Prisjakt

Roquendil

Medlem sen 2015-09-01
5
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Amazon.se
OK
(500+)
R
Roquendil
5 omdömen
Usel3 år sedan

TL,DR: Stökig site, förskotts betalning, ingen leverans, snabb återbetalning. Blev ganska glad när Amazon slog upp portarna, då de ofta kan ha en produkt som slutat säljas på andra siter. Först och färmst så tycker jag att siten är väldigt rörig och otydlig. Beställde skärmskydd till min mobil, skulle få leverans inom en vecka och så långt allt väl. Gillade inte att betala i förskott, eftersom jag vill ha pdoukten i handen innan jag betalar, men tänkte att ett av världens största företag skulle gå att lita på. Ack nej, efter två veckor så får jag själv gå in och kolla på orderstatus, se att jag har rätt till att makulera köpet, och sen sköta allt själv. Återbetlaningen gick hyfsat snabbt, så det är väl ett plus, men i övrigt så kommer jag hålla mig till andra siter.

LG OLED77C9
Full Star 1
4.3
(13)
R
Roquendil
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Varning till gamers! Uppgraderade från en 65B6, och bilden finns det verkligen inget att klaga på, och om du bara ska kolla på film så är den helt fantastisk. Men nu till varningen: En stor del av anledningen till att jag satsade på denna tv är för att dra nytta av Hdmi 2.1 med stöd för VRR och eArc för att skicka Atmos ljud till förstärkaren. Använder en Xbox One X och en Yamaha RX-A3050 med en 5.1.4 setup. Tyvärr så visar det sig att TVn då introducerar rejält fördröjning på ljudet. Problemet verkar vara att TVn kodar om Dolby signalen från externa källor, för att sen skicka den via Arc. Hittade en lång tråd på LG community med flera användare som påpekat detta för LG, men inget verkar hända. Så antingen får man VRR med ljudlag, eller så får man koppla enheten till förstärkaren och gå miste om fördelarna med hdmi 2.1. Om detta inte åtgärdas innan öppet köp löper ut, så blir det tyvärr retur. Vägrar lägga 40.000 för en produkt som inte funkar som utlovat.

LG OLED65B6V 65" 4K Ultra HD (3840x2160)
Full Star 1
4.7
(24)
R
Roquendil
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Haft denna tv i ca 3 veckor nu, och jag kan inte säga annat än att det är en värdig ersättare till min TX-P65VT60. Svärtan är helt otrolig, och jag kan inte se om TV:n är avstängd eller om bilden bara är svart. HDR-material ger filmer ett helt nytt liv, och jag ser fram emot när det finns ett större utbud av filmer. WebOS är väldigt enkelt att använda, och äntligen finns det en bra poäng med tv-spels viftandet ;-) +Bilden +Meny +WebOS +Fjärkontrollen +Inställningsmöjligheterna + Klarar både HDR10 och Dolby Vision +Inbyggd klient för Netflix, Spotify, Viaplay m.m. -Kort elsladd -Två HDMI i baksidan, som gör att tv:n inte kan monteras helt platt mot väggen. -Jag har upplever att Trumotion inte fungerar lika bra som Panasonics motsvarighet. Allt som allt är jag extremt nöjd och har svårt att förstå hur det fortfarande kan säljas LED skärmar, när framtiden stavas OLED!

Oppo UDP-203
Full Star 1
4.9
(22)
R
Roquendil
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Fantastisk spelare, som leverar på både bild och ljudfronten. Spelaren känns gedigen och fjärrkontrollen kändes först lite stor, men man vänjer sig snabbt. Väldigt snabb och enkel i menyerna, och det känns tryggt att Oppo jobbar så mycket med att uppdatera mjukvaran för att se till att man verkligen får valuta för pengarna. + Bild och ljud i världsklass + Många inställningsmöjligheter för bilden + Klarar de flesta skivformaten +Tyst +Framtidssäkrad för Dolby Vision -Har ingen inbyggd klient för Netflix/HBO/Youtube -Priset, med tanke på att den kostar 599$ i staterna direkt från Oppo så är det lite saftigt med 9995:- via återförsäljare i Sverige. hade Oppo levererat till samma pris plus frakt så hade det blivit en 10:A Vill du ha det bästa just nu och blir inte avskräckt av priset, så finns det inget att vänta på.

Panasonic Viera TX-P65VT60Y
Full Star 1
4.9
(19)
R
Roquendil
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Underbar tv som enligt mig och många andra är den ultimata plasman.