Prisjakt

7echnoid

Medlem sen 2010-12-29
10
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Miiego Boom Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3
(1)
1 599 kr
7echnoid
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

TLDR: Bra ljud. Mindre bra ergonomi. Hög kvalité. Ser klumpiga ut. Hörlurarna ger ett väldigt stabilt och gediget intryck och förpackning och tillbehör adderar till detta. Ljudbilden är bra. Basen har bra tryck utan att bli allt för "grötig" och toppen funkar också. Överlag funkar de bäst för elektronisk musik eller hiphop men de låter helt ok även för metal och annat (mellanregistret kunde varit lite tydligare). Positivt: +Bra tryck i ljudet som kapslar in lyssnaren riktigt bra. +Bra kvalitékänsla överlag på både material och finish. +Efter parning med t ex mobiltelefon kopplar de mycket snabbt upp sig direkt när de slås på. +Utbytbara öronmuffar beroende på användning. Negativt: -Trycker väldigt hårt mot huvudet och öronen för att de ska stanna kvar under aktivitet (de är rätt tunga så det behövs). Detta gör att man efter en timmes lyssnande gärna vill ta av sig dem. Gäller även om man bara lyssnar hemma i stillhet. -Öronmuffarna är ganska små så det är precis att de täcker över mina "normalstora" öron. Ibland kommer de i kläm och man måste justera. -Grundvolymen via Bluetooth är väldigt hög! Om jag har dem på det allra lägsta (innan de blir helt avstängda) så är det "lagom". Det gäller även rösten som berättar om parning, osv. Det finns alltså inte möjlighet att spela lite bakgrundsmusik bara, utan allt är mer volym! Kan hända att detta kan ställas in på något sätt i telefonen, men har inte detta problem med några andra hörlurar. -De ser väldigt "klumpiga" ut på, då de är stora och bygger ut väldigt mycket från huvudet. Smaksak kanske, men inte perfekt för mig.

Hardanger Bestikk Ramona Bestickset 24 Delar
Full Star 1
5
(2)
1 799 kr
7echnoid
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Väldigt lätta bestick viktmässigt och inte allt för stora. Funkar för hela familjen och är behagliga att använda. Knivarna har bra tänder som funkar för de flesta ändamålen. Stiligt utseende och bra kvalité.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
7echnoid
10 omdömen
Utmärkt3 år sedan

+Väldigt bra utbud +Enkelt att hitta det man söker med filtrering +Bra priser på det mesta +Flera olika fraktalternativ +Bra medlemsförmåner +Trevlig kundtjänst och även personal i butikerna som alltid försöker hjälpa till

Logitech G502 Proteus Spectrum
Full Star 1
3.9
(64)
7echnoid
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

+ Mycket skön mus att hålla i och väldigt bra följsamhet i alla rörelser. + Bra programvara för RGB-inställningar + Bra att man kan lägga i vikter efter eget tycke - Fastnar man minsta lilla på kanten till musmatta (hård matta) så lossar luckan under musen där man sätter i vikterna, vilket gör att den knappt kan användas. Har hänt mid-fight i FPS-spel vilket direkt gör att man förlorar. - Skrollhjulet är alldeles för känsligt/rullar för lätt. Har hänt när jag klickat/rört musen att jag råkat skrolla utan att vilja, vilket har bytt vapen i spelen. Har tvingats ta bort den binden i setup så det inte händer något när man skrollar. - Skrollen igen... Alldeles för lätt när man t ex läser längre dokument på nätet eller i ordbehandlare. Plötsligt sätter den snurr och man är tre sidor ner istället för en. - Mycket lätt att råka komma åt knapparna för DPI-inställning så man byter av misstag medans man spelar. Mycket irriterande! Sammanfattning: Skön mus som svarar precis som man vill på rörelser och ligger skönt i handen. Snygg är den också och det känns som kvalité. Betyget dras dock ner ordentligt av luckan under som har ramlat av flera gånger, samt att DPI-knappar och skrollhjul är på tok för "lätta".

Saucony Ride 10 (Herr)
Full Star 1
3.8
(4)
7echnoid
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan

Underbar neutral sko att springa i. Har använt Ride 8, Ride 9 och nu Ride 10 och är mycket nöjd. Ride 10 känns aningens mindre än de andra - inte en hel storlek, men på något sätt inte lika rymlig. Den är dock fortfarande väldigt skön med lagom dämpning - man har fortfarande känslan kvar. Mycket bra skosnören som inte glider upp också. Jag har sprungit upp till maraton-distans i dessa skor och kommer att köpa ett par till nu när mina nuvarande Ride 10 närmar sig 70 mil och börjar bli lite slitna...

