Prisjakt

RobotKeso

Medlem sen 2011-03-08
43
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Elfynd
Bra
(162)
R
RobotKeso
43 omdömen
UselRedigerades 9 månader sedan

Beställde ett kombi kyl och frys från elfynd och att dom skulle hämta det befintliga. Den nya kyl/frys väger 100kg och chauffören som skulle bära upp hade bara en vanlig liten gul pirra. Jag fick hjälpa till att bära upp skåpet. När vi skulle ta ner det gamla (150kg) fick jag hjälpa till igen pga elfynd inte har några vettiga verktyg för att bära saker. Elfynd chauffören tappade greppet om skåpet vilket resulterade i att det kanade ner mot mina ben. Jag fick ta emot 150kg med mina ben, som tur är fick jag bara lite ont och stora blåmärken. Att dom inte har seriösa leveranser kunde ha kostat mig mina ben. Fullkomligt banalt att bara ha en liten pirra för att köra kylskåp.

Hemmy
Utmärkt
(500+)
R
RobotKeso
43 omdömen
Usel9 månader sedan

Beställde en kyl där det stod 3-5 dagar leverans. Efter 5 dagar utan höra något ringde jag deras kundservice som sade att den var försenad från leverantören och att kylen jag beställde skulle nå mig 1 vecka senare. Hörde fortfarande ingenting så mejlade med deras kundservice som sade att kylen skulle komma till hemmy slutet av månaden, dvs flera veckor senare. Så jag fick 0 uppdateringar på min leverans utan fick fråga dom vad som händer. 3-5 dagar är inte 1 månad enligt mig. Står fortfarande 3-5 dagar på deras hemsida trots kylen ska nå hemmy om 1 månad.

Playoteket
Utmärkt
(9)
R
RobotKeso
43 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Toppen butik. Bra utbud och trevlig personal. Bästa brädspelbutiken.

HP E344c 34" Ultrawide Välvd WQHD
Full Star 1
4.5
(2)
R
RobotKeso
43 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Fick denna för 4100kr via HP:s hemsida (inklusive lite studentrabatt). Jag sökte en skärm för att arbeta i CAD, GIS samt liknande program som inte skulle ha en kass bild. Jag uteslöt dessa SuperWide skärmer först pga dom är dyra men när jag fick denna för enbart 4100kr slog jag till. Tycker det är bra färger för vara en VA-panel och bra betraktningsvinklar. Den fungerar att spela med också enligt mig (har bara använt 60hz skärmar) men spelar mest RTS spel. Den får 5/5 pga det jag fick för det låga priset.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
R
RobotKeso
43 omdömen
Dålig5 år sedan

Köpte en dator av webhallen som höll i ca 3 månader, gick till deras butik och ville göra en reklamation då den hade strulat en del innan. Dom ville inte göra en reklamation utan skickade den till en verkstad (LetMeRepair Nordic) som skulle byta ut fläktsystemet och musplattan. Webhallen erbjöd mig ingen ersättningsdator under tiden så gick i 5 veckor utan dator (dom själva sa att det skulle ta 3 veckor). Efter 5 veckor var datorn fixad. Fläktarna funkade, dock så hade dom inte gjort något med musplattan och 2 st fläckar som inte gick bort fanns nu på skärmen. Gick tillbaka till webhallen och påpekade det som hade hänt. Återigen erbjöd dom sig att skicka den på lagning, frågade om dom kunde erbjuda ersättningdator så länge, det kunde dom, men en dålig som inte klarar av SketchUp, CAD osv. Påpekade att jag inte kan vara utan dator i 5 veckor till då jag använder den till arbete. Då gick dom med på att reklamera. Bytte till en Asus TUF, dom fick blåskärm 4 ggr under en vecka och musplattan lade av med jämna mellanrum. Lämnade tillbaka den och sade att jag inte ville ha en ny dator direkt och ville ha tillbaka mina pengar, kassapersonal tog emot den och sade att dom skulle markera den som återlämnad efter sin lunch. Efter 1 vecka hade jag inte fått några pengar, hörde av mig till kundtjänst och tydligen hade personalen glömt markera datorn som återlämnad... Att deras reperatör inte lagade musplattan trots att det stod på beställningen till dom kan inte Webhallen stå för, inte heller att båda datorerna var kassa (snarare tillverkarna). Men motviljan att reklamera förstår jag inte på. Att dom först ville att jag skulle vänta 10 veckor sammanlagt för att få en dator lagad är inte bra service. Att personalen inte markerade datorn som återlämnad är slarvigt. Däremot så var hon i kassan väldigt vänlig och hjälpsam som visade förståelse att jag behöver en kraftfull laptop och gick med på att reklamera min första dator. Inte som den anställde som vägrade reklamera från första början. Köpte en dator tillslut ifrån Webhallen igen eftersom deras priser är bra och dom har 60 dagars öppet köp. Som tur är funkar denna bra.

MSI P65 Creator 8RD-027NE
Full Star 1
1
(1)
R
RobotKeso
43 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Köpte denna dator för 3 månader sedan. Väldigt snabbt lyfte musplattan, den var konkav. Dock behövde jag arbeta med datorn så lät det vara för stunden och för en vecka sen la fläktarna av på datorn. När man betalar ca 15000kr för en laptop så förväntar jag mig att den ska hålla i mer än 3 månader, blir väldigt tveksam mot kvalitén. Den är iaf på verkstaden för att bli fixad, hoppas så åtgärdar dom problemen ordentligt så den håller. Men nu kan jag absolut inte rekommendera datorn.

Rehifi
R
RobotKeso
43 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Toppen, kom in och ville provlyssna på ett högtalare och köpte dom efter det. Mycket bra bemötande och trevlig personal. Har ingen bil så dom tipsade om ett billigt taxibolag som körde mig ifrån butiken och hem till malmö för 209kr.

Hifi Experience
R
RobotKeso
43 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Toppen! Beställde en nålvåg och använda mig av klarna check-out när jag skulle betala. Dock så stod det fel adress på mig på klarna check-out så nålen skickades tillbaks till butiken. Tog kontakt med butiken och dom skickade den återigen till mig utan extra kostnad trots det var jag som slarvat.

Asus ZenBook UX430UA-PURE1
Full Star 1
4
(1)
R
RobotKeso
43 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Detta är nog min första vettiga laptop. Var trött på dessa 3000kr laptops som fungerar illa. Använder denna till plugg samt filmtittande. Skärmens storlek är perfekt (ger även bra färg i olika vinklar) och chassit är snyggt och ger en känsla av kvalité. Batteritiden är väl godkänd. Skönt att få en dator utan bloatware! Inget skit förinstallerat. Det negativa är att fläkten går igång vid när en kollar på film.

Sony MDR-EX650AP In-ear
Full Star 1
3.7
(65)
499 kr
R
RobotKeso
43 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Lät ok och satt i örat bra. Dock så la kontrollen av snabbt på kabeln sedan efter några månader till slutade dom funka helt.