Prisjakt

Påskmust

Medlem sen 2006-07-14
31
Bidrag
19
Hjälpsamröster
Star Trading Julgran med LED Brekstad 210 cm 210cm
Full Star 1
1
(1)
1 800 kr
P
Påskmust
31 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Årets fulköp. Ser inte alls så fyllig ut som på bilderna. Skulle uppskatta att den behöver närmare dubbelt så många grenar för att fylla ut på samma sätt. Gångjärnen och de tunna metallgrenarna syns tydligt.

Apple iPhone 14 Pro 5G 6GB RAM 128GB
Full Star 1
3.6
(10)
11 628 kr
P
Påskmust
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Bytt från iPhone 12 Pro och givetvis en rappare känsla. Dynamic Island är snygg, men i praktiken så tar den upp mer av skärmen än tidigare och det nya mellanrummet ovanför tillför inte något. Gillar den dock som kontrollpanel för exemplevis Spotify. Så jag landar ändå i att den är trevlig. En stor skillnad är den enorma kameran som sticker ut betydligt mer än på 12:an. Återstår att se om det är värt för bildkvalitén. Men den är både stor och skarp i kanten. Det absolut största problemet med denna är dock tyngden. Den är extremt tung. Har bara testat den knappt ett dygn och har redan ont i lillfingret som jag har som stöd under. Kör man Max sen tidigare så är man kanske van vid den extra tyngden, men de 19 grammen som lagts på från 12 Pro är förvånansvärt märkbara. I totalen just nu så känns den tråkigt nog som ett nedköp… men hoppas att den nya kameran ska rädda upp det

Sony WI-C400 Wireless
Full Star 1
1
(2)
P
Påskmust
31 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Fungerar som hörlurar, men som headset är de värdelösa. Har aldrig varit med om ett headset som så många klagat på i andra änden. Funkar bara i knäpptyst miljö, men du måste sannolikt ändå hålla upp klumpen med Mic mot munnen ändå. Enda plusset är att jag kan springa med den och att ljudet är okej. Men då jag ville ha en kombo så blev det här ett felköp från min sida.

Philips Hue Tap
Full Star 1
4
(5)
549 kr
P
Påskmust
31 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte 2 stycken.... något jag ganska direkt nu ångrar. Ska se om jag kan lämna tillbaka dem. Knapptryckningarna är väldigt tröga och har inte någon kvalitetskänsla alls. Det är ofta den inte tar knapptryckningen på de små knapparna pga att du "samtidigt" måste få hela stora knappen nedtryckt. 500 pix för den här brytaren är på tok för mycket för känslan i den. Hade hellre sett ett alternativ med batterier och bättre knappar. Köp Hue Dimming Switch istället och appen iconnecthue till iPhone så kan du programmera den lika bra som Hue Tap iom att båda har 4st knappar. Den har betydligt skönare känsla i knapptryckningarna och kostar hälften så mycket.

Electrolux Home
P
Påskmust
31 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Fri frakt är kanske bra, men inte om det funkar som det gör med Schenker. Jag köpte en produkt för 250kr... det innebar att jag var tvungen att ta ledigt en hel dag för att ta emot den. Måndag eller torsdag fick jag välja mellan. Att få den lämnad till uthämtningsställe gick inte då den var tvungen att kvittera ut den enligt avsändaren... När det sen inte dyker upp någon leverans den dagen vi bestämt (torsdag) blir jag minst sagt irriterad då jag tagit ledigt helt i onödan. På måndagen har jag fortfarande inte hört nåt och ringer då upp. De vet inte vad som hänt eller vart mitt paket är, men lovar att återkomma. Sen hör jag inget alls, förrän de helt plötsligt på fredagen (observera leveransdagen som inte gick att välja tidigare) efter ringer och är utanför dörren och vill lämna paketet. Ingen ursäkt, ingen förklaring, ingen kompensation, utan helt självklart att bara åka ut med varan... ren tur att jag var ledig den dagen. Det är inte att det blir fel som avgör, utan hur man hanterar det efter... Efter återkoppling till Electrolux så hänvisar de bara till att det inte har med dem att göra, det är Schenker. Ser absolut ingen anledning alls att köpa nåt från Electrolux Home igen. Finns de som kan det här med webbhandel betydligt bättre.

Philips Hue White and Color Ambiance Starter Kit GU10 6,5W 3-pack (Dimbar)
Full Star 1
4.1
(11)
P
Påskmust
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Funkar fint och är lätt att komma igång och bygga ut. Snabba kontroller och bra app bortsett från att den inte har multirum stöd än... Nåt man ska veta är också att lamporna är något längre än vanliga GU10. Passade exempelvis tyvärr inte i Ikeas Nymåne utan att jag fick pilla bort plastringen Nymåne. Säkert en hel cm skillnad. Men det är så snyggt att kunna styra hela hemmet med olika färger... trodde inte att jag skulle uppskatta det så mycket som jag gör, och nu har det spårat - Har såklart bytt ut alla lampor i hela lägenheten :) Klart lyft från tidigare Telldus Live och Trådfri (sjukt dålig gateway och seg app.

Bose SoundTouch 300
Full Star 1
3.6
(12)
P
Påskmust
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Snygg liten rackare som gör sitt jobb bra. Ljudet är okej och jag kanske inte kommer skryta med vad jag betalde för den, men den passar mig bättre än Aucustimass 10 som jag haft innan, som tyvärr blir lite overkill i min nya lägenhet. Installationen knepar sig lite, likt mina Soundtouch 10. Men med lite tålamod så löser det sig. Kanske kompletterar upp med sub på sikt... men jag gillar den... -1 för att ljudet inte överväldigad mig. -1 för att den sticker ut lite avigt som väggmonterad. Där är Sonos plattare mot vägg. Men den här är snyggare! (Hade velat ha den i vitt dock....)

Kingpin Screens Crown Electric Screen CES270 16:9 117" (260x146,3)
Full Star 1
4.4
(24)
5 686 kr
P
Påskmust
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Luktar galet starkt i början... Men mäktig duk till bra pris!

Apple iPhone 3GS 256MB RAM 32GB
Full Star 1
4.5
(87)
P
Påskmust
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Hänger sig ibland, och brist på multitasking. Annars bästa luren jag haft.

Microsoft Xbox 360 Super Elite 2009 250GB
Full Star 1
4.7
(17)
P
Påskmust
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Bara avsaknaden av blu-ray som drar ned betyget.