Prisjakt

PaPPa

Medlem sen 2004-12-14
38
Bidrag
25
Hjälpsamröster
Garmin Fēnix 7X Solar
Full Star 1
5
(1)
5 789 kr
P
PaPPa
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 månader sedan

Bytte eftersom min äldre lite mindre smarta smartklocka gav upp efter 2 år... så fick det bli en sån här. Har haft den i en vecka, den fungerar riktigt bra. pulsmätning, sömnmätning och GPS fungerar i pricip felfritt. Många av de mer avancerade funktionerna är det kanske lite väl tidigt att uttala sig om, men funktionen "kroppsbatteri" verkar vara kusligt träffsäker. Har jag vaknar och känner mig pigg så har den varje gång visat ett högre värde, har jag känt mig sliten så visar den ett lägre. Tipsen om träning och rekommenderad vila känns även de som fullt rimliga och smarta. En sak man kan tänka på är att den är STOR... ser ju nästan ut som om man går runt med ett gökur på armen! En annan sak är att den är i förhållande till sin storlek väldigt lätt. förvånande lätt tom... Och ändå känns de inte ett dugg plastig utan snarare robust!

Sony Bravia XR-75X90K 75" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Google TV
Full Star 1
5
(1)
P
PaPPa
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Gick från en 6 år gammal Samsung, som jag var väldigt nöjd med. Det borde jag inte varit. Helt otroligt lyft. Fantastisk bild, snabba menyer, google tv och fullt airplay-stöd. Har allt man behöver och lite till.

Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
P
PaPPa
38 omdömen
Utmärktett år sedan

Bra utbud, bra priser, Skulle bara önska att de reade de sakerna jag vill ha lite mer =D

CDON
Bra
(500+)
P
PaPPa
38 omdömen
Uselett år sedan

Säkra köp... eller inte. Varför ska jag köpa något genom CDON, när man lika gärna gå till leverantören direkt. CDON ger INGEN extra trygghet, inget mervärde alls. Det enda de gör är att minska marginalerna för handlaren. Skulle det visa sig att leverantören går i konkurs, eller rent av är en bedragare, räkna _inte_ med någon hjälp från CDON...

Ubiquiti Networks UniFi 6 Long Range
Full Star 1
4.3
(7)
2 347 kr
P
PaPPa
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Galet bra. Bytte ut ett mesh-system med 4 puckar mot 2 Long Range APor. Har bättre koppling och markant bättre throughput överallt. Räckvidden är så bra att jag nog förmodligen faktiskt klarat mig med EN. Throughput är otrolig, är man i samma rum som AP'n får man länk på 1200Mbit så gott som jämnt. I sovrummet (genom tegelvägg) har jag bättre länkhastighet med de här än jag hade med min gamla mesh-punkt som var I sovrummet. Administreringen via UniFi är föredömligt enkel, men ändå så avancerad så man klarar i princip alla krav kort om avancerade företagsnätverk.

Ubiquiti Networks UniFi Switch Pro 24
Full Star 1
5
(1)
4 864 kr
P
PaPPa
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Funkar som det är tänkt. Inga bekymmer. Unifi är ju en dröm att administrera för en prosumer...

Ubiquiti Networks UniFi Dream Machine Pro
Full Star 1
4
(17)
5 003 kr
P
PaPPa
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Fantastisk! Som prosumer så har den här allt jag vill ha och lite till. Prestandan är galet bra, inga problem med gigabit throughtput, cpu och minne är inte ens nära fullt. Enkelt att sätta upp avancerade (hemma-) nätverk. lättförståeligt användargränssnitt, enkelt att få vissa saker som kan vara så gott som (så gott som) omöjligt med riktiga proffsgrejer. Användargränsnittet förenklar saker på en nivå som är för mig nästintill perfekt, jag har lyckats få till allt jag velat med olika VLAN och brandväggsregler osv, jag har själv kunnat få till det... enkelt... med bara youtube och 20 år gammal grundläggande nätverksutbildning.

Withings Scanwatch Horizon
Full Star 1
3
(2)
4 930 kr
P
PaPPa
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Snyggaste smart/träningsklockan på marknaden. Den har inte så mycket funktioner, men de som den har verkar verkligen fungera! Trevligt att det följer med dubbla armband direkt i kartongen, superenkelt att byta också! Uppdatering efter en månads användning: Den är (för mig) tämligen dåligt på alla typer av mätningar när man har stålarmbandet. Med den längd på armbandet jag vill ha så sitter den för löst och missar en massa mätningar. Tränar man är det stora luckor i pulsmätningarna. Även sömntrackingen blir lidande, och tycker ibland att jag gått upp mitt i natten... Har testat att korta armbandet en länk, men då tycker jag inte den sitter lika skönt för vardagsanvändande. Withings hintar ju själva om det... att mätningarna är bättre med silikonarmbandet. Nu är det ju ganska enkelt att byta, tar typ 1 minut... Men jag har hoppats på att inte behöva. Betyget får stå kvar på en 4'a, för jag är fortfarande nöjd. Men jag hade nog hoppats att den skulle funkat bättre med stålarmbandet.

Focal Cobalt 816 S
Full Star 1
4.8
(6)
P
PaPPa
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Riktigt trevliga! Fantastiskt ljud, bra fyllig bas, härligt mellanregister... möjligen att de är lite vassa på toppen, jag fick justera ner lite i de högre frekvenserna för att få en ljudbild som i mitt tycke är så gott som perfekt

Weber Connect Smart Grilling Hub
Full Star 1
2.3
(9)
1 390 kr
P
PaPPa
38 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 3 år sedan

Uppdatering: Efter både nya firmware och app-versioner. Så fungerar det nu prima. Notiser när önskad kött-temp är uppnådd eller när grilltemperaturen är utanför önskat område. Både Wi-fi och bluetooth-koppling fungerar nu fullt tillfredställande. Appen har en massa funktioner och matlagningsprogram som jag aldrig testat, så de kan jag inte uttala mig om. Men de är säkert jättebra de också. Den får en stjärna i avdrag för att den vid minst två tillfällen inte stängt av sig automatiskt och haft slut på batteri nästa gång jag skulle använda den. Min gamla recension som jag nu raderat, gav 3 stjärnor och rörde att mest att appen var i praktiken oanvändbar både på iOS och Android. Gick ej att koppla upp via Wi-fi på iPhone och appen på Android kraschade mest hela tiden.