3.8 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-06-18
A
Aleksandra
Fick problem med vagnen av jollyromms eget märke. Kundtjänsten var väldigt hjälpsamma och kunde hjälpa mig med en ny vagn väldigt fort! De har snabba leveranser och människorna på kundtjänsten är väldigt professionella och hjälpsamma!
2019-06-18
E
Edit Yiga-Kalmàr (1 omdöme)
Hejsan! Vi köpte en skötbord från Jollyroom, men vi fått en sönder bord. Men kan man säja de har trevlig och hjälpsosam personal, som prova göra allt. Tack för Vilma!
2019-06-17
C
CanimTrabzon(1 omdöme)
Motivation till mina satta 5*. Man ska känna sig trygg vid internetköp. Det är A och O. Därför får Jollyroom en 5a utav mig. Det känns VÄLDIGT tryggt. Jollyroom kan inte hållas ansvariga för att vissa produkter håller sämre kvalité än förväntad. De är återförsäljare. Jag var missnöjd med min produkt och tog kontakt med kundservice för personlig service och det var precis vad jag fick. Jonas på kundservice lyssnade på problemet och presenterade en lösning. Jag var inte nöjd med lösningen och Jollyroom kunde lika gärna satt ner foten där och då men man fortsatte istället att leta och presentera lösningar till dess att jag var nöjd. De överträffade även mina förväntningar. Jonas på kundservice gjorde allt han kunde, återkopplade med status och följde upp ärendet till dess att han var säker på att vi var nöjda. Jag vill poängtera att det inte är den enstaka situationen som jag nu beskrev som ger Jollyroom 5* utan det är just den starka känslan av att det är tryggt och säkert att handla på jollyroom som ligger bakom mitt betyg.
2019-06-17
P
Pia Nyman Persson(1 omdöme)
Katastrof! Köpte UV-dress stl 3 år till barnbarnet som fyllde 2 år. Så liten dress, o barnbarnet är en normalstor 2-åring, o inget byte kan göras. Respekterar skälen: hygieniska men dressen måste vara felmärkt. Sista köpet hos Jollyroom, trist!
2019-06-17
G
Gunilla Kultti(1 omdöme)
Snabbt och lätt! Överraskning att frakten inte var borttagen ur priset! Summan på köpet sjönk avsevärt! Blir fler gånger!
2019-06-17
m
mskoglund79(1 omdöme)
Snabbt och bra!
2019-06-17
e
eklfv(1 omdöme)
Snabba leveranser och ännu snabbare kundtjänst. Kommer absolut fortsätta handla här.
2019-06-17
M
MA(1 omdöme)
Endast jollyroom jag beställt barn- & babyprodukter ifrån. Är alltid lika nöjd. Rekommenderas starkt.
2019-06-16
J
JL(1 omdöme)
Bra utbud, bra kvalité, bra support! Beställer alltid presenter här så fort det blir barnkalas eller dop!
2019-06-16
P
Perly(1 omdöme)
Bra utbud och bra kundservice med snabb lösning den gången jag behövt reklamera en vara. Beställt från sidan ett antal gånger utan några problem.
2019-06-16
L
Linda(1 omdöme)
Jag hade helst gett noll stjärnor men det verkar inte vara möjligt (?). Mitt betyg grundar sig på en fullkomligt värdelös och arrogant kundservice. Undvik handla på Jollyroom om ni kan!
2019-06-15
I
Ida(1 omdöme)
Vi handlar nästan alltid alla barnsaker på Jollyroom till vårt barn. Vi är alltid nöjda med leverans, order och den trevliga kundservice ni har. Hemsidan är lätt att hantera och man hittar det man söker. Har rekommenderat er till andra föräldrar som behöver handla saker till sina barn. Heja Jollyroom!
2019-06-15
S
Stella(1 omdöme)
Bra saker. Jag är glad att jag handlar oss jollyroom, jag rekommenderas jollyroom till alla. Jag är positiv, och nöjd med jollyroom.
2019-06-14
R
Rebecka(1 omdöme)
Utmärkt! Beställde en vagn Moewo Jogger och sminkbord samt elmotorcykel. Det levrerades i två omgångar. Sminkbordet kom efter 3 dagar och vagnen och elmotorcykeln kom efter 4 dagar. Precis som utlovat. Smidigt och tryggt att handla från Jollyroom. //
2019-03-25
Redigerades 2019-06-14
(1 omdöme)
Har beställt flera gånger från dem och har blivit nöjd varje gång. Har bra priser och snabba leveranser. Jollyroom är första barn sidan som jag tittar på när jag ska köpa leksaker till min son.
Jollyroom svarar:2019-03-26
Kära kund, Tack för din recension! Vi blir så glada att se att det är till oss du vänder dig när du skall köpa leksaker till din son och såklart att du är nöjd varje gång! Önskar dig en härlig dag! Mvh Sandra Jollyroom
Sida 1