Fiskejournalen
 • Störst på fiske
 • Grundandes 1974
 • Sportfiske expert
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
5 dagar sedan

Grym service sjysta leveranstider och grym personal

u
undegaard

2 omdömen

Usel
18 dagar sedan

Bra priser men bedrövligt lång leveranstid. Snudd på omöjligt att få tag på någon om man har frågor om vart ens order håller hus. Klart värt att lägga till någon krona och faktiskt få leverans.

Usel
2 månader sedan

Varning för en usel upplevelse... Beställde för en vecka sedan, lovades för tre dagar sedan att det skulle skickats, fortfarande inte skickat. Bluff butik. Jag hoppas inte tidningen är inblandad i den här butiken.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
2 månader sedan

På tok för lång leveranstid.. Beställer man några beten på en måndag, så borde det utan tvekan va framme innan helgens fiske samma vecka, men icke..

U
Uffe75

9 omdömen

Dålig
ett år sedan

Varorna skickas från Finland/Estland vilket inte är ett problem i sig men kan vara intressant att veta. Schenker lyckades slarva bort mitt paket och en månad senare hade jag ett ersättningspaket efter att jag drivit på hela processen mot Schenker/Fiskejournalen vilket är på tok för långsamt. När jag väl fick mitt paket visade det sig att ena spöt som dom säljer som haspelspö var ett spinnspö så bara att skicka tillbaka. Shit happens och jag kan ha haft väldig otur men det är i alla fall min upplevelse och jag kommer inte handla från Fiskejournalen igen. Det blir lokal butik i Malmö framöver. Ps. Fiskejournalen hanterade returen smidigt och kompenserade fadäsen med en rabatt på grejerna som jag behöll. Ds.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
ett år sedan

Beställde söndag 4/7 med utlovad leveranstid 4-5 dagar. Idag 9/7 har ännu inte varorna levererats varför planerade fisket i helgen ställts in. Tråkigt och dåligt. Inte heller fått svar på mailet med fråga om varför de inte levererat.

f
freddaasp

26 omdömen

Dålig
ett år sedan

Beställde produkter som fanns i lager 28 april. Efter en vecka utan återkoppling på att ordern var skickad kontaktade jag butiken. Dom skulle skynda på och jag fick snabbt ett DHL tracking. Det tog dock ytterligare flera dagar innan DHL registrerade paketet. Idag 10 maj har paketet iallafall anlänt till terminalen så om ett par dagar kan jag nog hämta ut det hos mitt ombud. Bra utbud och bra priser i webbutiken, men cirka 2 veckors leveranstid är inte ok nör det står 3-5 arbetsdagar.

Utmärkt
ett år sedan

Snabba leveranser Bra priser Grymt bra kundservice

Betyg köpupplevelse

2.2OK
6 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(1)
(0)
(0)
(3)
(2)

Om butiken

Fiskejournalen

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.fiskejournalen.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Jakt & Fiskejournalen Sverige AB

Organisationsnr: 559201-7056

Information hos allabolag.se