Prisjakt

UlfL

Medlem sen 2010-10-23
26
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Svenssons i Lammhult
Bra
(41)
U
UlfL
26 omdömen
Utmärkt2 månader sedan

Bra och väldigt fina saker (om än ofta dyra). Enkelt beställa, snabb leverans

Bosch MC812M865
Full Star 1
2
(1)
3 105 kr
U
UlfL
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Har du tänkt ha den till bullbak. tänk om. När jag blandade första degen i denna, lussebullar (0.5 l mjölk, 175 g margarin och drygt 1l mjöl) så gick det först ganska bra. Maskinen fick jobba lite för att knåda degen, men helt ok. När jag sedan lyfte bort skålen så hade degvätskan/deg runnit genom mittpinnen och lagt sig under skålen. Kanske ok om det var lätt att göra rent. Men under skålen finns ett hål där kugghjulen (i plast) för alla driva tillbehören, och den var full med deg. Tog nästan en timme att pilla rent med papper. Det kommer fortfarande ut lite deg när jag kör runt kugghjulen. Otroligt dålig konstruktion. På gamla maskinen rann det också deg som lade sig under skålen, men mycket mindre, och där fann ingen hål utan man kunde enkelt torka bort det. Men här.... Pratat med support på Bosch som säger att konstruktionen tyvärr är sådan att man får stå och pilla bort degen. Och om maskinen inte längre vill fungera pga degen i mekanismen så ska jag lämna in den för reparation på garantin.

B&W Bowers & Wilkins PX7 S2E
Full Star 1
4.8
(5)
3 817 kr
U
UlfL
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 månader sedan

Verkligen bra hörlurar. Just nu finns det väl 3 topmodeller i hifi mellansegmentet (upp till ca 5000 kr). Smak o tycke (och ljudbild) bestämmer. Jag har haft dessa en vecka. Fantastiskt ljud, lång batteritid, snygga, sköna på huvudet (märks knappast), helt ok brusreducering, bra app, fungerar bra för telefonsamtal, bra byggkvalitet. Inte helt optimala till spel (för bra ljudbild), och har svårt att hålla de kopplade till datorn. Ångrar mig inte en sekund :)

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
U
UlfL
26 omdömen
BraRedigerades 5 månader sedan

Struligt när man vill skicka vara (present) till någon annan adress

Amazon.se
OK
(500+)
U
UlfL
26 omdömen
Utmärktett år sedan

Jag är Amazon Prime medlem, och majoriteten av beställningsrna får jag gratis hemskickade dagen efter. Fungerar väldigt bra. Även returer. Ofta lägsta priset på nätet.

Delitea
Utmärkt
(500+)
U
UlfL
26 omdömen
UtmärktRedigerades ett år sedan

Enkelt handla, snabba leveranser. Nöjd!

Inet
Utmärkt
(500+)
U
UlfL
26 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Snabbt o enkelt. Bra priser o sortiment.

Apotea
Utmärkt
(500+)
U
UlfL
26 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Enkelt, smidigt och snabb leverans.

Yamaha Avant Grand N1X
Full Star 1
5
(1)
79 999 kr
U
UlfL
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Otroligt bra ljud, framför allt om man använder öppna hörlurar och standardinställningen för ljudet, dvs sampingen av Yamahas egen största koncertflygel CFX. Så realistiskt i rummet, jag måste ta av mig hörlurarna ibland när jag spelar på natten för att vara säker på att det inte hörs i lägenheten. Bra känsla i tangenterna då hela mekaniken finns kvar (hybrid). Kompakt för litet utrymme. Och bonus att aldrig behöva stämma den. Dock ganska dåligt med andra digitala möjligheter. Här verkar Yamaha istället lägga mycket av "gull-gullet" i sina lite enklare digitala flyglar. Men är ditt mål bara att spela och du vill att det ska kännas och låta bra, så är N1X ett bra val.

TP-Link KL130 LED E27 10,5W (Dimbar)
Full Star 1
5
(4)
382 kr
U
UlfL
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Enkel att koppla in. Funkar med Google Home (röststyrning). Relativt enkelt att sätta olika vitt ljus beroende på dag/kväll etc.