Kategorier
Prisjakt

toy2me

Medlem sen 2005-08-09
50
Bidrag
31
Hjälpsamröster
Power
Utmärkt
(500+)
Dålig
en månad sedan
Visst, de har hyfsade priser, snabb orderhantering och leverans, men där tar det roliga slut. Idag har det gått 33 dagar sedan min retur registrerades och några återbetalda pengar syns fortfarande INTE på mitt konto. Massor av mail/chatt och man skyller på det ena efter det andra. Senaste svaret var att återbetalningen hade "fastnat" på vägen och man skulle köra det manuellt... va fan 33! dagar!
LG SN11RG
3.2
(2)
6 990 kr
2 månader sedan*
Hade tidigare föregångaren LG sj9 och den var ordentligt buggig, handskakningsproblem Hdmi/arc, fastnade i optiskt läge och man var tvungen att återställa Tv/soundbar och börja om från ruta 1. Jag hoppades på att man löst problemet iom eArc på SN11RG och till en början verkade det fungera men efter ett tag började problemen.. Tappar ljudet, konflikt mellan tv/soundbar, ställer sig i mute osv. Tvungen att återställa allt igen. Har testat med LG/Sony/Philips som tv-källa + ett antal kvalité premium 8k etherneth "superhiteckmegaend"-kablar, samma problem. Lg's support vet om alla buggar men de är hopplöst slöa med skicka ut ny mjukvara. På AVforum's SN11RG-sida finns det i skrivande stund 3241 inlägg om denna soundbar, hälften handlar om div buggar. Ljudet: När den väl fungerande så lät alltig ok efter lite trixande med Kalibrering och höjning av center för att få tydlig dialog. Tyvärr åker den tillbaka pga alla buggar.
*Redigerades 2 månader sedan
Comviq webbutik
Dålig
(120)
Usel
2 månader sedan
Deras system för att aktivera nya bredbandkunder fungerar väldigt dåligt, när sedan kundsupporten är värdelös kan man inte sätta annat än bottenbetyg. Urusel hantering!
Cyberpunk 2077 (PS4)
1.8
(17)
299 kr
3 månader sedan*
En grafisk blurrig röra! Så enormt besviken, 2 timmar orkade ögonen med skräpet. Kör på en 85" premium Tv och spel som RdRll, AC odyssey, Uncharted4 etc flyter på bra och är en grafisk fröjd för ögat. Hade det varit för 20 år sedan på ps2 hade jag inte klagat, men 2020 på PS4... otroligt svagt.
*Redigerades 3 månader sedan
LG SJ9
3.5
(17)
3 månader sedan*
Ett av mina sämsta köp någonsin. Har haft denna limpa i 3 år snart och har väntat förgäves på en uppdatering som löser Hdmi-arc buggen. Under tiden har jag provat med 3 tv, en hel drös 4k/8k/ethernet-kablar, omstarter/fabriksåterställningar i massor etc. Problemet är handskakningen buggar mellan tv'ns Hdmi-arc ut till limpan, blir konflikt och limpan låser sig på optisk inst. Efter hard-reset på all utrustning fungerar det ett tag tills det buggar till sig och man får börja om från början. Finns massvis om detta att läsa på div forum. Går att köra via optiskt men då tappar man en del funktioner som autopower, atmos. Många som kontaktat LG i ärendet, men inget händer.
*Redigerades 3 månader sedan
Sony Bravia KD-85XH9096
4.2
(4)
28 987 kr
3 månader sedan*
Nästintill perfekt, väldigt nära min tidigare LG Oled. Bra inställd direkt upp ur lådan, bara lite enklare tweaks sen var man helnöjd. Anar lite vinjettering i hörnorna, men absolut inget som stör. Köpte först en Philps 70" 8505 men den åkte tillbaka, för mycket ryck i bilden, kass betraktningsvinkel, kass svärta, kass menyhantering och en support som inte vet skillnaden på hårfön och tv. Sony 85'an är STOR men något mindre än min tidigare projektorduk på 92" som fyllde väggen. På 4 meters "titt"-avstånd känns storleken perfekt. Fjärren är något plastig men skall uppgradera med RMF-TX600E (XH95'ans fjärr). Gött med Hdmi 2.1, [email protected], eARC mm. Grävde ner mig rätt djupt i denna Tv innan jag slog till (ville inte åka på samma nitlott som med Philipsen), finns massor med matnyttig info, inställningar mm på YouT. Osäker på storlek vs avstånd? Kolla på länken--> https://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship
*Redigerades 3 månader sedan
Philips The One 70PUS8505
3.2
(2)
10 756 kr
3 månader sedan*
Tyvärr höll den ej måttet och lämnades tillbaka. Visst, mycket tum för pengarna men vad hjälper det när det mesta var mediokert eller sämre än så. Ljusa clouds, dålig betraktningsvinkel, hade hoppats på bättre svärta (VA-panel), ryckig bild (trots maxad motion-inst), tråkig GUI, trög support mm. Det enda trevliga med Tv'n var ambilight som fungerade som förväntat. 8505/8535/8545/8555 är samma Tv med kosmetiska skillnader ex. fjärrkontrollen (Butikers säljtrick för att vara "unika" med sin produkt och på så sätt slippa konkurrenters prismatchning).
*Redigerades 3 månader sedan
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
Usel
14 år sedan*
Jag var en av alla dom som fastnade i netonnet's PS5-strul. Köpet gick ej att genomföra pga teknikstrul, överbelasning whatever.. Men likt förbannat skickar ni en UC på det icke genomförda köpet.
*Redigerades 3 månader sedan
Kjell & Company
Utmärkt
(500+)
Dålig
4 månader sedan
Sätter ett lockpris på en vara som visar sig vara ordentligt försenad. Skulle avbeställa via chatten, med de kunde inte göra den typ av ärende där.
Coolshop SE
Utmärkt
(500+)
Usel
10 månader sedan
Instämmer till fullo med z0lid_. Ska man 2020 konkurrera med liknande näthandel så får man ta en ordentlig titt på leverans/frakt-hanteringen. De levererar INTE samtliga vardagar i veckan.
Sida 1