Kategorier
Prisjakt

etxley

Medlem sen 2010-10-23
17
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
en månad sedan
Har verkligen förstått vad kundfokus är, så enkelt att beställa och få hem.
Jabra Evolve 40 MS Stereo
2.8
(2)
539 kr
7 månader sedan
Har på olika sätt haft 3 stycken. De fungerar väldigt bra om man vill avskärma ljud från att komma in i micken runt omkring, t.ex. i ett kontorslandskap eller i ett kök. Bra ljud och sitter helt ok. Snygg design. Dock så är infästningen av hörsnäckorna i bågen över huvudet ganska klen. Det är en relativt tunn plast skena som åker in o ut i bågen. I alla tre headseten så har något gått sönder när man dragit dem ut och in, hörnäckan "hänger och slänger". Detta har resulterat i dåligt ljud eller att hela hörsnäckan blivit lös. Den konsturktionen är dålig. Så funkar bra i 1-2 år, sedan sönder och dags köpa nytt.....
Linksys Velop WHW0303 (3-pack)
2.9
(23)
2 890 kr
2 år sedan
Haft dem i nästan 2 år och de har aldrig funkat felfritt. De bästa dagarna är de stabila och kopplar upp datorer och mobiler när man rör sig i huset. Dock loggar barnens ps4 ut efter 20 min och i vissa rum tappar den konstant kontakten. Sämre dagar så är man utloggad eller slängs ut. Vissa noder går ner, utan varning, och måsta manuellt kopplas på i nätet igen. Idag värsta dagen där 4 av de 5 noderna är Offline och frun som jobbar hemma slängs ut var 20 min mitt i hennes telefonmöten. Pratat med supporten. Första 15 min ska jag igen berätta serienummer och versioner på hw mm. Sedan återstart av systemet (som jag redan gjort). Därefter vill de att jag kopplar bort alla enheter utom den med sladd + alla andra enheter som är fysiskt kopplade till routern. Sedan ska jag ställa en Velop vid den sladdkopplade och försöka koppla ihop dem. När det är gjort så tar vi nästa etc. Tar minst 2 timmar och klättra i bokhyllor och flytta och koppla in och ut alla enheter i hemmet. Extremt frustrerande, så nu har jag tröttnat och det blir blocket för dessa och inköp av annan modell.
Sportlife Nutrition Crispy 40g
3.5
(1)
10 kr
2 år sedan
Väldigt goda. Lagom stora. Bra med protein. Inte för söt. Lite dyra när man köper den styckvis. Försök hitta på typ mässor i kartong (18 st).
Wiggle SE
OK
(97)
Utmärkt
2 år sedan
Handlat i många år. Ibland lite lång tid för att få paketen, men funkar annars bra.
Rajala Pro Shop
OK
(270)
Dålig
3 år sedan*
Beställde en Panasonic GH5 kamera sent tisdag kväll. Skrev att jag behövde den senaste fredag eftersom jag skulle åka till Almedalen söndag och använda den där. Tänkte att de hade två hela dagar på sig. Fick inget svar eller kommentar, började undra lite onsdag så skrev till Rajala och frågade om jag kunde hämta ut den i butiken i Stockholm som eventuell Plan B eftersom jag jobbade i närheten onsdag-fredag. Fick svar att det inte gick att hämta ut i butik. Skrev då igen att jag behövde kameran senast fredag. Inget svar. På torsdag kom först ett mail som bekräftade att paketet lämnats för transport, lät ju lovande. Men sedan ett mail till från Rajala kundsupport där man sa att paketet inte skulle komma fram förrän på måndag. Så jag fick filma med min gamla kamera i Almedalen (eftersom det finns en begränsning 30 min i GH4 och eventet var 1 timme, och jag var ensam, så fick jag inte med de sista 30 min.....:( När jag beställer en tandborste på apotea på morgonen så körs den ut på sena eftermiddagen (och är gratis!), så besviken på - inget svar att ni inte skulle kunna leverera på mitt uttalade behov (senast fredag) - att det tar mer än et dygn att skicka iväg en beställning - att leveransen tar mer än en dag - och att jag behöver betala frakt på en produkt som kostar 18,000 kr 4 stjärnor för att paketet bra inslaget och innehållet den kamera som jag beställt, samt priset lägst på prisjakt (just nu)
