sitter bra i örat (passar mig som har lite missbildade öron,haha) passar även mina kompisar som har provat. Batteritid är väl bra, bryr mig inte så mkt om dem håller 10timmar eller 6timmar, man förvarar dom ändå i Caset där dom laddar hela tiden.. Ganska smidiga och snygga, visst de kunde varit mindre, men å andra sidan så är dem både skönare och bättre på de mesta om man jämför med andra lurar i kategorin. Noice canceling är helt overkligt bra.. på gymmet så bara "försvinner" allt ljud omkring mig och hör ingenting när folk tjabbar eller slänger med metallstänger osv.. sjuuukt häftigt. Bra touch Control med volymkontroll , play/pause/skip track och Noice canceling control. (kan konfigureras i appen hur man vill styra) - vad är mindre bra då?? Caset är lite överdrivet stort så den får inte plats i fickan. Lurarna får gärna bli mindre , dock är dom betydligt bättre än föregångaren som var en klumpeduns som hängde i örat.. Lite osmidig mjukvara när man skulle connecta telefonen med appen osv.. Hade en bugg där ljudet blev jättelåg volym och sedan slutade den ena luren att ens koppla till bluetooth medans den ena spelade musik...? Konstigt men den började fungera dagen efter och allt var som vanligt... Ganska dyra.. Tips: finns dock billigare på Amaz*n (svenska hemsidan)

Microsoft Xbox Series X 1TB 2020
Full Star 1
4.8
(124)
5 595 kr
k
kevinTyrs
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Planerade att köpa ps5 men gav upp eftersom det verkar vara totalt omöjligt om man inte vill betala över retail pris.. Grymt nöjd med mitt Xbox series x. (Köpt från Elgiganten) Den bästa funktionen är Quick Resume som tillåter att du hoppar från spel till spel helt flawless utan laddtider, vet inte ens vad gränsen är hur många spel som är "igång" samtidigt. Även om det är spel på skiva så fungerar detta när du stoppar i skivan och du bara fortsätter där du pausade. DETTA är next-gen vilket PS5 INTE har.. ps5 flashar med en ny plottrig kontroll men har inte så mkt nya features av denna typ. Skulle inte vilja byta till ps5 nu efter jag upplevt Series X. Denna konsol erbjuder innovativa funktioner som inte ens den kraftfullaste PCn klarar av.. därför vinner Xbox denna striden enligt mig.. klår man PC gaming för så "billigt" pris så har man vunnit. Övrigt: +Game pass + att fler o fler exklusiva titlar kommer! + Bakåtkompatibilitet + Styr konsolen via mobilapp- ladda ner spel osv, spela på telefonen (remote play) +Sinnessjukt snabb. Startar på någon sekund och är inne i spelet direkt. I princip ingen väntetid. +De grafiska uppdateringar med XS versionerna är grymma som f*n! Lirade på Oled b9 65 med 120hz (hdmi2.1) vilket var en fröjd för ögonen. Kör dock numera på Oled 55 b7 med äldre HDMI som bara supportar 4k 60hz. Visst det är inte lika najs som i 120hz men det är funkar utmärkt ändå. Okej så allt är bra? Nja.. Laddningsbara Batterier ingår fortfarande inte i Xbox kontrollerna så det måste man skaffa.. vilket gör kontrollerna extra dyra (dock kanske lika dyrt som en ps5 kontroll ändå...) Hårddisken är bara på 1tb (vilket dock är mer än i ps5) vilket räcker till 10-15 spel installerade i olika storlekar (har forza,RDR2, Witcher3, The medium + flera minigames ) Sååå hårddisken räcker inte i all oändlighet och en 1tb storage expansion som stödjer XS versionerna av spel kostar runt 2700kr.. sjuuukt dyrt.. hittade dock en begagnad för halva priset. Är egentligen en PC gamer men spelar nästan enbart Xbox nu , får bättre grafik på xboxet än vad min medelkraftfulla dator klarar.. Väldigt bra att många spel köpta från Microsoft Store är tillgängliga på PC också, så man slipper köpa 2 exemplar av mitt Forza exempelvis. Trevligt också att mina gamla saves/spar från tidigare Xbox syncar över till mitt nya Xbox och PC helt flawless.. hade Xbox One X för 2 år sedan och fortsätter bara i mitt RDR2 där jag avslutade då.