JBL On Beat Venue LT
Full Star 1
4.1
(8)
7echnoid
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

+ Riktigt riktigt bra ljud, speciellt om man spelar på lite högre volymer + Snygg design + Stabil lightning-docka som också är infällbar - För stora steg när man ska ändra volymen - Appen känns ganska meningslös (har iofs inget med spelaren i sig att göra) Riktigt bra ljud och snygg design. Bra basåtergivning utan att tappa diskanten och "gröta till det". Alldeles för stora hopp mellan volymstegen när man spelar musik. Speciellt om man höjer via telefonens volymknappar (spelat via bluetooth). Funkar ok om man dockar telefonen och kör med spelarens volymknappar, men även här lite för stora hopp mellan varje steg på volymen. Finns en gratis app för att styra och ställa in förprogrammerade equalizer också men den är väl bara "ok" och något jag avinstallerade redan första veckan. *Höjt betyg då en stor bug fixats i och med nyare iOS.

Urbanears Hellas Wireless On-ear Headset
Full Star 1
3.7
(17)
7echnoid
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Har använt dessa under mer än 1,5 år - främst vid löpning utomhus och deras "vattentålighet" har fungerat i ur och skur - i allt från ösregn till snöstorm! Dock fungerar inte touch-funktionen alls eller väldigt dåligt när de blir blöta eller om man blir svettig om händer och fingrar. Är man någorlunda torr så är det en väldigt bra funktion dock. Har använt dem som handsfree vid ett par tillfällen när det ringt på mig under löprundan och de jag pratat med har tyckt att det låtit väldigt bra och utan brus från fartvind. Ljudet i dem är förvånansvärt bra för en "sportlur". Självklart kan de inte mätas med vanliga hörlurar, men de håller mycket bra klass för att träna med. Batteritiden är fenomenal! Springer ca 4 timmar per vecka och laddar jag varannan vecka så är det aldrig några problem. Har aldrig fått slut på batteriet under en runda. Passningen över öronen är lite hård och jag upplevde det först som lite jobbigt men man vande sig snart och nu tänker jag aldrig på det. Det är en slags mesh på öronkuddarna vilket gör att de inte blir lika svettiga och varma som vanliga kupor annars lätt blir, så det är väldigt skönt när man tränar. Notera: De som kallas för "röda" är snarare korallfärgade/orangea än röda :) + Ljudet + Batteritiden + Vattentåliga + Väldigt lätta och bra fast på huvudet - Touchen fungerar sådär vid svett/fukt, så ska man byta låt mycket är det inte så bra - Aningens svag bluetooth-signal, både i styrka och i att den ibland krånglat (och nu gett sig helt).

Skullcandy Ink'd 2.0 Mic'd In-ear
Full Star 1
3.5
(8)
7echnoid
10 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Platt ljud med dålig bas. Det låter instängt och burkigt och inte alls bra! Köpte två par med olika "design" - ett till mig och ett till frugan. Hon är inte heller alls nöjd! Mycket bättre ljud i hörlurarna som medföljer iphone. Har använt dem på iphone 5S och 5C. På 5S funkar inte knappen för att svara, pausa osv. Dock fungerar micken. På 5C verkar det dock fungera. + snygg design - dålig bas - burkigt ljud som låter instängt - alla funktioner fungerade inte på iphone 5S Sammanfattning: Snygga och sköna lurar men bedrövligt ljud och tveksam funktionalitet för handsfree! Köpte pga alla goda betyg på prisjakt men blev väldigt besviken! :(

SteelSeries 5Hv2 Over-ear
Full Star 1
3.6
(40)
7echnoid
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

+ Mikrofon som man kan "fälla in" + Volymkontroll på sladden + Mycket sköna att ha på, även om man sitter flera timmar i sträck + Stabil kvalité (har haft mitt i 2-3 år och det duger fortfarande) - Kanske inte världens bästa ljudåtergivning. Som någon annan skrev - "lite burkigt" (men duger bra för att gamea med) - Något dåligt ljudupptag på micken, så man får dra upp inspelningsvolym och boost ordentligt.

Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2
Full Star 1
4.3
(47)
7echnoid
10 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

+ Ganska så tyst + Billig - Alldeles för dålig kylning (och det är ju därför man har den)! - Lite krånglig installation (AMD) Lite krånglig/pillig installation för AMD (AM3+ socket), men plockar man bort fläkten först, så går det ganska så ok ändå... Nu till problemet: Den täcker inte hela CPU:n och även om den är rätt så tyst och idle-tempen är riktigt bra så blir det väldigt väldigt varmt så fort man belastar systemet! Har till och med bytt till bättre kylpasta (och gjort rent noga efter konstens alla regler), men det hjälpte bara någon grad... Väldigt besviken. Kan dock tänka mig att den är bättre för Pentium. Hade ALDRIG rekommenderat den för AMD dock.