4.4 / 5
(19 omdömen)
5
(15)4
(1)3
(0)2
(0)1
(3)
Sorterat efter datum
2020-02-20
Enkelt att beställa, Supersnabb leverans, fellfri vara i obruten förpackning o väl emballlerat. Så solklart 5 stjärnor
2019-12-09
Har inget att klaga på, snabb leverans och krångelfritt.
2019-09-16
Utmärkt butik
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2019-07-25
Snabb leverans av beställd vara till ett bra pris!
2019-01-27
mycket smidigt och snabbt, och even bra pris.
2018-11-27
Inget att klaga på. Beställde en kampanjvara på Black Friday då den var billigast här. De. Behandlade ordern direkt och jag hade den på tisdag.
2017-12-26
Topp betyg! Missade ett super fint erbjudande på en högtalare med någon dag. Skickade ett mail där jag frågade om de kommer ha liknande deal under mellandagarna, blir uppringd samma dag av butiken, som vill erbjuda mig samma deal direkt. Julen blev räddad och allt levererades i god tid! Tack för grym service! God Jul och Gott nytt år!
2017-12-10
Tack Robin och Kenny för den otroligt bra support som jag fick vid min beställning. Ni hjälpte mig hela genom hela min beställning, det kallar jag riktigt bra service. God Jul på er grabbar
2017-12-06
Beställde en iPhone 8 till kanonpris som jag hittade genom Prisjakt. Enligt butiken ordersystem fanns det 6 stycken kvar i lagret när jag beställde. Några timmar efter genomfört köp och betalning får jag ett email som talar om att köpet inte kan genomföras på grund av 1. Slut på lagret. 2. Kunden har ångrat sitt köp. 3. Butiken ansåg detta köp som ett "möjligtvis bedrägeri". Naturligtvis är inget av detta sant utan butiken har helt enkelt kommit på att dom har annonserat ut en vara för billigt. Riktigt riktigt dålig stil! Usch och fy!
2017-11-30
Jävla skitbutik och bluffmakare! Jag har BEVIS! Köp inte härifrån, dom är riktiga bluffare och ljuger rakt upp i ansiktet på sina kunder. Dessutom väljer de att inte svara på mail när det inte passar dom! Beställde iPhone 8 till extrapris och betalade på en gång med kort, det stod att dom hade 7 i lager och efter min beställning fanns 6 st kvar. Jag får genast ett email med ”tack för din beställning”. Några timmar senare får jag ett handskrivet mail att priset inte gällde och lagret var slut. Idioterna lägger ut fejkannonser för att verka billigast på Prisjakt och håller sedan inte sitt löfte! Jag har sagt åt dom att jag vill ha det jag betalat för men de svarar inte längre på mail. Jag har till och med sparat bildbevis på allt, hojta till om ni är fler som råkat ut för deras bluff så delar jag med mig av allt bevis. Vi ska sätta skitföretaget på plats! Nu har jag varken iPhone eller pengarna. Tjuvar är vad dom är! Jag ska göra en polisanmälan om jag inte får pengarna senast fredag. Håll er borta från detta oseriösa falskt marknadsförande bolag. Dom håller inte vad dom lovar.
Lindgrens Radio-TV svarar:2017-11-30
Hej, Lumni. Som vi tidigare har meddelat så har vi aldrig godkänt ditt köp, pga att vi inte kunde leverera produkten till dig. Dina pengar har aldrig lämnat din bank och kommer att återföras till ditt konto via automatik från din bank. Alternativt så kan du påskynda processen genom att ringa din bank. Vi kan tyvärr inte påskynda denna process då vi aldrig har godkänt, eller har tagit del av, din betalning. Vi ber om ursäkt för allt strul detta har orsakat dig.
2017-10-04
Ringde och mailade butiken innan jag la min order. Fick svar på både mail och i telefon. Skönt med en kunnig och trevlig personal. Supernöjd med köpet och butiken. Rekommenderas. ????
2017-09-21
Dåligt och amatörmässigt företag. - Dyr frakt. 79kr för en order som är under 2kg. (När jag ville beställa ett par högtalare så gick frakten på 248kr!. Köpte via CDON och fick hemleverans gratis istället.) Sedan att dom har en tredje-part leverantör som levererar åt DHL gör att hela processen tar ännu längre tid. Det har gått två dagar nu sedan jag har beställt och dom har "skickat" paketet men ändå så syns ingenting på DHL's spårningslänk. Jag ringde DHL och dom säger att företaget har ej skickat/DHL har ej tagit emot paketet. - Överpris De flesta priserna som du ser på deras hemsida, går att köpa på andra stället för billigare priser. Ett exempel är Yamaha HS7 te.x som fortfarande kostar 2000/st när du kan hitta samma högtalare för 400kr(!) billigare på andra sidor. (Prisfall finns på Prisjakt) Deras priser är gamla och förändras inte, när andra företag sänker sina priser med tiden. - Dålig kundservice Jag har stått i telefonkö nu i 5 minuter, fast grejen är att ingen annan ringer till dom! Det är en liten butik i Hallstavik/Norrtälje och inte Skatteverket som man ringer till men ändå så svarar ingen. Det är inte upptaget i telefonen heller utan det ringer på bara. Jag väntade 5 minuter sedan så la jag på. Med tanke på alla dessa punker så rekommenderar jag att ni verkligen tar en annan butik. Netonnet / CDON / Komplett fungerar bra. Erbjuder gratis frakt också.
2017-02-16
Snabb leverans och bra kommunikation, jag rekommenderar varmt andra köpare Lindgrens Radio-TV! En butik som verkligen tar hand om sina kunder på bästa sätt! Tack!
2016-08-27
Utmärkt leverans utan strul.
2016-05-30
Beställde ett par hörlurar vid 9 och dom skickades samma dag vid 1300, mycket bra info i mail när försändelsen skickades. Lite mera produktinfo är att önska, men annars toppen! Återkommer med produktrecension.
Sida 1