Prisjakt

jpjakt

Medlem sen 2015-04-14
5
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Bosch BGL 8POW1
Full Star 1
2
(2)
j
jpjakt
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Plus: suger väldigt bra! Till och med sidoifrån. Sladden är väldigt lång. Minus: följsamhet- eftersom den har 4 svivelhjul åker den lite överallt. På en matta åker den inte alls (hjulen är för små. Glöm trasmattan helt!). - suger sig fast i mattor alltför hårt. Att nedreglera kraften hjälper inte. - slangen är för kort. Ja. Går bra för golvet med så fort man dammsuger en hylla på 1.5m höjd eller t.o.m. en soffa så blir det krångligt och jobbigt. - sladdmekanismen som är självindragande går igång så fort man rycker i den av misstag när man flyttar dammsugaren. Och det drar i med kraft! :-) - överlag känns den otymplig och är inte "trevlig" att dammsuga med. Men den gör hårda golv rena den gör den! (Därav 3*** annat skulle det blivit mindre)

Sonos Roam SL WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3
(2)
1 960 kr
j
jpjakt
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Som alltid med Sonos- fantastisk integrering med hela systemet och det här kanske därför jag köpte den egentligen. Ljudet är verkligen klen. Bas skärs av. Ok om lyssnar ganska tyst- typ normal röstnivå- högre än det är verkligen dålig måste jag tyvärr säga.

Sonos Roam WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
2.4
(28)
1 926 kr
j
jpjakt
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Som alltid med Sonos- fantastisk integrering med hela systemet och det här kanske därför jag köpte den egentligen. Ljudet är verkligen klen. Bas körs av. Ok om lyssnar ganska tyst- typ normal röst nivå- högre än det är verkligen dålig måste jag tyvärr säga.

POWER
Utmärkt
(500+)
j
jpjakt
5 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Snabb leverans. Bästa priset

Alcatel LinkZone MW40V
Full Star 1
3.4
(10)
549 kr
j
jpjakt
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan

Fungerar bra! Har inte testat batteritiden fullt ut än. Bra räckvidd för att vara en liten formfactor. MEN AKTA ER - för jag håller med föregående recensionen - köper man den med 3 simkort i (för 300kr) - fungerar den ENDAST med 3's sim; fastän det står att den är olåst. Köpt för 699 på Teknikmagasinet (utan simkort) - och den fungerar bra med icke-3 simkort.