Prisjakt

aeosoth

Medlem sen 2012-02-05
8
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Beyerdynamic Custom Studio Over-ear
Full Star 1
3
(2)
a
aeosoth
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 ĂĄr sedan

Kan inte ge annat än fullpott för 1300kr. Låter som en tweakad version av sitt välkända syskon DT770 80 Ohm, med mjukare diskant och fullare mellanregister, men samma fantastiska bas. Trevligt med löstagbar kabel också. Byggkvaliteten är top notch, typiskt Beyerdynamic. De flesta delarna är utbytbara också om något skulle gå sönder, så det är ett par lurar du kan behålla väldigt länge.

Elfynd
Bra
(162)
a
aeosoth
8 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Bästa upplevelse jag haft som kund på ett bra tag nu! Snabba på att svara via mail, skickades via Schenker som dök upp vid huset efter avstämning. Rekommenderas varmt!

Google Chromecast (2nd Generation)
Full Star 1
4.2
(142)
a
aeosoth
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 ĂĄr sedan

En produkt som skulle vara värd 10/10 stjärnor om den fungerade felfritt. För när den funkar, funkar den skitbra. Hur smidigt som helst att dra upp Netflix/HBO/YouTube på telefonen och med ett tryck har du sedan videon på storbilden. Dock är tyvärr mjukvaran instabil. Ibland kraschar den och rebootar från ingenstans, händer inte jätteofta men ändå irriterande när det väl händer. Desto mer problematiskt är att den ofta tappar anslutningen med t.ex. Netflix (misstänker att Netflix har en del skyldighet här också, då det inte händer alls lika ofta med YouTube, Twitch etc.) vilket gör att man inte kan styra uppspelningen. Ännu mer problematiskt för mig, då jag har hårdvara som inte vill leka snällt med varandra - min soundbar har tydligen bestämt sig för att den kan skicka ut 5.1 trots att den är ett 2.1-system, vilket ger ett hemskt brus så fort t.ex. Netflix byter avsnitt och defaultar tillbaka till 5.1. Lite synd att man inte kan ställa ljudinställningar i Chromecasten, men ändå överkomligt. Overall rekommenderar jag Chromecasten, för 400kr är det ett sjukt smidigt sätt att få tillgång till streamingtjänster på en TV som inte redan har tillgång till dem. Den har sina brister, men ingen av dem är en dealbreaker

Sapphire Radeon RX 480 Nitro+ OC (11260-02) 2xHDMI 2xDP 4GB
Full Star 1
4
(3)
a
aeosoth
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 ĂĄr sedan

Misstänker starkt att ljudnivåklagomålen som uppkom när kortet släpptes var en mjukvarubugg... har haft mitt sedan strax efter jul, och kan inte påstå att jag har hört kortet en enda gång faktiskt. Spelar i 2560x1080 och so far har kortet presterat grymt för mig, med tanke på att det är ett kort för under 2500kr.

Razer DeathAdder Essential
Full Star 1
4
(40)
252 kr
a
aeosoth
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 ĂĄr sedan

Har haft denna sedan Razer började sälja den i sin webbutik, alltså innan svenska återförsäljare hade den, och hade nu tänkt ge mitt omdöme. Plus: - Skön att hålla i. Formen är underbar för mina händer, och gummit på sidorna ger ett fast grepp - Byggkvalitén känns bra, har tidigare haft en Razer Naga (gammal modell) som kändes väldigt plastig. - Precis - Snygg Minus: - Det egentliga enda minuset är att man till skillnad från t.ex. SteelSeries Rival (som är just en rival till DeathAdder) inte kan byta färg på lysdioderna i musen. Älskar den gröna färgen, men tänkte eventuellt ha ett rött tema på nästa datorbygge och då passar inte denna in. Allt som allt så skulle jag verkligen rekommendera denna mus, är sugen på att prova deras senare Naga då jag spelar en hel del MMOs, men behöver man inte alla extraknappar är denna ett klockrent val!

AKG K619 DJ On-ear
Full Star 1
2.9
(27)
a
aeosoth
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 ĂĄr sedan

Själva ljudet i sig är fenomenalt rent ut sagt, men är fortfarande besviken på dessa. Varför? Bara ca 1½ månad efter inköp märkte jag sprickor i bågen, och ytterligare 2-3 veckor efter så börjar det trilla av plastbitar bakom tejpen jag satt dit. Detta trots att jag varit otroligt försiktig med dem. Ska se om jag kan eventuellt reklamera dessa, men är inte särskilt hoppfull.

Google Nexus 4 E960 16GB
Full Star 1
4.7
(118)
a
aeosoth
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 ĂĄr sedan

Fick hem denna telefon igår, så eventuella ändringar kan tillkomma. Men ojojoj, vilken underbar telefon! + - Känns väldigt gedigen, och det böjda glaset är helt fantastiskt. - Flyter på otroligt bra. Med dessa specs kan man väl inte förvänta sig annat, men det är svårt att tro att detta fortfarande är Android (kommer från en Gingerbread-lur) - Skärmen. Kommer från en AMOLED-skärm, men gillar denna mycket mer. Färger är naturliga och är trevliga att se, medan AMOLEDs färger kunde bli lite mycket ibland. Svärtan är helt klart godkänd för en LCD-skärm. Upplösningen är fantastisk, och bidrar till en knivskarp bild. - Stock Android. Så skönt att slippa någon eländig bloatware! Detta är Android som det ska vara. Sedan är det ju trevligt att man får uppdateringar direkt från Google också. - Ljudkvaliteten. Visst, högtalaren på baksidan kanske inte är den bästa, men den duger. Ljudet som kommer ur snäckan där fram låter fantastisk när man har ett samtal dock. De som klagar på ett statiskt ljud har fått en defekt och borde skicka in sin telefon om de stör sig så mycket på det :p +/- - Glaset på baksidan. Visst är det fint och bidrar till en högre "premium" känsla, men det finns några nackdelar. För det första blir den hal. Inte ett jättestort problem när du har den i handen då plasten på kanterna ger ett bra grepp, men var lite försiktig med vart du lägger telefonen. Sen så finns ju risken att du tappar telefonen också. Skulle rekommendera att antingen skaffa ett skal eller iallafall en bumper. - Batteriet. Är inne i min första laddningscykel, så ta detta med ett antal nypor salt, men spelade lite på telefonen i morse, och det tog 2min för att dra 1% av batteriet med lägsta skärmstyrka. Hört att detta ska förbättras efter någon vecka dock, så hoppas på det. Inte fått en chans att testa kameran än, så säger inget om den! Skulle definitivt rekommendera denna telefon!

Sennheiser PC 360 G4ME Over-ear
Full Star 1
4.6
(60)
a
aeosoth
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 ĂĄr sedan

Skitbra headset - väldigt bra ljud, lagom mycket bas och underbar mic. Tyvärr så är kabeln inte jättemycket att lita på, då min nu har kortslutits så att micen inte länge fungerar. Dessutom brusar det lite när man höger/sänker volymen via volymkontrollen på högra kåpan och när man har volymen på minimum via nämnda volymkontroll så verkar det glappa lite och ljudet försvinner ibland ur vänstra kåpan. Haft headsetet i ca 1½ år, men nu är det tyvärr dags att byta upp sig.