Kategorier
Prisjakt

gutehandlarn

Medlem sen 2005-09-25
55
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Kopplat
Utmärkt
(488)
Utmärkt
en månad sedan*
Bra pris på det jag behövde och snabb leverans.
*Redigerades en månad sedan
LG G6 H870 32GB
3.8
(38)
3 745 kr
3 år sedan*
VARNING! Efter att ha ägt denna tel och varit nöjd med den skulle jag ta ut simkortet och simkortshållaren gick sönder,mkt vek konstruktion.Nu sitter en liten plastbit kvar och blockerar,tel obrukbar! LG säger att det är yttre åverkan och ingen garanti.Sök gärna på "LG G6 broken sim tray" så ser ni vad det handlar om,köp inte denna tel.Tyvärr ingen mer LG produkt för min del,detta var en besvikelse. Nu har jag haft tel i fem månader och är mkt nöjd! Hade tidigare en Lenovo P2 som ju har en nästan oslagbar batteritid men en usel kamera tyvärr.Jag är ändå imponerad av G6 batteritid i relation till batteriets kapacitet,jag laddar var annan dag och då är det cirka 35% kvar,dock har jag absolut inget onödigt installerat och är ingen som har luren klistrad vid örat utan är en ganska sparsam användare.Formatet är toppen! ganska stor skärm i en liten tel,mkt bra.Jag tycker att man får mkt för pengarna (3990) och prestandan är bra,jag upplever inget "hackande" eller liknande,känns rapp.Det enda tillpfället då tel känns lite slö är när man slår på WIFI och alla appar ska uppdatera sig vilket ju händer ibland men det är ju över på några minuter.....känns inte som ngt problem,eller hur? Kameran är mkt bra vilket var anledningen till att jag bytte tel från Lenovo P2,bilderna blir bra och det uppskattar jag när man ju numera bara har tel med sig på semestern och det är ju trevligt om semesterbilderna går att zooma in på utan att det ser ut som pixlar i bautaformat.Utifrån mitt sätt att använda denna tel kan jag inget annat än at ge full pott i betyg! Fick Android Oreo 8.0.0 igår 29/5-18,fungerar mkt bra!
*Redigerades 2 år sedan
Primare DAC-30
4.5
(4)
14 890 kr
3 år sedan
Kan bara instämma med dom tidigare omdömmen som lämnats här,mkt bra Dac,låter fantastiskt!
Primare I30
4.5
(26)
3 år sedan*
Grym förstärkare som låter fantastiskt tillsammans med mina Canton Vento 890dc,använder den tillsammans med en Primare dac-30 som även den är helt suverän.Trodde aldrig jag skulle klara mig utan tonkontroller men nu är det bara skönt att inte ha dom.....en bra inspelning låter bra utan tonkontroller om man har skapliga högtalare.Rekommenderas varmt som begagnatköp då man kan göra fynd!
*Redigerades 3 år sedan
Arcam irDAC II
4
(2)
3 år sedan*
Låter mkt bra och har många ingångar,spelar FLAC via koaxial till dac som sedan är kopplad till min gamla Sony ES förstärkare och ljudet är riktigt fint,låter helt ok med blåtand med om man inte orkar koppla in datorn med USB-kabel.Kör spotify med en liten laptop ibland och kopplar då med Blåtand.Tv kopplat optiskt och även det fungerar felfritt.Köpte från ebay uk för cirka 3000kr...plus i kanten för styrning med fjärrkontroll om man som jag styr hela anläggningen med en Logitech harmony!
*Redigerades 3 år sedan
Canton Vento 890 DC
4.6
(18)
3 år sedan*
Mkt fina högtalare med underbar finish.Jag är helt nöjd med dessa,detaljerat mellanregister och en diskant som inte tröttar ut med väsande ljud och andra tråkigheter och så basen som är fast och kontrollerad och finns i överflöd om man så vill.Låter perfekt hemma hos mig i alla fall,spelar helt utan tonkontroller i "direct" läge och ljudet är toppen,jag känner inte längre att jag behöver korrigera med tonkontroller.Jag köpte dessa helt nya av Electrowelt24 i tyskland för 13750kr inkl frakt,väldigt prisvärt,rekommenderas varmt!
*Redigerades 3 år sedan
Cambridge Audio DacMagic 100
4.3
(15)
2 490 kr
4 år sedan*
Wow,vilket lyft! Bytte ut min Yamaha RX-A3030 hemmabioreceiver mot två kanaler och en Sony TA-FA5ES och denna dac och ljudet är helt suveränt.Jag kör optiskt från min tv och använder den inbyggda mediaspelaren med musik på USB-minne.Jag kör koaxialt från min bluray som jag spelar cd skivor i.Det känns som jag köpt nya dyrare högtalare men det är fortfarande Yamaha NS-777 men med ett klart och fylligt ljud som för första gången låter riktigt bra i source direct mode altså utan tonkontroller som lägger sig i.Hur som en smidig lösning om man som jag vill använda en äldre förstärkare ihop med annat modernare,tex smart tv....jag är sjukt nöjd men det är ju möjligt att det kan bli ännu bättre då jag inte har jämfört med någon annan dac.Att den dessutom är snygg och mkt gedigen är ju bara plus....full pott från mig!
*Redigerades 4 år sedan
OutdoorExperten
Utmärkt
(500+)
Usel
4 år sedan*
Beställde en jacka när det var kampanj och mkt bra pris,fick mail om att det var några dagars leveranstid men jag har inte bråttom så ok.Senare kom ett mail där man säger att varan är slut hos leverantör och ej går att få tag i,ett par veckor senare så ser jag att varan nu finns i lager fast nu till fullt pris! Jag skickar ett mail där jag besviket påtalar detta men inget svar så klart,Jag kommer aldrig att handla av detta företag.Är det inte lite konstigt att nästan alla omdömmen "lämnade i webbutik" är bra och omdömmen lämnade direkt på prisjakt är dåliga,hur kan det vara så?
*Redigerades 4 år sedan
Olssons Fiske
Utmärkt
(360)
Utmärkt
5 år sedan*
Stort utbud och mkt bra kundkontakt,ringde upp mig när en av varorna hade leveranstid för att kolla om jag kunde vänta så att allt skickades i en sändning,bra priser på det jag beställde.Rekommenderas varmt!
*Redigerades 5 år sedan
Sony MDR-V55
3.9
(28)
499 kr
5 år sedan*
Fint ljud med fyllig bas men som tidigare nämnts av "thebiffman" så knakar och knarrar det lätt i lurarna när det rör sig i lederna.Jag gillar lurarna och ska försöka smörja lederna med något som ej angriper plasten på ett negativt sätt.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1