andnil1976

Medlem sen 2006-06-28
61
Bidrag
24
Hjälpsamröster
mediconline.se
Bra
(4)
Utmärkt
2 månader sedan

Supersnabb leverans. Beställde torsdag förmiddag och fick leverans nästa dag, fredag förmiddag. Otroligt snabbt och smidigt 🙏🏼👏🏼👍🏼

Beko EWTV7716XS3PT (Vit)
Full Star 1
3.3
(1)
5 995 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan

Bra maskin till bra pris (köpte min på El fynd för 3995kr). Många bra funktioner. Slimmad och fin men ändå såsom en normalstor maskin. Ångfunktion, mm. Display som visar hur långt programmet är och hur lång tid som återstår på programmet när tvätten är igång. Finns app som man kopplar upp via bluetooth. Rekommenderas

Electrolux ESF5206LOW Vit
Full Star 1
3.2
(2)
3 410 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan

Mycket bra budgetmaskin. Låter lite, diskar bra och är enkel att använda. Airdry är fin-fint! Rekommenderas om du inte måste ha "tid kvar på programmet" och en massa andra flashiga detaljer.

El fynd
Utmärkt
(157)
Utmärkt
4 månader sedan

Bra produkter till bra priser. Bra, vänlig och hjälpsam kundservice. Bra fraktalternativ. Hoppas på att de får till installation på fler orter. Rekommenderas varmt!

Philips PB405
Full Star 1
1.8
(1)
1 483 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Så dålig! Fick tag på den för 1490kr och tyckte jag gjort ett kap med dess specar. Men efter installation och testlyssning trodde jag först inte mina öron. Kom ljudet verkligen från ljudlimpan och inte från TV:n…? Kom det alls något från sub basen…? Jodå, nog var det ljulimpan och dess sub som gav det platta ljudet. Iblad kom det lite skönare bas från sub:en. Men ytterst tillfälligt. Knapp om ens någon skillnad mot TV:ns inbyggda dåliga högtalare. Åter till säljföretaget med skräpet!

Elon
Utmärkt
(303)
Utmärkt
3 år sedan

Bra pris och bra butik. Både på webben och fysisk butik. Jag beställde varan på nätet med uthämtning i butik. Jättebra att uthämtning i butik finns som alternativ. Något jag saknade var att Elon inte skickade ut en avisering när varan fanns på plats i butik och hämta ut. Utan jag fick själv ringa butiken och kolla om varan hade inkommit.

Garmin Forerunner 645 Music
Full Star 1
3.8
(6)
3 465 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Bästa träningsklockan på marknaden just nu! Jja, i alla fall om du frågar mig ;) Nu slipper man kånka runt på telefonen på löprundan, gymet, etc när man vill lyssna på Spotify. Bara att tanka över spellistorna till klockan. Tidigare har jag haft en annan Forerunner samt en Fenix. Jag var jättenöjd med dessa. Forerunnern uppgraderade jag till en Fenix. Fenixen var grym men stor på handleden. Så då bytte jag den mot en Apple Watch. Apple Watch är en bra smart watch. Men usel batteritid (1-2 dygn) och dålig som träningsklocka. I alla fall om man använder Strava. Samt nackdelarna med pekskärm när det regnar. Så nu är jag tillbaka hos Garmin och är supernöjd. Plus: + Jättebra batteritid. + Enkel att använda. + Smidig på handleden. + Snygg. + Och så musiken så klart

RoyalDesign
Dålig
(500+)
Dålig
3 år sedan

Otroligt dåligt! Efter tre veckor och ännu ingen vara som jag kunde hämta ut i butik, trots att varan fanns i lager vid beställning så ringde jag till kundservice och undrade vad som hände. Då fick jag reda på att de hade skickat varan till fel butik. Utan att de givit något meddelande till mig. Undvik att handla från RoyalDesign. För att jag ska handla här igen så måste deras priser var otroligt mycket lägre än hos någon annan webbutik.

Erlan Cykel och Sport
0
Utmärkt
Redigerades 3 år sedan

Mycket snabb leverans och bra service. Personligt, bra utbud och oftast mycket bra priser.