Prisjakt

hrobertandersson

Medlem sen 2013-04-13
4
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Dyson
OK
(29)
h
Braett år sedan

Snabb leverans. Inte varit i behov av deras kundtjänst så kan inte utvärdera den

Rosenserien Men Roll-On 50ml
Full Star 1
3
(4)
170 kr
h
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Den bästa deodoranten jag någonsin har testat. Har använt den i 5-6 år och ser inget behov av att byta till någon annan. Den är dryg, ekologisk och luktar gott. Och framför allt funkar den! Den kostar en del men man får vad man betalar för. Testa den!

JBL J88I
Full Star 1
3
(1)
h
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Köpte dessa i jakt efter justa lurar som komplement till in-ear-lurar. Lyssnar enbart via mobil och dator så har inget krav på hifi-ljud. Men det behöver man inte oroa sig att dessa ska ha... Enligt JBLs hemsida så ska de leverera bra bas. Och bas är det som finns. Och täcker allt annat. De är nog gjorda för att tilltala samma publik som Beats by dr Dre. Jag vill ha en mycket mer neutral ljudbild. Där man hör alla delar av musiken. De är väldigt stora (tänk prinsessan Leia) och plastiga. Sitter helt okej på huvudet dock. Skickade tillbaka dem och beställde ett par Sony mdr-1r som jag är toknöjd med.

Sony MDR-1R Wireless Over-ear
Full Star 1
4.6
(7)
h
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Var på jakt efter ett komplement till in-ear-lurar. Lyssnar enbart via mobil och dator så har inga krav på hifi-ljud. Köpte först ett par JBL J88i. Låter som ett par Beats by dr Dre. Tokmycket bas och dränker allt. Skickade tillbaka och köpte dessa ist. En helt annan ljudbild. Basen är mycket bättre och i samklang med övriga delar av musiken. De sitter mycket bekvämt på huvudet. Känns knappt att de är på. Knapparna styr ej volym på android, bara play/pause/svara/lägga på. Det dåliga är att fästet för kabeln endast sitter i 3.5 mm jack. Inget vrid-fäste. Och honan i hörlurarna sitter löst, så om man spelar lågt när man inte sitter stilla kan det klicka/låta in i kåpan. Inget jag stör mig direkt på men en stjärna försvinner där. Men för 2000 spänn så får man nog inte bättre lurar med kontroll för musikstyrning. Och toksnygga är de också! Rekommenderas!