Prisjakt

Mixi

Medlem sen 2012-05-15
6
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
M
Mixi
6 omdömen
UtmärktRedigerades 6 månader sedan

Det går så otroligt fort att få sina varor från Inet, det är väldigt imponerande.

Inet
Utmärkt
(500+)
M
Mixi
6 omdömen
UtmärktRedigerades 9 månader sedan

Fantastiskt bra! Snabb leverans och därav riktiga räddare i nöden, då jag behövde produkten snarast (kunde ej ladda min laptop). Update: Jag beställde en laptop igår 13:37 och nu nästa dag runt 11 så finns det att hämta ut, otroligt!

Decathlon
Dålig
(144)
M
Mixi
6 omdömen
Bra3 år sedan

Jag har endast beställt från Decathlon en gång. Det blev en miss gällande min order, men det sköttes superbra och blev löst direkt när jag mailade!

RawFoodShop
Dålig
(15)
M
Mixi
6 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Jag älskar Rawfoodshop! Helt suverän webbutik. Så intressant sortiment och alltid snabb leverans.

Apotea
Utmärkt
(500+)
M
Mixi
6 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Världsbäst! Älskar den här webbshoppen något otroligt... Massivt lager med billigare priser och gratis frakt. Alltid snabbt och bra.

feelunique.com
M
Mixi
6 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Jag har bara beställt ifrån Feel Unique en gång och betyget på det är SUPERDUPER. Lade min order sent på kvällen 7 oktober. 9 oktober stod det att det blivit skickat... paketet kom fram idag 19 oktober. Galet nöjd med ALLT. Uppdatering: Har beställt några fler gånger och tycker fortfarande att det är superduper. En av mina favoriter!

Adlibris
Dålig
(500+)
M
Mixi
6 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Jag förstår inte alls det dåliga betyget. Underbar nätbutik! Har beställt flera gånger under många år och det har alltid varit helt suveränt. Vänder mig alltid till Adlibris när jag kollar efter böcker för att Adlibris helt enkelt är BÄST. Genom åren har det varit en enda gång då jag gått i ganska många dagar och väntat ivrigt på det jag beställt... och då beställde jag dagen efter julafton och det var en språkkurs (vilket faller sig naturligt att det kanske inte finns i deras lager).