andnil1976

Medlem sen 2006-06-28
58
Bidrag
27
Hjälpsamröster
Garmin Forerunner 645 Music
3.9
(5)
3 300 kr
8 månader sedan
Bästa träningsklockan på marknaden just nu! Jja, i alla fall om du frågar mig ;) Nu slipper man kånka runt på telefonen på löprundan, gymet, etc när man vill lyssna på Spotify. Bara att tanka över spellistorna till klockan. Tidigare har jag haft en annan Forerunner samt en Fenix. Jag var jättenöjd med dessa. Forerunnern uppgraderade jag till en Fenix. Fenixen var grym men stor på handleden. Så då bytte jag den mot en Apple Watch. Apple Watch är en bra smart watch. Men usel batteritid (1-2 dygn) och dålig som träningsklocka. I alla fall om man använder Strava. Samt nackdelarna med pekskärm när det regnar. Så nu är jag tillbaka hos Garmin och är supernöjd. Plus: + Jättebra batteritid. + Enkel att använda. + Smidig på handleden. + Snygg. + Och så musiken så klart
Orrefors Jernverk 410869 Knivset 3-set
3.8
(1)
379 kr
9 månader sedan
Oerhört prisvärt knivset. Betalade 348kr inklusive frakt. Otroligt nöjd med knivarna. Både att de är vassa men också att de är otroligt snygga. Rekommenderas!
Garmin Forerunner 620 HRM-Run
3.6
(15)
3 999 kr
5 år sedan
*Redigerades 2 år sedan
Än så länge har jag ingenting att klaga på. WiFi funkar fin-fint! Dock behöver WiFi-nätet vara inlagt via Garmin Connect. Det går alltså inte att som i Garmin Edge 1000 att i efterhand lägga till fler nätverk direkt via enheten. Lite synd om man är utomlands. Å andra sidan kan du synka träningen via telefonen (bluetooth). Då överförs träningsdata via telefonens nätverk. Antingen mobildata eller WiFi. Det är en hel uppsjö av funktioner i klockan. Vissa har jag hunnit testa såsom tävlingsfartbedömning där klockan uppskattar vilken sluttid du beräknas få på 5km, 10km, halvmara och mara. Den ger även ett uppskattat Vo2-max värde. Den ger också en tid för hur länge den anser dig behöva vila. Den får man ju tolka lite som man vill. Jag tycker att det är en rolig funktion. Sedan finns alla de gamla funktionerna från tidigare Garmin Forerunner med i klockan. Ja, iaf de som jag har haft i min 310xt. Dock är det bara tre olika profiler i den här (löpträning, löptävling och cykel). I 310xt:n fanns det fler profiler. Dock är ju det en Triathlonklocka. Så, 920xt har säkerligen fler profiler i sig. Jag rekommenderar alla att köpa klockan med pulsbandet som tillhör 620:n. Detta då det finns accelerometer, mm i den. Så, dels kan den räkna ut just Vo2max, återhämtning, stegfrekvens och markkontakt. De senare två är jag säker på att den inte kan ta fram data på utan det speciella pulsbandet. De första två är jag osäker på om den kan ta fram med vilket Garmin-pulsband som helst. I alla fall, jag tycker inte man ska snåla när man köper klockan. Köp den med det bättre pulsbandet. Lätt värt det! Plus att det sitter kvar mycket bättre än de gamla Garmin-pulsbanden som på mig till slut hamnade runt midjan. I alla fall är jag jättenöjd med klockan än så länge. 2000kr på Blocket är väldigt prisvärt tycker jag. 3000kr ny i butik är också ett bra pris tycker jag. Jag återkommer om jag skulle finna några bekymmer med klockan.
Sida 1