Prisjakt

Melmac

Medlem sen 2002-06-18
228
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 månader sedan*
Varan fanns på lager till et bra erbjudande. Löjligt snabb leverns direkt till dörren. Grymt!
*Redigerades 6 månader sedan
Wasco V96S (Rostfri)
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Första intrycket är att den känns väldigt stabil och i bra kvalitet för det priset. Om man vill kan man lägga dubbelt så mycket för samna maskin men med annat namn (https://temptech.no/se/produkt/mw95sbs-vinkyl/) Blir varm på sidorna så det gäller att ha luft runt om. Den är väldigt tyst och bra energiklassning.
Teleradio.nu
Utmärkt
(74)
Utmärkt
4 år sedan*
Ringde på Tisdag och fick tag på en trevlig kille in en av butikerna (kommer inte ihåg vilken av dem) och undrade om de kunde få fram en Razor mus till mig till Fredag. Han tipsade om att det fanns ett paket med Razor musmatta för en 50-lapp extra och att de kunde packa den omgående men inte skicka den förrän dagen efter. Musen var inte upplagd på webbutiken men om jag betalade med Swish så kunde det lösa sig ändå så behövde jag inte vänta på att hemsidan skulle uppdateras. På Fredag kom beskedet att den ligger hos ombudet för uthämtning. Super trevliga, fantastisk bra service och bra priser.
*Redigerades 4 år sedan
Worx Landroid M WG790E.1
Full Star 1
3.4
(13)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan*
Enkel installation och pålitlig. Lite strul med laddning och lång service tid att fixa det men nu fungerar den perfekt igen.
*Redigerades 4 år sedan
Sony SRS-XB2
Full Star 1
3.3
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Bra ljud för att vara så liten. Enkel att få igång och telefonen känner direkt av att det är en LDAC enhet. Extrabasen känns mer som en mellanregister förstärkning. Det enda minus är volymkontrollen på lägre volymer, den hoppar mellan jättelågt och högt utan möjlighet att få ett alternativ emellan.
*Redigerades 4 år sedan
Sony MDR-EX650AP
Full Star 1
3.6
(64)
399 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Låter väldigt bra tillsammans med min Xperia XZ. Sitter skönt i öronen och trillar inte ut ens när man tränar. Det enda negativa är att det är symetriska kablar till varje lur istället för en längre man lägger bakom nacken. Blir lite störigt att ha kabeln hängande under hakan a la 80-talet.
*Redigerades 4 år sedan
Titan Fitness GO V100
Full Star 1
3.8
(10)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Kanske jag som har haft otur men tre maskiner som ingen fungerar som de ska kan inte ge bra betyg. Maskin 1: distans och varvtal fungerade inte. Fick en ny dator som förutom att den var begagnad inte passade med kontakterna. Maskin 2: skickades en vecka senare och den fungerade men det skrapade och lät ifrån svänghjulet. Skruvar passade inte till fotplattorna. Maskin 3: Skruvar passade inte till fotplattorna och pulsmätaren fungerade inte. Efter att ha tagit delar ifrån alla 3 maskinerna så fick vi ihop en maskin. Den började skrika och gnälla i lagren vid handtagen när vi körde på den första gången. Har nu begärt en ny maskin från annat fabrikat och begärt att de hämtar dessa som inte furagerar. Det enda positiva i historien är att säljaren inte försöker komma undan utan svarar på mina e-mail (t.o.m. en Söndag) och har försökt hjälpa mig hela tiden. Det är bra kundservice!
*Redigerades 5 år sedan
Träningsmaskiner.com
OK
(120)
OK
5 år sedan*
Efter att ha fått en maskin som inte fungerade som den skulle, en crosstrainer-dator som inte passade samt ytterligare två kompletta maskiner som inte höll måttet fick jag ihop en fungerande crosstrainer till slut. Håller nu tummarna att den håller! Tveksam kvalitetskontroll på Titan Crosstrainer från tillverkare! Snabba svar och bra bemötande och de gjorde vad de kunde för att lösa problemet, men jag är högst tveksam till kvaliteten på maskinen. Sammanlagt var det snabb leverans på första maskinen men först nu drygt 2 veckor senare har vi en maskin vi kan använda.
*Redigerades 5 år sedan
Sony SRS-X7
Full Star 1
4.1
(8)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Bra ljud för pengarna. Bra anslutningsmöjligheter. Tar en liten stund innan den kopplar upp till nätverka och Spotify Connect men sen funkar det perfekt. Appen kunde varit bättre, därför kan jag inte ge den full pott.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1