Prisjakt

Toon_Link

Medlem sen 2011-08-16
12
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Bodystore
OK
(500+)
T
Toon_Link
12 omdömen
UtmärktRedigerades 4 månader sedan

En av de allra bästa affärerna för hälsokost och kosttillskott i Sverige! De har pressade priser och supersnabba leveranser som är gratis över ett visst belopp. Dessutom har de riktigt bra kampanjer och som pricken över i:et svarar kundsupporten väldigt snabb på frågor. Är en mycket nöjd och fortsatt återkommande kund.

Apotea
Utmärkt
(500+)
T
Toon_Link
12 omdömen
Utmärkt5 månader sedan

Supersmidiga och snabb leverans med många leveransalternativ! Riktigt bra priser förhållandevis till de flesta andra. Fin gest att de under flera år har gett och fortsätter att ge rabattkupong på 10 % på nästa köp (vid ord. priser) vid donation till välgörenhet .

Apotek Hjärtat
OK
(500+)
T
Toon_Link
12 omdömen
Utmärkt5 månader sedan

Min erfarenhet av Apotek Hjärtat har åtminstone mestadels varit positivt. De har skickat varorna snabbt och de har kommit fram utan svårigheter. Det är kanske någon gång som jag har fått vänta otippat länge, men det hör mer till ovanligheten. Jag uppskattar att de har bland de lägre priserna och att alla priser på icke-receptbelagda varor går att kombinera med studentrabatt. Tråkigt att vissa inte har fått sina mediciner/inte fått dem i tid, men jag hoppas att Apotek Hjärtat blir bättre på det i tiden. Enligt min upplevelse lever de åtminstone upp till 4.5/5.

NÖRDIC
Utmärkt
(500+)
T
Toon_Link
12 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Plus: Unika alternativ. Snabb och skyddad frakt. Förhållandevis bra pris. Hållbara produkter (minskar slit-och-släng-tendensen). Minus: Liten bakgrundsinformation om komponenten, ingen CE-märkning. Lite dåligt att deras instruktionsbok var en utskriven A4-sida. Dock förhållandevis prisvärda, snabba och en utmanare till de större företagen som inte alltid tar in det mest långsiktigt hållbara. Slutbetyg: 4.5/5, avrundat uppåt till 5/5. Vet att de har större potential och de fortsätter alltmer att växa upp till den, så baserat på det förtjänar 5/5 fullt ut i framtiden.

Teknikdelar
Utmärkt
(500+)
T
Toon_Link
12 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Mycket bra erbjudanden, snabb och billig frakt samt god kommunikation.

Dominion (2nd Edition)
Full Star 1
4.5
(2)
445 kr
T
Toon_Link
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Rekommenderas varmt till såväl nybörjaren som sällskapsspelsentusiasmen. Det är lätt att lära sig och kan både spelas snabbt och långsamt - efter behag. Det är mycket flexibelt i upplägget genom att kunna kombinera olika uppsättningar av kort med varandra. Eftersom det finns mängder av fristående expansioner, är möjligheterna enorma. Ett mångsidigt spel för många tillfällen.

Dominion: Big Box (2nd Edition)
Full Star 1
5
(1)
679 kr
T
Toon_Link
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Rekommenderas varmt till såväl nybörjaren som sällskapsspelsentusiasmen. Det är lätt att lära sig och kan både spelas snabbt och långsamt - efter behag. Det är mycket flexibelt i upplägget genom att kunna kombinera olika uppsättningar av kort med varandra. Det finns alltid någonting att utforska, vare sig man spelar det om och om igen med sina vänner eller med andra. Ett underskattat spel i Sverige men det verkar som att det blir mer populärt med tiden.

Siemens KI86SAF30 (Vit)
Full Star 1
4.5
(2)
T
Toon_Link
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Fungerar felfritt. Har flertalet praktiska lösningar för att kunna fästas i ett passande utrymme, i väggen. Notera att denna kyl/frys är en av de mindre varianterna (för att den ska kunna passa överallt). Notera att denna kyl är integrerad och därför ämnad att placeras i ett dedikerat utrymme. Gångjärnen på kylskåpsdörrarna kan byta sida och det är en praktisk lösning för hur man får fram en passande framsida utanpå den annars rektangulära och enkla framsidan på dörrarna. Allt som allt är den 4.5/5 baserat på funktionalitet och praktiska ändamål (där utrymmet reducerar betyget). Prislappen gör att den ytterligare får 0.5 i avdrag.