jay-jay

Medlem sen 2004-09-09
57
Bidrag
84
Hjälpsamröster
Jordklok.se
Utmärkt
(500+)
OK
Redigerades 9 månader sedan

Att köpa var helt ok och jag var nöjd med produkten. Tyvärr finns det ingen länk att avregistrera sig från deras nyhetsbrev i utskicken och man kan inte heller ställa in det i sitt konto i butiken. Det drog tyvärr in helhetsintrycket rejält. Edit: Nyhetsbreven är så omfattande att mailklienten automatiskt kortar ner dem så inte denna länk syns. Man var tvungen att öppna nyhetsbrevet i webbläsaren för att se den. Bättre att det i alla fall fanns men inte bra.

Smarter SFC01EU
Full Star 1
1.8
(1)
296 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Gick inte att paira den ens. Försökte till och med att ta bort lösen på mitt WiFi men inte ens då fungerade den. Värdelös. Lämnades tillbaks.

Sony PlayStation 5 (PS5) 2020 825GB
Full Star 1
3.9
(113)
8 398 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Helt ok men inget att betala överpris för att få tidigt. Du kan lätt vänta tills det finns i lager i affären. Inte så dramatisk uppgradering att du missar något stort om du redan har en tidigare generation.

JBL Link 300 WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
2.8
(1)
3 048 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Helt ok ljud. Bra när den funkar. Tappar tyvärr ofta kopplingen mot wifi och Google Assistant. Var tyvärr samma sak med Link 10 så det blir nog inga fler JBL till vårt hushåll.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 2 år sedan

Uppdaterar då senaste gjordes för 6 år sedan. Fortfarande minst lika nöjd dock. Brukar ha bra priser och smidigt att handla online. Pålitliga och hanteringen brukar gå snabbt. Även fått bra hjälp i butik när jag har efterfrågat det. Bästa intrycket är dock av hur de hanterat reklamationer. Min son köpte en TV som bara fungerade en dag och sedan dog. Slapp vänta på reparation utan de gav oss en utbytes-TV istället. (Uddevalla) Oerhört tacksam för det. (Och framför allt sonen som hade lagt sina sparpengar på köpet.) Snyggt skött och där åkte Elgiganten upp ett snäpp i listan på vilka man helst handlar från. (Äldre inlägg: Alltid bra priser. Aktuellt varustatus i webbutiken. Skickar snabbt. Bra och trevlig personal i den fysiska butiken (Göteborg,City i alla fall) Nu senast handlade jag via min telefon och det gick smidigt och bra vilket en del kan falla på. Behöver inte heller registrera ett konto för att handla vilket jag ser som stort plus.)

Passion Home
Bra
(45)
Usel
Redigerades 2 år sedan

OBS! Alla höga betyg kommer från användare med 1 omdöme. Alla med låga betyg kommer från användare med många omdömen. Dra era slutsatser själva. Prisjakt lyckades tydligen inte göra det trots anmälda betyg. (Fast efter min kommentar så lär väl antalet omdömen från dessa personer öka misstänker jag) * Fortfarande främst höga betyg från personer som aldrig har lagt ett enda omdöme på prisjakt tidigare. Tragiskt att prisjakt själva inte bryr sig.

Batterioutlet
Dålig
(22)
Dålig
Redigerades 2 år sedan

Önskar att jag hade kollat betygen här innan. Fick ingen orderbekräftelse men beställningen kom in till Klarna dock. Går ej att kontakta. Svarar inte på mail. Efter en vecka så får jag nog förlika mig med att inget kommer. * Varan "försvann i posten". Inte omöjligt iofs men det var ju inte helt oväntat att jag inte skulle få paketet. Ändrar däremot betyget från usel till dålig för de skötte trots allt min avbeställning ganska snyggt utan krångel.

Samsung HW-Q96R
Full Star 1
3.8
(12)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Saknar en del i mellanregistret. Få kalibreringmöjligheter. Snålt med ingångar. Funkar bra till film men för musik tycker jag inte att det håller något vidare. Med tanke på hur prisat detta system har blivit överallt så hade jag förväntat mig mycket mer, framför allt vid filmtittande. Känns mer som att det prismässigt borde ligga runt 5000:- Absolut största problemet med den är att den inte har dedikerade knappar för input vilket ställer till det en hel del när man vill använda sig av en Harmony eller liknande multifjärr för alla sina apparater.

Samsung Galaxy S10 SM-G973F/DS Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
3.9
(44)
4 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Bara haft den i några dagar så kanske lite tidigt att ge ett korrekt betyg. Får se om det förändras. Är det något jag saknar på den? Nej, inte direkt. Är det en bra telefon? Super. Är den värd 10.000:-? Nej det tycker jag inte så betyget dras ned av det. Hade den kostat 6.000:- så hade den fått toppbetyg men den erbjuder inte tillräckligt utöver vad andra i den prisklassen gör för att få full pott med det priset. Folk hyllar batterier. Jag är inte övertygad. Min klarar definitivt inga två dagar. Knappt ens en. Men jag använder ju min telefon under dagen ;-). Å andra sidan gör ingen annan telefon det heller. I jämförelser med andra telefoner är batteritiden bra.. men inte bra nog för en så dyr telefon. Så sumering: Riktigt bra telefon men inte prisvärd. Hade jag köpt den igen? Troligtvis. Men nästa telefon misstänker jag blir ett kinesiskt märke.