Prisjakt

norrbjorn88

Medlem sen 2014-10-14
9
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Beurer BC 54
Full Star 1
3
(2)
399 kr
n
norrbjorn88
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Gör vad den ska. Kontrollerade och fick bekräftat att den visar rätt värden på vårdcentralen. Har inte haft några problem att koppla till mobiltelefonen heller eller få över data, till såväl en Huawei såsom en iPhone. Har använt den i flera månader utan några problem.

Coolshop
Utmärkt
(500+)
n
norrbjorn88
9 omdömen
Usel2 år sedan

Coolshop tycks göra detta systematiskt ser jag nu på andra recensioner, det vill säga sälja varor som de inte har för att sedan annulera ordern. Har även varit i kontakt med CDON som påstår något annat än Coolshop som skyllde på CDON, ingendera tar sitt ansvar gentemot kund i alla fall. Förtjänar att hamna på ARN:s röda lista.

CDON
Bra
(500+)
n
norrbjorn88
9 omdömen
Usel2 år sedan

Säljer varor men skyller på underleverantör när det inte går att leverera. Torde höra hemma på ARN:s röda lista.

Braun iCheck 7 BPW4500
Full Star 1
2.5
(2)
699 kr
n
norrbjorn88
9 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Visade helt fel värden, kan ha varit ett måndagsexemplar, men tyvärr så litade läkaren på detta och jag fick felaktigt medicin som jag sedan fick veta att jag skulle sluta ta när det blev konstaterat att denna blodtrycksmätare visade helt uppåt väggarna fel värden...

Telenor Sverige Aktiebolag
Dålig
(159)
n
norrbjorn88
9 omdömen
Usel3 år sedan

Jag hade beställt en mobiltelefon som kom fram skadad. Var i kontakt med deras kundtjänst och utlovades kreditering för mobiltelefonen om jag skickade tillbaka den vilket jag gjorde. Sedan blev det tyst. Ingen kreditering och har försökt att få detta i månader. Ringde nu idag kundtjänsten som sade att de ej kommer att kreditera mig för mobiltelefonen. Ska se om och hur jag kan dra detta vidare vi konsumentombudsman eller dylikt. Varning för dessa skojare som inte håller sitt ord trots att jag har e-post med detta till och med.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
n
norrbjorn88
9 omdömen
Dålig3 år sedan

Generellt så har jag mycket bra erfarenheter utav Webhallen, men när man får höra att hörlurarna slutat fungera på grund av öronvax och därför inte byts ut... Det känns faktiskt urdåligt och rimligen normalt slitage. Orkade inte tjafsa med personen bakom kassan.

Motorola Vervebuds 110
Full Star 1
1
(1)
210 kr
n
norrbjorn88
9 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Ljudet synkar ej mellan hörlurarna, generellt dålig kvalitet på ljudet. Ska skicka tillbaka dessa.

OnePlus 2 Dual SIM 4GB RAM 64GB
Full Star 1
3.5
(17)
n
norrbjorn88
9 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Kan ju börja med att det tog några veckor innan facebook fungerade. Fick från början ett exemplar där fingeravtrycksinläsningen inte fungerade, fick hålla på med supporten jag vet inte hur många timmar (över några dagars tid) för att till slut få telefonen utbytt. Tappade sedan telefonen och trots att jag hade skal och skärmskydd så spräcktes skärmen i tusen bitar. Har haft olika telefoner av olika märken (bl.a. BlackBerry, Samsung och Sony) men har aldrig varit med om att skärmen gått sönder så totalt (glaset dårå om man ska vara precis). Har kontaktat OnePlus men de tycker jag ska pröjsa cirka 1500kr för att få det lagat. Är inte särskilt nöjd med detta. Har aldrig varit med om en telefon som går sönder så lätt. Ja, just det, Netflix hackar också... Om du vill ha en telefon som lätt går sönder där du får betatesta mjukvaran, så är valet lätt, OnePlus 2 är det du ska ha.