Prisjakt

NaJa

Medlem sen 2011-01-06
13
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T510 32GB
Full Star 1
3.8
(19)
N
NaJa
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Har tidigare haft Ipad 1 & 2. Ville gärna fortsätta med ipads, men använder PC och behövde en arbetshjälpreda i form av en tablet för kontrollering av kvalité. Har använt den nu i 1,5 år och kunde inte valt en bättre tablet. Är supernöjd, använder den mycket. Har alltid haft svårt för android enheter pga reklam, detta gör sig gällande fortfarande. Men allt annat är bra. Och ja, den får minuspoäng för reklamen, dåliga högtalare... även med inkopplat headset.

Jabra Elite 65t Active Wireless In Ear
Full Star 1
3.9
(81)
979 kr
N
NaJa
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Supernöjd överlag. Kan krångla lite om de är uppkopplade till flera enheter. Ex dator och telefon. Lyssnar du på musik och trycker ljudlöst på telefonen för samtalet så hör du ringandet tills det är slut. Fick dock reklamera varan då vänster hörlur slutade att fungera. Hade tagit nya om jag inte fått problem med irriterande örongångar då jag använder dessa väldigt mycket. Föredrar apples traditionella hörlurar som sitter utanför örongången.

LED Lenser H7R.2
Full Star 1
3.4
(8)
667 kr
N
NaJa
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Supernöjd med pannlampan. Haft den ett bra tag o gubben snor den hela tiden efter att hans Jakt Silva pannlampa gick sönder. Kan förstå dem som tycker den är obekväm, men efter att ha funnit rätt inställning så har jag aldrig haft ett problem. Blinkandet är super för då vet man att man snart har slut på batteri. Använd för jakt-hundrastning-träning i mörker både med hundar och för egen del. Enda nackdelen som kan uppstå är att man råkar trycka på knappen (bakåt) om man förvarar den i fickan. Inget problem med batteritid, men å andra sidan det beror vad man har för användningstid, men 1h eller 4-5h fungerar utmärkt. Har svårt att komma på nackdelar med pannlampan då det är den bästa vi haft och vi bägge arbetar som naturguider sen tio år tillbaka och har testat oss igenom sortimentet.

Rubicson 48395
Full Star 1
1
(6)
N
NaJa
13 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Jag o min far köpte en vardera. Ingen av dem fungerade bra. Tappade kontakten med sensorer konstant. Klarade inte av avstånden som står i specifikationen.

Garmin Vívofit
Full Star 1
3.2
(10)
N
NaJa
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Har haft armbandet i snart två år och den är bra. Jämför den ju med gubbens Garmin Phoenix 3, men iom att jag inte tränar på det viset så är det overkill på mig. Men den här är toppen, skulle vilja ha den syncad med en hjärtmonitor som satt i bh:n det hade ju varit klockrent! Däremot är armbanden rent ut sagt förkastliga. Jag fick ett armband och köpte till tre. På två år ligger jag nu på mitt sista armband. Jag hatar att behöva slänga såhär mkt plast som det faktiskt innebär, därav en stjärna mindre. Kommer köpa någt mer hållbart.. (om det finns för en sån gammal enhet). Men vivofiten i sig är super! Har hjälpt mig mkt! Batteritiden är bra, ca 1 år, måste dock överföras efter 14dgr till app/dator. hade varit skönt om det gjorts automatiskt. Men då måste man ju uppgradera sig o det vill jag inte än..

Siemens KS36VAW31 (Vit)
Full Star 1
3
(2)
N
NaJa
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte denna för ca 1,5 år sedan. Lätt att installera och vi var mycket nöjda. Inga problem med fläktarna. Däremot så är manualen under all kritik. Inte ens den online är bättre. Man får hjälp med enklare problemlösning, men efter 1 år så fick vi läckage på den. Tyvärr hittar vi inte åter vare sig garantisedel eller manualer på papper. Men vi har kvitto. Däremot så gick det ju inte att lösa problemet enligt deras manual och "lös problem". Den läcker fortfarande trots att vi följt åtgärden enligt manual.

ZyXEL LTE3301
Full Star 1
4
(8)
N
NaJa
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Bor ute på landsbygden, har enbart kopparnätet till fasta telefonen (dock ryker den i år). Har bättre internet med den än via kopparnätet, samt bättre täckning än vad mobilerna har. Fort går det också, streama filmer via chromecasten och routern. Inga problem samtidigt som vi kan vara upp till tre telefoner som surfar och även dator/padda igång på nätet utan att filmen hackar. Rekommenderar den varmt!

Lenovo U31-70 80M500GCMT
Full Star 1
1.5
(2)
N
NaJa
13 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Köpte datorn 2016 januari (tidigt). Det var en försenad födelsedagspresent och jag var överlycklig, den skulle vara strået vasare än den datorn min man hade och som jag emellanåt lånade. Den var ju klockren och funkade superbra fram till 2016-maj då dog den helt, ca 4 månader gammal. Skärmen slutade fungera och efter att ha följt rekommendationer från webben så kontaktade jag webhallen eftersom garanti fortfarande fanns.Lämnade in den i mitten av maj, de sa två veckor och just nu har det gått en månad, jag får inga uppdateringar (eller mail för att se hur ärendet går) vet ej heller felet, då jag hade mkt skrivet material på datorn (ej i molnet klantarsel som jag är). Så sa de också att de INTE kunde garantera att de kopierade hårddisken tydligen skulle den nollställas.. alltid trevligt att leva i 2016 då borde man kunna få hårddisken på USB tycker man!

BeSafe iZi kid X3 (inkl. Isofix bas)
Full Star 1
4
(3)
N
NaJa
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Vi köpte en ny Besafe iZi Kid X3 till vår dotter, från 2014, vi har haft den ett år och är supernöjda. Den är enkel smidig, trögheten tror jag absolut kan komma på knapparna med ålder som nedanstående omdömare påstår, men på våran är den inga problem. Det som kan vara bra att ha till är en bältessamlare = slipper ha ungen som smiter från bältena med överkroppen men sitter fast med de undre delen av bältet ändå fast. Samt att vi har märkt att ena bältet ibland inte spännt åt ordentligt, vilket gjort att vi blivit extra noggranna när man "lättar" på bältena och att hålla stolen i hyffsat rent skick. Vilket är svårt med småbarn, men det går. Man behöver inte vara pedantisk... Rekommmenderar stolen varmt!

CDON
Bra
(500+)
N
NaJa
13 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Strulade till sig med att jag inte fick första paketet - fick göra om köpet en vecka senare och då gick det undan!