*Redigerades 3 år sedan
Huawei Watch Active Leather
3.7
(2)
5 år sedan*
Ursnygg. Känns riktigt bra och faktiskt inte alls tjock, vilket jag var orolig för, och fastnar inte heller ikläderna som min tränigsklocka. Skärmen är väldigt skarp och det blir bra grafik. Har haft klockan i 2 dagar, så det kanske kommer att kännas annorlunda efter ett tag, men just nu tänker jag inte på klockan under dagen (har varit utan klocka några år). Har laddat ner olika urtavlor som man lätt ändrar från telefonen. Sen måste man inse att klockan är ett komplement till mobilen. Det är begränsade saker man kan göra, framför allt till det priset. Det mest användbara är att snabbt kolla på sms och mail som kommer, så att man hela tiden har koll. Det verkar oxo gå att använda google maps för att orientera sig. Men som t.ex. träningsklocka är den inte alls i närheten av t.ex. en Garmin eller Polar. Några nackdelar, eller lite sämre saker man får leva med - Laddningen, som många beskrivit. Inte så farligt och man bara kollar noga att den laddar. Klockan går över i en speciell laddnings-skärm, så går inte att missa om piggarna inte är rätt centrerade. - Röstinput, Mer än hälften av gången jag säger "ok google" händer ingenting - Touch på skärmen. Reagerar väldigt långsamt och ibland inte alls. Superirriterande. Man lär sig till slut hur man ska göra + att inte vara otålig. Men långt ifrån mobilen Potentialen vad man skulle kunna göra med klockan är enorm, så det kommer förhoppningsvis en del roliga grejer framöver i Android Wear. Kan man leva med att den inte är perfekt, ser huvudanvändningen som att kolla mail o sms (och liknande) (+tycker techogrejer är roligt) + vill ha något riktigt snyggt, och kan lägga ut lite extra pengar, så är den perfekt. I like
*Redigerades 5 år sedan
Logitech G602
3.9
(43)
609 kr
5 år sedan*
Riktigt skön! Solid med kvalitetskänsla. Använder den för filmeditering mm på PC. Köpte först en M560. Värdelös. M560 sladdrig, glider dåligt, scrollerhjulet känns som det ska trilla av. Men nu är jag nöjd. Logtiech Gaming Software gör det enkelt att programmera knapparna för mina program.
*Redigerades 5 år sedan
Osram LED Star Classic A 806lm 2700K E27 10W (Varmvit)
2.5
(1)
48 kr
5 år sedan*
Lyser bra, men gått sönder efter bara 6 månader. Har slängt kvittot, och när jag läser på Osrams hemsida så står det att man måste skicka in lampan till dem (med kvittot). Bara portot är ju mer än själva lampan. Dålig (på gränsen till värdelös) garanti (och vem sparar kvittona på alla lampor man köper till huset....)
*Redigerades 5 år sedan
KEF LS50
4.6
(12)
9 900 kr
5 år sedan*
Är ingen audiofil så omdömet blir strikt subjektivt ifrån ett lyssnande på TV och musik. Bytte ut den billiga surroundet mot dessa, och de matchar mer än väl. Dock svårt när kulorna ska vissla bakom ryggen på tittarna i en film, men ljudet som sådant är så mycket bättre. Klart o rent och ingen "yllefilt". Tyckte tidigare att TV ljudet (Pioneer platsma med extrahögtalare) var helt ok, men när jag switchar mellan TV och KEF, så är det en stor skillnad. Kan sitta och bara blunda framför högtalarna på kvällarna till musiken. Basen lite tunn, som flera påpåekat. Jag kompletterade med subwoofer Velodyne SPL-800i, som funkar bra ihop, steglöst mellan de två. När basgitarren går in så finns känslan plötsligt i magen oxo.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1