Prisjakt

Pentax K

Medlem sen 2005-11-20
18
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Ljudia
Bra
(137)
Utmärkt
2 år sedan
Köpte en Advance Acoustic WTX-500 för att kunna använda Bluetooth på min g:a stereo och det fungerar utan problem. Bra och pålitligt företag, man kan dock ibland få räkna med ett par veckors leveranstid men det är helt ok för min del. Såg ett tidigare omdöme där någon skrev att de ej har öppet köp. Det stämmer givetvis ej, Ljudia har 14 dgr öppet köp.
PhoneLife
Utmärkt
(442)
Utmärkt
2 år sedan
Enkelt att hitta det man vill ha och att frakten ingår i priset.
Benns Mast och Båttillbehör
Dålig
(52)
Usel
2 år sedan*
Varning! Jag beställde och betalade samtidigt. Jag har trots att jag väntat i över två veckor ej fått någon leverans. Jag har även kontaktat dem via mejl men inte fått något svar. Varan var inte restnoterad så den skulle enligt deras hemsida levereras på 3-5 dgr. Vill därför varna er så att ni inte är lika oförsiktiga som jag var och betala innan beställningen har levererats för detta är inte en pålitlig butik.
*Redigerades 2 år sedan
Lekmer
Utmärkt
(500+)
Usel
3 år sedan
Märklig prissättning. Beställde ett paket med lekmatta och staplingsbara kuber för 299 kr. Såg sedan att lekmattan kostade 174 kr och kuberna 104 kr om jag köpt dem separat. D.v.s. då hade det kostat 278 kr, rätt dåligt när paketet som jag anser bör vara billigare kostar mer än om jag beställt bägge artiklarna separat.
Apotek Hjärtat
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Bra hemsida där det var enkelt och smidigt att finna det man söker. Bekvämt att kunna välja mellan flera olika leveransalternativ.
*Redigerades 4 år sedan
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 år sedan*
En solklar 10:a blir betyget. Allt var helt i särklass: priset, lätthet att hitta det man söker på sajten, betalningsalternativen och leveranstiden.
*Redigerades 6 år sedan
Bosch Styline Kettle 1,5L
Full Star 1
3.8
(13)
593 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
Det går snabbt att koka upp vattnet och jag gillar verkligen att man kan ställa in temperaturen i stegen 70, 80, 90 eller 100°C. Det är ju trots allt inte alltid som man vill ha kokande vatten. Perfekt att använda lägre temperatur när man till exempel ska använda vattnet till grönt eller vitt te. Bra att den stänger av automatiskt när vattnet uppnått önskad temperatur alternativt efter en ½ timme om man har valt varmhållning. Angående pipet förstår jag inte alls vad de andra omdömena klagar på men det kan förstås vara så att Bosch har tagit till sig kritiken och har en lägre volym på de som nu tillverkas. Det enda negativa jag kan komma på är att den känns lite för stor. Det här omdömet gäller Bosch - Styline Vattenkokare TWK8613P.
*Redigerades 6 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Dålig
6 år sedan*
Har handlat totalt 8 ggr hos Cdon och de har tidigare alltid varit värda 10 i betyg. De senaste två gångerna jag handlade hos dem missade de dock att skicka rabattkod fast jag var berättigad till det. Lite tråkigt att man ska behöva kontakta deras kundtjänst för att få rabattkoden. Sist köpte jag bl.a. en ny spis via CDON, den levererades från Tretti.se och det tog över tre veckor innan jag fått hem den och det är förstås inte ok med så lång leveranstid. Någon rabattkod på 50 kr fick jag inte heller trots att jag kontaktade deras kundtjänst.
*Redigerades 6 år sedan
Microsoft Lumia 640 LTE
Full Star 1
3.8
(24)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
Är helhöjd med mobilen. Har tidigare använt alltifrån Motorola till Samsung och Huawei men den här är den första telefonen som varit kul att använda. Trivs verkligen med att man känner igen sig från Windows. Snart har man dessutom Windows 10 både på denna och på PC:n. En del användare saknar att det inte finns så många appar till Windows Phone men de som finns räcker mer är väl till för mig. Troligen en av de bästa mobiler som man kan få för under 1500 kr (jag betalade 1490 kr).
*Redigerades 6 år sedan
LensOn
OK
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*
Enkelt att beställa via deras sajt. Snygga Ray-Ban till ett bra pris. Snabb leverans.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1