Prisjakt

nugge66

Medlem sen 2012-05-02
8
Bidrag
1
Hjälpsamröster
LotusGrill XXL 60cm
Full Star 1
3.2
(2)
3 132 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Vilken grill! Det är en stor pjäs som grillar för ett större sällskap. Värmen varierar över grillytan vilket gör det lätt att värmehålla och grilla parallellt. Hela produkten gör ett fint kvalitetsintryck och den är dessutom en snygg färgklick på uteplatsen. Handtaget var defekt vid min leverans men fick ett nytt från distrubitören Hörnells AB som var ytterst serviceminded.
Outnorth
Utmärkt
(500+)
Bra
3 år sedan
Fantastiskt bra webshop, gigantiskt utbud och alltid fina fynd. Det enda som hindrar full pott är att det tar ganska lång tid från orderläggning tills dess att ordern är på väg (orderplockning). Har även kontaktat supporten vid ett tillfälle och även där är Outnorth mycket kompetenta.
Svensk Hälsokost
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan
Tycker detta är en av de bästa onlineshoppare där ute. Clean och enkel navigering, grymma priser, justa leveransvillkor och snabb leverans. Keep up the good work!
Skistart
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan
Relativt svårt att nå fram telefonledes till försäljning/order men när jag väl fick tala med personalen som preparerade ordern med bland annat skidor var servicen och kunskapen i toppnivå. Därtill skall läggas fantastiska priser, stort utbud och snabba leveranstider.
Livekort.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Köpte Windows 10 Home 64 bits edition och kan inte säga annat än att det fungerade helt perfekt. Liten extra avgift togs ut oavsett om jag ville betala via bank eller via kort men totalt sett en positiv köpupplevelse.
*Redigerades 5 år sedan
Cykeltjänst
Usel
(6)
Utmärkt
5 år sedan*
Har handlat många cyklar, diverse komponenter och kläder i denna butik. Bra utbud, trevlig och kunnig personal. Det blir full pott från mig.
*Redigerades 5 år sedan
Sony MHC-GT4D
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*
Vilken anläggning! Har använt den som partymaskin till en hemmafest, finlyssna på musik och numer fungerar den som hemmabioanläggning till TV:en. Allt har fungerat helt perfekt och kvalitén samt kraften lämnar inget mer att önska. Love it
*Redigerades 5 år sedan
Sony SRS-X3
Full Star 1
4.4
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
Min favorit bärbara högtalare! Då äger jag två Harman/Kardon och en rosad Loewe men den här passar min smak bäst. Lätt att ta med och en otroligt komplett ljudbild som passar i alla lägen.
*Redigerades 6 år sedan
Harman Kardon Onyx Studio
Full Star 1
4.2
(49)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Vilken högtalare! Fick med den vid köp av en telefon hos Dustin, så den var en ren bonus. Hade precis innan köpt en Loewe 2go som har gått hårt ett par veckor. Nu är en jämförelse inte helt juste då HK:en är såpass mycket större. Dock så gör uppspelning av musik på HK:en mig rent lycklig med sin exakta återgivning och fylliga bas. Att jag inte ger den fullt beror endast på dess begränsade mobilitet i förhållande till Loewe. Den känns något mer ömtålig är otympligare och saknar helt skydd eller väska. Prestationsmässigt dock = 10 points :).
*Redigerades 7 år sedan