Prisjakt

andnil1976

Medlem sen 2006-06-28
60
Bidrag
29
Hjälpsamröster
Philips PB405
Full Star 1
1.8
(1)
1 515 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 månader sedan
Så dålig! Fick tag på den för 1490kr och tyckte jag gjort ett kap med dess specar. Men efter installation och testlyssning trodde jag först inte mina öron. Kom ljudet verkligen från ljudlimpan och inte från TV:n…? Kom det alls något från sub basen…? Jodå, nog var det ljulimpan och dess sub som gav det platta ljudet. Iblad kom det lite skönare bas från sub:en. Men ytterst tillfälligt. Knapp om ens någon skillnad mot TV:ns inbyggda dåliga högtalare. Åter till säljföretaget med skräpet!
Elon
Bra
(265)
Bra
2 år sedan
Bra pris och bra butik. Både på webben och fysisk butik. Jag beställde varan på nätet med uthämtning i butik. Jättebra att uthämtning i butik finns som alternativ. Något jag saknade var att Elon inte skickade ut en avisering när varan fanns på plats i butik och hämta ut. Utan jag fick själv ringa butiken och kolla om varan hade inkommit.
Garmin Forerunner 645 Music
Full Star 1
3.8
(6)
2 460 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Bästa träningsklockan på marknaden just nu! Jja, i alla fall om du frågar mig ;) Nu slipper man kånka runt på telefonen på löprundan, gymet, etc när man vill lyssna på Spotify. Bara att tanka över spellistorna till klockan. Tidigare har jag haft en annan Forerunner samt en Fenix. Jag var jättenöjd med dessa. Forerunnern uppgraderade jag till en Fenix. Fenixen var grym men stor på handleden. Så då bytte jag den mot en Apple Watch. Apple Watch är en bra smart watch. Men usel batteritid (1-2 dygn) och dålig som träningsklocka. I alla fall om man använder Strava. Samt nackdelarna med pekskärm när det regnar. Så nu är jag tillbaka hos Garmin och är supernöjd. Plus: + Jättebra batteritid. + Enkel att använda. + Smidig på handleden. + Snygg. + Och så musiken så klart
RoyalDesign
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan
Otroligt dåligt! Efter tre veckor och ännu ingen vara som jag kunde hämta ut i butik, trots att varan fanns i lager vid beställning så ringde jag till kundservice och undrade vad som hände. Då fick jag reda på att de hade skickat varan till fel butik. Utan att de givit något meddelande till mig. Undvik att handla från RoyalDesign. För att jag ska handla här igen så måste deras priser var otroligt mycket lägre än hos någon annan webbutik.
Erlan Cykel och Sport
OK
(41)
Utmärkt
5 år sedan*
Mycket snabb leverans och bra service. Personligt, bra utbud och oftast mycket bra priser.
*Redigerades 2 år sedan
Orrefors Jernverk 410869 Knivset 3 Knivar
Full Star 1
3.8
(1)
379 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Oerhört prisvärt knivset. Betalade 348kr inklusive frakt. Otroligt nöjd med knivarna. Både att de är vassa men också att de är otroligt snygga. Rekommenderas!
TCMcykel.se
Utmärkt
(20)
Utmärkt
2 år sedan
Bäst pris på Specialized Romin Evo Pro och OTROLIGT snabb frakt. Dessutom var det fraktfritt. Jag beställde på onsdag och hade paketet på torsdag. Kan verkligen rekommenderas!
ComputerSalg SE
Utmärkt
(500+)
Bra
2 år sedan
Bra priser. Bäst pris på den router som jag köpte. Men förhållandevis lång leveranstid (1 vecka) i jämförelse med andra webbutiker. Men är man inte i brådska med att få sin vara så rekommenderar jag butiken.
Torebrings
Usel
(37)
Utmärkt
3 år sedan
Snabb leverans. Bra priser. Men framför allt, väldigt tillmötesgående och vänlig kundservice!
Sida 1