Bose SoundSport Wireless In-ear
Full Star 1
3.9
(40)
1 097 kr
k
kevinTyrs
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 3 år sedan

Valet stod mellan dessa eller Jaybird x3. Köpte Bose. Väldigt nöjd efter 1 veckas användning. Har provat Jaybird som har sjukt bra ljud men efter att jag lyssnat med dessa i en vecka så tycker jag ljudet är bättre i Bose. Batteritiden ska vara 6 timmar och det tror jag stämmer bra. Det går väldigt snabbt att ladda dom dessutom. Bose väskan/boxen med laddfunktionen borde följt med i priset då 1900kr är ganska mycket pengar för snäckor. +Extremt bra ljud, djup bas och fin skärpa +Aktiv equalizer (anpassar ljudet efter vad du lyssnar på) + bra Komfort, glömmer att dom är på + Dom sitter inte så "djupt" i örat men ger grymt ljud ändå + Snygga (blå färg) +Batteritiden på 6-7 timmar stämmer +Enkelt att ansluta bluetooth + Bra räckvidd /anslutning + Svett/regn säkra - laddväskan för 500kr borde varit standard tillbehör för detta priset. - de "sticker ut" en del från örat och skapar en hel del vindbrus när man är ute och går /springer. (- )släpper in en del ljud från omgivningen vid 70% volym och ner. Personlig åsikt om man tycker det är bra eller dåligt. Som helhet VÄLDIGT nöjd. Men ska man vara ute o springa/cykla kanske man ska välja Jaybird eller andra alternativ pga vindbruset. Uppdatering 2021: det första paret höll i 2 år ungefär efter att ha använt extremt flitigt både på gym, utomhus och till vardags. Plasten /gummi runt lurarna började lossna och startknappen slutar fungera korrekt. Play/pause knapparna började glappa, tillslut tappade dem ljudbilden helt och åkte i soptunnan... Köpte ett till par vita och nu såhär 2 år senare börjar plasten lossna osv... Även likadant på ett par av "pulse" varianten som jag köpte till min mor började plasten lossna.. Väldigt synd för ljudet och komforten är magisk! Kan väl rekommenderas för ett pris runt tusenlappen men var beredd på att dem inte håller mer är ~2 år av kontinuerligt användande. Skulle vilja ha ett exakt par liknande av dessa med smalare design som inte sticker ut så mkt och bättre kvalité av bygget generellt.. ljudet har jag inte hittat bättre i några andra liknande hörlurar ännu... Update: kör nu Bose Earbuds quietcomfort. Lika bra ljud , smalare och fantastisk Noice canceling! Sitter lika bra. Lite buggiga med bluetooth anslutning ibland.. mest mjukvaruproblem som fixar sig förhoppningsvis.

Logitech G Pro X Gaming Over-ear Headset
Full Star 1
4
(25)
1 141 kr
k
kevinTyrs
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Ja jäklar! Bästa köpet jag gjort när det gäller kringutrustning till gaming. Använder till PC. Byggkvalitet: stabilt, gediget och definitivt full pott där. Ljudkvalitet: långt över förväntan! Superklart och rent ljud med skönt tryck i basen redan från standard. Lyssna inte på någon som säger att basen är dålig, du kan mixtra allt i EQ inne i G-Hub appen och vill du ha bas kan du få mer än vad du någonsin rimligen behöver. Musikmässigt är dessa lurar riktigt schyssta ! är ändå van vid B&W p7/px och Andra kvalitetslurar. Microfon: utan tvekan bästa mic ljudet jag hört i ett par hörlurar. Äger en Blue Yeti också , vilken kanske ger ett ännu bättre ljud men tror aldrig jag kommer använda den mer, så pass bra tycker jag denna micen är, (nästan) jämförbar med en gigantisk blue Yeti Mic?! Tips: byta till medföljande läderkåpor/kuddar så läcker inte ljudet Det bästa av allt är att de köptes från Elgiganten för 880kr?!? Snacka om bang for the buck! Här har Logitech lyckats. Jäklar! Update: Mycket nöjd fortfarande, bra ljudupplevelse för gaming och kan lokalisera ljud i fps spel klockrent. Nyligen köpt ett till par av dessa till min sekundära dator.

Battlefield 1 (PC)
Full Star 1
3.4
(40)
117 kr
k
kevinTyrs
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Välgjort spel men Ww1 erbjuder inte så stort utbud av vapen och prylar så som Bf3/bf4 gjorde. Föredrar detta över BfV men Bf3/Bf4 är helt klart de bättre spelen i serien.