SubzeroNr1

Medlem sen 2011-01-17
29
Bidrag
22
Hjälpsamröster
Logitech G933 Artemis Spectrum
3
(69)
1 590 kr
10 månader sedan
Varning! Ljudet helt ok men rätt så fort fick jag ett bekymmer med en glapp on/off knapp som resulterar i att strömmen inte går jämnt till bägge lurarna = glappt ljud, ett vanligt problem vid snabb googling. Detta går till sig om man stänger och startar headsetet men känns inte acceptabelt direkt för ett headset i den här prisklassen.
Microsoft Xbox One X 1TB
4.2
(66)
3 990 kr
2 år sedan
Haft den någon vecka nu och då jag kör en 4K tv utan HDR kan jag inte uttala mig om alla de grafiska aspekterna men det är en fruktansvärt smidig maskin. För mig låter den knappt ingenting oavsett vad jag kör men då har jag den väldigt ”luftigt” placerad också. Har kört alla variationer av PS4 och även Xbox och den här är helt klart snäppet värre än alternativen även om jag har svårt att se några massiva skillnader än mot PS4 Pro. Har ej testat den än som Blueray-spelare så jag uppdaterar recensionen när det är gjort.
Cleanmate S800
3.5
(42)
1 698 kr
2 år sedan
Efter att ha lusläst både recensioner och kollat diverse videos så föll valet på S800 pga priset var inom vår ram men också dess mångsidighet. Vi har ett gammalt hus med 3cm trösklar som vi ska göra om men testade ändå att köra den och den klarade faktiskt av dessa ett par gånger! Den städar kanter, folk som skrivit tvärtom har nog inte haft tålamodet att vänta då den verkar ta dessa sist. Smidigt med våttorkning som fungerar helt ok. Om man hjälper till med köksstolar och ordnar till i hemmet så städar den godkänt för en robotdammsugare. Rekommenderas varmt. Positivt: * Väldigt prisvärd * 60db trodde jag skulle vara värre men så lönge man inte kör på natten är det inga problem. * Våttorkning! *Städar på ställen jag aldrig trodde den skulle komma åt, är ofta duktig på att ta sig loss från obekväma situationer men visst kan den fastna. Löses enklast med att göra hemmet robotdammsugarvänlig och använda magnetbanden som följde med till tex kattskålar m.m. Negativt: * Synd det ej finns schemaläggning men ingen dealbreaker för oss. * Behållaren för skräp är liten men det går fort att tömma den. Har sett vissa som tyckt att det skulle vara svårt men då har man dålig teknik eller dåligt tålamod..
QPAD QH-90
3.9
(79)
795 kr
2 år sedan
Grymt skönt headset som jag haft i snart två år. Bekvämt och helt ok ljud. Fungerar väldigt bra med TS och Disqord för både mig och mina medspelare hör mig väldigt bra. Sitter ordentligt på öronen utan att bli obekväma efter långa spelsessioner. Helt ok att se på film med. Det enda negativa är den lilla dosan halvvägs på kabeln, nästan än hur jag har kabeln (datorn är alldeles bredvid mig) så gör tyngden att det ramlar ner på golvet när jag flyttar mig en bit. Ordentligt frustrerande om man glömmer bort var den ligger men ingen dealbreaker. Nu efter ca 2 år är det glapp någonstans på kabeln så det kan bli ett högt skrapljud för mina teammates i disqord. Löser sig antagligen om jag beställer en ny kabel skulle jag tro. rekommenderas starkt till priset.
Nintendo Classic Mini NES
3.7
(41)
869 kr
3 år sedan
Saknas en stjärna för mina ( :D ) favoriter inte riktigt kom med allihop ^^ Glad att jag till slut köpte ett, gav efter för retroådran som bultat hårt sen man hörde nyheten första gången. Tråkigt över att kabellängden för handkontrollen är så kort men enkelt löst. Första kvällen spelade jag flera timmar Kid Icarus. Man var, barn igen med sina barndomshjältar :)
Sida 1