Prisjakt

bj0rnis

Medlem sen 2015-07-28
13
Bidrag
13
Hjälpsamröster
LG OLED55CX 55" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED Smart TV
Full Star 1
4.6
(23)
b
bj0rnis
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Fantastisk tv, har absolut inget att klaga på. Helt klart värt pengarna just nu!

The Last of Us: Part II (PS4)
Full Star 1
3.8
(127)
203 kr
b
bj0rnis
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Ett mästerverk precis som ettan. Storyn är annorlunda vilket många påpekar men var likförbannat gråtfärdig i slutet. Om du som jag har goda minnen av ettan, ge tvåan ett försök. Tacka mig sen.

Sonos Beam
Full Star 1
4.2
(51)
4 849 kr
b
bj0rnis
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Perfekt högtalare för en person som har ett lite mindre vardagsrum och inte nödvändigtvis vill ha den tyngsta basen. Detta är min första produkt från Sonos och jag är tagen med häpnad över kvalitén. Högtalaren är otroligt välbyggd och ljudet är riktigt klart och den spelar förvånansvärt mycket bas. Basen låter som bäst och mer balanserat på volymer under 75%. Den fungerar lika bra för musik, tv och film. Även fast man inte har småhögtalare gör den ett bra jobb med ljudet framtill, ljudbilden är bred och om exempelvis en bil kör från höger till vänster i filmen hör du det också! Alexafunktionen fungerar inte än med svenska utan för att få den att fungera måste ditt sonos och amazonkonto vara inställt på engelska och plats USA. När man väl fått igång Alexa fungerar det riktigt bra. Jag kan numera slå på och av tvn med rösten samt ändra volym. Du byter också ljudkälla med enkelhet genom att säga till henne. Slutligen kan jag tillägga att jag var orolig att basen inte skulle vara nog från denna lilla högtalare. Jag blev positivt överraskad även fast basen inte får tavlorna att skaka. Tanken är att uppgradera med två sonos one och en sub i framtiden. Så vill du ha en liten soundbar med stort ljud och Alexa så kör på! Du kommer inte ångra dig.

Jays a-Six Wireless
Full Star 1
3.3
(40)
b
bj0rnis
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Skriver detta omdöme efter att ha använt lurarna i en dryg vecka. Positivt * Mycket bra ljud med bra bas * Lång batteritid * Sitter bra i örorna, nästan som sugproppar! * Perfekt anslutning med blåtand, ljudet klipper aldrig! Använts utomhus, inomhus och i tunnelbana. * Snygga och känns välbyggda * Ok ljudisolering * Möjligt med hög volym Negativt * Bakgrundsbrus som kan höras vid podcasts, dock ingen dealbreaker för mig men drar ner betyget med två stjärnor. * Aningen för lång kabel. * Kabelljud hörs i och med att kabeln är så lång. Sammantaget bästa blåtandslurarna för pengarna!

Supra Headphones Nitro-X Wireless In-ear
Full Star 1
3.6
(60)
b
bj0rnis
13 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Detta är mitt första par in-ear med bluetooth. Har sedan tidigare ett par Supra Nitro som jag är jättenöjd med bortsett kabeln. Har sedan tidigare två par andra on-earlurar med bluetooth som fungerar bra men förstår frisyren så därför föll jag för Supra nitro-x. När jag kom hem packade jag upp lurarna och förberedde dessa enligt manualen. Dagen efter tog jag med dem till pendlingen och märkte ganska snabbt att ljudet bröt titt som tätt. Det var helt klart värst utomhus men ljudet bröt även i tunnelbanan och på jobbet. Tillägger här att det är inget jag märkt med mina andra bluetoothlurar. Mailar då tillverkaren Sound by Sweden som gladeligen tar emot dem för felsökning. Ett par dagar senare får jag ett par nya i posten. Tänker då att det blir skönt med ett par fungerade lurar men problemet kvarstår. Jag testar därefter med jobbmobilen (iPhone 6S) och en laptop, samma problem där. Mailar då till tillverkaren igen som skriver att det antagligen är min telefon som inte kan hålla kopplingen till lurarna och att lurarna fungerade för dem. Konstigt kan man tycka när jag också testat med flera enheter. Kommer att kontakta butiken jag köpte dessa ifrån och begära ett återköp. Det är inte meningen att bluetooth ska fungera så här dåligt år 2017. Det är inte heller meningen att jag ska behöva felsöka hela min elektronik-park för att kolla så att det inte är hos mig felet ligger när andra bluetoothlurar fungerar. Måste dock tillägga att dessa lurar hade varit 10/10 om bluetoothen funkat. Ljudet är fantastiskt, passformen är fantastisk och batteritiden lång.

Tele2 webbutik
b
bj0rnis
13 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Har haft Tele2 under 2 år och har inte haft några problem. Bra servicemind. När Samsung s8 släpptes hade comviq ett bättre erbjudande varpå jag bytte. Comviq "glömde" att skicka in nummerbytet till tele2. Jag beställde nummerbyte och telefon 1/4 2017 och de skickade beställning om nummerbyte den 24/4. Detta gjorde att jag fick en faktura på uppsägningstiden hos tele2 vilket är helt rätt. Comviq vägrade dock stå för denna fastän de gjort fel. De menade på att jag skulle vetat om att de har dessa rutiner? Hur ska jag veta detta som konsument. Rip-off säger jag bara. Hörde då av mig till tele2 och berättade om min upplevelse hos comviq. Här var det dock inga problem alls, de strök fakturan rakt av. Precis som man ska göra mot sina kunder. Jag kommer definitivt byta över till tele2 när comviqs bindningstid går ut.

Comviq webbutik
Dålig
(141)
b
bj0rnis
13 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Varning för comviq. Beställde en ny Samsung S8 den1/4. Hade vid tillfället tele2. Comviq skickade inte beställning av operatörsbyte förrän 24/4. Detta ledde till att jag får betala uppsägningsavgift till tele2. Comviq skyller på mig att jag gjort fel fastän jag beställt med behållning av nummer den 1/4. Det tog alltså 24 dagar för comviq att höra av sig till tele2 med nummerbytet. Taskig kundservice så tänk på att de är billiga av en anledning.

XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
b
bj0rnis
13 omdömen
BraRedigerades 7 år sedan

Köpte en Haglöfs Esker jacka när XXL fyllde år. 30 % på en jacka som kostar 1800 kr, blev billigaste på prisjakt med råge! Fick leveransen två dagar efter beställning så klart godkänt. Jag tror dock att folk drar sig från att handla från XXL då leveranstiden är så luddig (1-7 dagar?). Till och med posttjejen i kassan på ICA frågade hur länge det tar att få paketet från XXL..

Footway
b
bj0rnis
13 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Fantastisk kundservice. Jag köpte ett par skor med märket Gant (dyrare laget) som leverades snabbt om smärtfritt till mig. Ett par månader senare börjar skorna att knarra något hemskt varpå jag mailar till Footway. Får snabbt svar om att jag gärna får gå till skomakare och se ifall de kan göra något (i sådana fall står footway för kostnaden) alternativt en retur. Självklart går jag till skomakaren då jag i övrigt är nöjd med skorna. Skomakaren skulle ha 200 kr för att byta yttersulan, Footway gick med på att ta den kostnaden. Detta är vad jag kallar riktig kundservice.