Kategorier
Prisjakt

Mizzoo

Medlem sen 2010-09-22
12
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Mario Tennis Aces (Switch)
4
(2)
549 kr
7 dagar sedan
Bra spelkänsla med varierande spellägen. ”Swing” läget (styr med rörelser) är riktigt kul, särskilt med familj och vänner i split screen. Singleplayer läget är helt ok, multiplayer läget med online turnering är suveränt. Köp!
Elgiganten
Bra
(500+)
Utmärkt
3 månader sedan
Överlägset förstahandsval när det kommer till elektronik, Amazon.de på andraplats.
Babolat Viper Technical (2021)
3.8
(1)
2 995 kr
3 månader sedan
Gick från ett droppformat Siux Diablo med 3K carbon till detta för att få lite mer fart i det offensiva spelet. Var orolig för styvheten i och med 12k, men blev snabbt överraskad av mängden kontroll vid finess spel. Glänser vid smashar, men även vid slice tack vara den ruggade samt sandpapperliknande ytan. Något förlängt skaft ger utrymme för tvåhandsfattning vid snabbare backhand. Kommer utan ramskydd, ett litet minus.
Marshall Major III Bluetooth
3.6
(17)
799 kr
ett år sedan*
40mm element! Bra byggkvalite, grym batteritid och otroligt smidiga. Sitter bra trots on ear! Oerhört snygga i den bruna färgen. "Rolig" ljudbild vid låg/mellanvolym, med rätt låtar. Funkar bra med rock och pop musik. I flera låtar saknas detaljerikedomen vilket leder till att man gärna höjer volymen ett snäpp. ... Då blir dessa tydligt bastunga och ibland lite vassa. I låtar med intention att ha framträdande bas blir de väldigt uttröttande och "boomiga". Tar emot att behöva lämna en dålig recension på en sån gedigen produkt. Men för en som gärna varierar musik gengre beroende på humör har dessa en benägenhet att förstöra ljudbilden med för mycket bas och ett dolt mellanregister. Förr 699 är de ett kap.
*Redigerades ett år sedan
V-Moda BoomPro
3.8
(5)
333 kr
ett år sedan
Klockren mic! Parar ihop den med SHP9500, svårslagen kombination för ett mäktigt gaming headset.
Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse
4.5
(25)
1 089 kr
2 år sedan
Har ägt G502, G305 och nu G Pro Wireless. G Pro Wireless som mus är ett mästerverk. 80 gram, perfektion sett till sensor och precision samt batteritid (60h). Nr 1 till FPS om den sitter bra i din hand. Den lätta känslan gör tyvärr att den upplevs nästan tom inuti och plastig. OBS! Köp den inte i tron om att det är en bättre mus än andra möss (tillverkade senaste 2 åren). Mer eller mindre är samtliga trådlösa möss från Logitech helt suveräna sett till sensor och precision. Välj därför mus utifrån 1. passform, alla är vi olika och jag understryker att detta är det viktigaste egenskapen 2. Vikt, kör själv med låg sens och då är låg vikt ett måste, detta är högst personligt! 3. Trådlöst? För mig en självklarhet. Välj logitech. G305 är en mus som är minst lika bra (skall köras i 800dpi eller högre, sänk därefter in game för att motsvara 400), så bra att jag valt att behålla den då batterier erbjuder bra mycket längre hållbarhet. Med ett AA lithium väger den 89gram. Dock är den lite för liten för egen del.
Melitta Caffeo Barista T
4.2
(2)
2 år sedan
Vår EQ.5 la av, valde annan väg en Siemens denna gången. De flesta maskiner i denna prisklassen är bra, andra är fantastiska, som denna. Mängden recept, hela 18 olika sorters kaffe är otroligt spännande att utforska. Kaffet smakar riktigt riktigt gott och mjölkskummet är tjockt och fluffigt. Smidiga menyer, färgskärm och inställningsmöjligheterna är oändliga. Riktigt snygg maskin som enligt tester och kaffeexperter fått höga betyg! Rekommenderas varmt.
Asus ROG Swift PG279Q
3.7
(50)
2 år sedan
Tänker behålla min då fördelarna klart överväger nackdelarna. Först det positiva. - Enastående bildkvalitet, mycket tack vare IPS panelen. Färgerna påminner en del om upplevelsen vid min gamla iMac 27" 5K retina - 165hz i fps spel är en njutning, inga eftersläpningar - Duglig till seriös fotoredigering ur lådan - justerbar i höjd med stilren design Det negativa. - ett lotteri för att få en bra skärm - första exemplaret hade en död pixel i mitten av displayen kombinerat med ips glow (som att det lyser ett gult sken från kanterna in mot mitten) som är obehagligt i mörka scener - turbo knappen fungerar ej på grund av Windows 10, uppdatering sägs vara på väg - andra exemplaret utan döda pixlar men har betydligt mer ips glow och lite bleed upp till höger Asus förknippar jag med kvalitetsprodukter. Kvalitetskontrollen är under all kritik anser jag, det är olyckligt och skadar deras varumärke.
HyperX Alloy Elite RGB Cherry MX Red (Nordisk)
4.4
(7)
1 499 kr
2 år sedan
Ersatte mitt Corsair K68 MX Red med detta. Aluminiumhöljet ger ett aningen mer bestämt klick, annars känns brädorna relativt lika. Riktigt snygg RGB, bra och träffsäker respons i tangenterna. Kvalitetsprodukt. 8 stjärnor pga plastigt handledsstöd, men det gäller även Corsairs produkter. Logitech G513 har tillsammans med vissa brädor från Razer vettiga "kuddar" som händerna kan vila på. Kap för 999kr men även värt ordinarie priset på 1500kr.
Samsung Galaxy S9 SM-G960F/DS 64GB
3.5
(53)
3 191 kr
2 år sedan
Kommer från S7 Edge. Har inga problem med batteritiden, 4 h 06 min skärmtid och har fortfarande 54% kvar. Ligger helt rätt i handen, personligen en klockren storlek och tyngd. Skärmen är helt fantastisk, även hemknappen som går att dölja helt för att få helskärmsläge i princip hela tiden. Kameran med den stora bländaren f1.5 tar väldigt fina bilder, särskilt i sämre ljusförhållanden så som inomhus. Jag får bättre bilder med mindre brus och med bättre färgåtergivning. Stereoljudet får sig ett rejält lyft med Dolby Atmos läget, klockrent vid filmtittande. Synd att inte S9 har tele läget som S9+, ska du fotografera mycket hade jag tagit den sistnämnda. Själv använder jag fortfarande systemkamera för mer seriösa foton/resor.
Sida 1