Prisjakt

veemaks

Medlem sen 2006-03-11
25
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Philips 65PFS7559
Full Star 1
3.7
(3)
v
veemaks
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Har haft denna några dagar nu så nu kan jag ge mig på lite intryck. Konstigt att ingen annan gett omdöme om denna TV. Prutade ner den till 17.990 på Elgiganten (2015-01-24). Bild Mycket bra bild både i HD och SD. Digital-tv-kanaler i lågupplöst kvalitet var över förväntan och då har jag slagit av alla aktiva "bildförbättringar". Rätt ok inställd ur kartongen även om man får dra ner de överdrivna färgerna och ställa in en varmare bild. Fin svärta och väldigt lite clouding. Även lite, lite "vignetting" (små mörkare partier i varje hörn) men inget man märker vid vanlig användning. 3D Trots sin aktiva 3D så syns ingen crosstalk alls (detta hade min Sony från 2011 stora problem med). Imponerad av bilden som presteras i 3D, dock så surrar glasögonen lite men det är inget man störs av. Ljud Kör mest via hemmabioanläggningen, men om man använder den medföljande subwoofern och tv-ljudet så är det helt ok. Lite burkigt mellanregister och diskant, men basen är det inget fel på :) Funktioner Ambilight! Blev en Philips tack vare detta. Det gör verkligen att du sugs in i bilden på ett helt annat sätt, sen ser det ju rätt snyggt ut också :P Smart-TV Inte kört så mycket Smart-TV då jag mest använder Chromecast men har provat och det mesta fungerar rätt smidigt.

Electrolux UltraSilencer USORIGINDB
Full Star 1
2.8
(6)
v
veemaks
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Håller inte med en del som säger att det är dålig kvalitet. Känns stabilt byggd och är mycket tyst. Mycket prisvärd (1315kr).

Hemmakväll
v
veemaks
25 omdömen
UselRedigerades 12 år sedan

Webbutik med värdelösa leveranstider. Beställde en Måndag och nu på Fredag håller ordern fortfarande på att "Behandlas". Inte fått svar på statusfråga jag skickat. Update: Fick svar på min statusfråga från kundservice efter 5 dagar. Kanske får ordern imorgon efter 1½ vecka... Riktigt illa när andra webbutiker skickar så man har grejerna dagen efter.

Elgiganten
Bra
(500+)
v
veemaks
25 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Skönt att kunna köpa prylar och vara säker på att man blir nöjd! Har lämnat tillbaka prylar jag inte varit nöjda med på öppet köp utan problem hos elgiganten. Sist jag köpte TV fungerade den inte som den skulle, fick en ny utan tjafs. Så ska det vara! Fortsätt så elgiganten!

WeSC Bongo Over-ear
Full Star 1
2.8
(16)
v
veemaks
25 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Uppskattas säkert av döva... Ljudet är en enda mismasch med speciellt otydligt mellanregister. Känns som om man lyssnar på musik med fetvadd i öronen. Ljudet vill inte öppna upp sig utan känns instängt och tråkigt. Synd på en så snygg lur. Minus -Ljudet -Ljudet -Ljudet -Diskanten -Mellanregistret -Basen Plus +Kort sladd som passar min bluetooth-handsfree

Hitachi PJ-TX200
Full Star 1
4.8
(60)
v
veemaks
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Bra bild!

Onkyo TX-NR807
Full Star 1
4.7
(28)
v
veemaks
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

Grym stärkare med massor av power! Presterar bra i både musik och film. Mycket "bang for the buck"!

Apple iPad 3G 16GB
Full Star 1
4.3
(19)
v
veemaks
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Apple är ju Apple men detta är bästa surfplattan just nu...

Toshiba Folio 100
Full Star 1
3.9
(8)
v
veemaks
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Uppdaterat omdöme om Toshiba Folio. Plus: Spotify funkar finfint 720p SVTplay i webbläsare Silkeslen när man bläddrar mellan homescreens Inget lagg när man surfar och scrollar HDMI-ut funkar fint Tar USB-minnen och möss och annat man slänger till den Minus: - Inget opengl es 2 stöd i mjukvaran (när man ser andra köra tex angry birds på ipaden blir man ju lite avundsjuk. - Skärmen har sjukt dålig betraktningvinkel och lägger man den på ett bord ser man knappt nått. Dessutom verkar det vara väldigt stort raster mellan pixlar så bilden blir lite pixlig. - Flash kom som en beta och spreds på forum, dock helt tyst från Toshiba. - Svårigheter att starta upp plattan när den är i stand by och ibland krävdes en hårdstart för att få igång den (sitta och trycka på startknappen 10 ggr innan den startar är lite trist. - Multitouch fungerar inte i en del apps som på andra plattor ochn telefoner har det. Mjukvarubegränsning i Toshibas android-version eller firmware? - Ingen Android Market (klarade mig iofs ganska bra utan men ändå). Funkar jättebra till surf med webbläsaren xScope men dock några buggar. Vänta med denna tills mjukvaran fixats.