Prisjakt

kristofferh

Medlem sen 2011-08-18
32
Bidrag
22
Hjälpsamröster
OBH Nordica Legacy Coffee Maker
Full Star 1
2.8
(10)
1 599 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 månader sedan*
Använt dagligen i snart tre år utan något problem. Inget som gått sönder heller så känner inte igen mig i att filterhållaren skulle spricka. Kanske något de hade hunnit åtgärda när jag köpte. Aldrig haft en snabbare och bättre kaffebryggare, kvalitet rakt igenom. De har verkligen lagt krut på det viktiga, håller temperaturen helt optimal vilket skapar mycket aromatiskt kaffe. Detta är en bryggare man har med sig under hela sitt vuxna liv känns det som. Tung skulle man kanske kunna klaga på lite.
*Redigerades 13 dagar sedan
OnePlus Watch
Full Star 1
4.1
(3)
1 659 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
21 dagar sedan*
Viktigt: Sen klockan släpptes har Oneplus uppdaterat mjukvara en hel del och mycket som det klagas på i recensioner finns nu eller är åtgärdat. Det enda jag saknar nu är golf. Eftersöker du mycket bra batteritid, en träningspartner, stor skärm och lite grundfunktioner så är detta klockan för dig. Är du beredd att ladda din smartklocka varje dag för att få allt som WearOS innefattar - är den här klockan inte för dig.
*Redigerades 13 dagar sedan
Xiaomi Mi Smart Band 6
Full Star 1
2.5
(5)
359 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
en månad sedan
Klockan är grym till det priset. Men bandet är så dåligt att det drar ned betyget rejält. Min klocka ligger på en sjöbottnen nu tack vare att bandet är så lätt dra upp.
Jaybird Vista
Full Star 1
3.7
(46)
1 387 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 månader sedan*
De bara funkar som de ska. Haft i snart 2 år. Perfekt för dig som är aktiv, sitter fast i öronen och har hög vattentäthet. IPX7.
*Redigerades 4 månader sedan
Trademax
Bra
(500+)
Usel
5 månader sedan*
Stoltserar med gratis frakt sen upptäcker man att det gömts en "expeditionsavgift" på några hundringar. En omskrivning av gratis frakt helt enkelt. Sen lägga på 400 kr i returfrakt. Det kan man kalla för en billig matta som blir mycket dyr. Denna affärsmodell känns mycket förlegad och gjord i det dolda.
*Redigerades 5 månader sedan
Samsung C27FG70 27"
Full Star 1
4.3
(6)
7 989 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan*
Mycket trevlig skärm. Märker inte av någon bleed på min vilket jag läst att vissa har otur att haft på sin curvedskärmar. +Foten som är mycket flexibel och var en viktig del i mitt köp av skärm för att kunna få en bra och varierande arbetsställning. +Curved funkar verkligen på 27" men på mindre är det bortkastat. +Snabb och fin i färgerna och bilden rent generellt. Svärtan! +Matt. Finns inget värre än alla "glas"skärmar som reflekterar allt, med den här behövs inte rummet släckas ned över huvud taget. +Spara tre olika förinställda inställningar så man lätt kan skifta mellan optimal bild för surf, bild- och filmhantering samt spel. -Foten tar en del plats, inget jag har problem med men något man bör ha i åtanke så man inte får skärmen upp i ansiktet -Är man ute efter 4K får man titta åt ett annat håll. Själv ser jag ingen användning för de på denna skärm.
*Redigerades 5 månader sedan
PrimaPhoto PHKP001
Full Star 1
2.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
+ Stativets ben och låsning känns som av bra kvalitet + Kroken för att hänga något tungt så stabiliteten ökar + Snabbfäste följer med - Stativets huvud är mycket plastigt - Stativhuvudet klarar inte av lång slutartid om det blåser på lite - Stativhuvudets konstruktion gör det opraktiskt att skruva på
*Redigerades 5 månader sedan
Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS II
Full Star 1
2.7
(6)
2 072 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Ja, är man helt grön på foto är det okej. Men då det inte levererar mycket fina bilder på något direkt plan finns chansen att amatörfotografens intresse för att ta kort blir kortvarigt med detta objektiv.
*Redigerades 5 månader sedan
Klean Kanteen Insulated Coffee Mug Wide 0,47L
Full Star 1
3
(3)
235 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 månader sedan*
Bästa termosen jag haft. Flygit runt i ryggen på både vandringar och fiskeresor under flera år utan att läcka en droppe.
*Redigerades 6 månader sedan
Roborock S6
Full Star 1
4.3
(51)
4 439 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 månader sedan
Efter att ha använt den +6 månader vågar jag uttala mig. Den navigerar mycket exakt och de osynliga barriärerna är guld. Den tar sig över en av mina trösklar efter lite kämpande (tröskeln är bara lite lägre än själva dammsugaren så stor och brant lutning). Den gör verkligen rent och klarar av min lgh på 66 kvm (innan Roborock räknat på den faktiska yta) två varv lätt på batteriet. Appen är den bästa jag sett på en robotdammsugare. Köp inte billigt skit. Det negativa är att man måste göra rent borsten rätt ofta från sambons långa hår. Följer dock med enkelt verktyg för det.
Sida 1