Prisjakt

jcal

Medlem sen 2013-02-26
4
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
j
jcal
4 omdömen
Utmärkt9 månader sedan

Snabb leverans! Alltid trevlig och kunnig personal!

Cherry MX Board 3.0 Cherry MX Brown (Nordisk)
Full Star 1
5
(1)
j
jcal
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

+ Låg-profil tangenter och mekanisk + Cherry MX Brown Brytare + Löstagbar usb sladd + Kan stänga av Windows tangenten - Plastig - Nordisk tangenter, finns inte svensk version. Jag köpte först versionen med Röda brytare, upplevde att tangenterna var lite för lätta att trycka ner. När jag vilade händerna på tangentbordet så hände det ibland att jag råkade trycka på en tangent utan att vara medveten om det. Det har inte hänt sedan jag gick över till detta tangentbord. Cherry MX Brown brytare känns mycket bättre att använda också.

Cherry MX Board 3.0 Cherry MX Red (Nordisk)
Full Star 1
4
(4)
j
jcal
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Mitt sista Logitech UltraX Premium tangentbord var väl använt och det var dags att skaffa något nytt. Har hört mycket positivt om mekaniska tangentbord, så jag började leta efter ett låg-profils mekaniskt tangentbord. Jag har nu använt detta tangentbord i 2 månader. Det positiva: Låg-profil tangenter! Mekaniskt Löstagbar USB sladd Kan stänga av windows tangenten Det negativa: Plastigt! Känns billig. Nordiska tangenter Röda cherry brytare, det krävs så lite kraft att trycka ner dessa så om man vilar fingrarna på tangenterna så händer det att man trycker ner en tangent utan att vara medveten om det.

Dell UltraSharp U2715H QHD IPS
Full Star 1
4
(19)
j
jcal
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

+ Grym bild! + Färgerna är väldigt bra kalibrerade från fabrik + Snygg + Många anslutningsmöjligheter (men saknar DVI) + Höjd och sänkbar, kan vridas. - Saknar DVI - Dyr Jag använder min skärm till spel och filmer och har haft den i 3 månader nu. Jag hade en LG 24" 1080p AH-IPS som jag tyckte var väldigt bra, men den här är så mycket bättre. De står sida vid sida och jag förstår inte varför jag tyckte LG 24" skärmen var så bra. Är otroligt nöjd med Dell U2715H!