Prisjakt

mikaelodoris

Medlem sen 2011-02-23
11
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Elgiganten
Utmärkt
(500+)
m
mikaelodoris
11 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Bra rutiner för att avbeställa en vara.

Samsung Galaxy Note 3 LTE SM-N9005 3GB RAM 32GB
Full Star 1
4.7
(93)
m
mikaelodoris
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Telefonen är bra, men tycker inte längre tycker om Samsungs produkter och nästa gång jag köper mobil blir det något annat. 1. Deras hopplösa bloatware som jag inte är intresserad av. 2. Att de tvingar mig till en onödig registrering i ett Samsungkonto jag inte vill ha. 3 telefoner lyckades de sälja till mig innan jag tröttnade, men pga deras nyfikenhet och bloatware blir det rent principiellt inte en till.

Kiki's Delivery Service - Studio Ghibli Collection (UK) (DVD)
Full Star 1
4.1
(7)
269 kr
m
mikaelodoris
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

En film för hela familjen som ger alla .ett litet positivt lyft. Mycket charmig.

Zalman ZM-TM270VA Full HD
Full Star 1
2.8
(4)
m
mikaelodoris
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Mycket nöjd med prestanda/pris. Köpte den som ersättare för en 7 år gammal Philips på 18". Härligt att samtidigt kunna arbeta med tre till fyra fönster på skärmen. Är ansluten till min bärbara och används som primär skärm vid arbete. Finns emellanåt ett streck mitt på skärmen när jag sett på video, men om det beror på den bärbara datorns grafikkort (Nvidia GeForce GT 540M)/drivrutiner eller skärmen vet jag inte, men det uppträder endast ibland och är inte särskilt störande. Återstår om den håller lika länge som den gamla skärmen som för övrigt fortfarande fungerar utmärkt, men var för liten för mina behov.

Logitech G510 Gaming Keyboard (Nordisk)
Full Star 1
4.9
(15)
m
mikaelodoris
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Köpte det igår och anser att det har den trevligaste tangentbordskänslan sedan jag slutade använda de klassiska IBM-tangentborden från 80-talet. Jag arbetar en del med textsträngar så jag har stor glädje av makrofunktionen. Belysningen hade kunna få vara lite starkare eftersom ljuset från bildskärmarna nästan negerar dem, men som tur var bara nästan. Jag hade ett G11 tidigare och där gick det inte att se tangenternas text under vissa ljusförhållanden (jodå även vana användare som använder sig av fingersättning tappar emellanåt bort sig när handen flyttas och vill snabbt hitta tillbaka). På det hela är jag mycket nöjd med tangentbordet och tycker att det är prisvärt sett till vad det (än så länge) levererar. Uppdatering: Tangentbordet slutade plötsligt att fungera. Mycket tråkigt. Sänker inte betyget eftersom man alltid kan drabbas av missöden, men om det nya jag fick också går sönder så sänks det rejält istället.

Logitech MX Performance
Full Star 1
4.2
(104)
m
mikaelodoris
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Vänster knapp har börjat dubbelklicka på egen hand. Sökning på nätet visade att mitt problem inte är unikt. har haft den i mindre än ett år, men tydligen är det något som kan inträffa efter cirka ett år, så jag hade kanske otur. Ska leta upp kvittot och byta ut den. Annars en mycket trevlig mus som jag endast använder för arbete, men pga problemet med dubbelklickning som emellanåt skapar merarbete för mig kan jag inte ge den bättre än bra. i betyg.

HTC Legend
Full Star 1
4.5
(106)
m
mikaelodoris
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Har ägt den i något år. Laggar emellanåt, vilket är mycket irriterande. Snygg och proper design. Trevligt med pekskärm Men i grund och botten tycker jag nog att min gamla N95 8GB var bättre på flera punkter, bland annat ifråga om kameran.